web analytics

3

RENT A HUSBAND

Van alle mannen heb ik de meest a-technische. Hij is natuurlijk wel hyper-intelligent en ontzettend mooi. Maar een lampje indraaien? Een verstopte gootsteen ontploppen? De kraan in zijn keuken is al sinds vorig jaar kerst lek. En dan niet een beetje lek, nee, het water spuit er aan alle kanten uit. Drie maanden geleden schafte hij een prachtige draadloze koptelefoon aan. Die nu nog steeds niet is aangesloten. “Ik ga het morgen doen, of anders in het weekend.” En als hij niet eens de klusjes in z’n eigen huis kan regelen, dan hoef ik al helemaal niet bij hem aan te kloppen. “Ja, dat kan je zelf toch ook?” Het initiatief van een aantal Amerikaanse mannen vind ik dan ook behoorlijk briljant. Zij zijn een klusjesbedrijf gestart onder de naam: ‘Rent a Husband.’ Je zoekt een leuke man bij jou in de buurt en hij komt bij je langs om allerhande klusje te verrichten. Schoonmaken, timmeren, zagen, wat je wilt. Ik wil zelf graag een mannetje dat m’n televisie maakt, m’n kleding strijkt en een paar gaatjes in de muur boort. En als-ie me daarna nog even tegen de wasmachine aan wil nemen, ben ik blij. Jammer genoeg is dit initiatief nog niet in Nederland.
www.rent-a-husband.com

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties