web analytics

0

LUNA WEET HET ALLEMAAL NIET MEER

Soms word je wakker en weet je niet meer wat je de vorige avond hebt gedaan. Nu zal ik hopelijk nooit wakker worden met een Bacardi-tatoeage op mijn bovenarm, maar ik moet toegeven; ik wist vanmorgen niet meer waar ik geweest was vannacht en ik wist ook niet meer wat ik had gedaan. Gelukkig bleef vriendin R. bij me slapen en wist zij het nog wel. Min of meer. Bijna al mijn geld zat nog in m’n portemonnee, dus ver kon ik niet geweest zijn. Dacht ik. R. vertelde me dat we kaasfondue hebben gegeten bij Het Wijnlokaaltje, en dat een stel oudere mannen dat voor ons betaald heeft, inclusief de vier flessen witte wijn die er daar ingegaan zijn. Daarna zijn we naar De Suprisebar gegaan, waar we allemaal gratis drankjes hebben gekregen van de barkeeper die R. kende van de sportschool. Toen zijn we naar De Royalty gestrompeld, daar hebben we een dansje gemaakt, en daarna zijn we met de taxi naar huis gereden. Ik herinnerde het me allemaal weer. Het enige dat ik me nog afvroeg; het was 8.00, hoe kwam ik in Godsnaam zo wakker? “We hebben er om 5.00 nog een xtc-pil ingegooid”, vertelde R. “Maar we zijn om 5.15 gaan slapen.” Altijd fijn om op stap te gaan met R. Zij onthoudt het tenminste.

Dit vind je misschien ook leuk...