web analytics

15

LUNA IS ZEER GELUKKIG EN ZEER BLIJ

Ik ben heel blij. Zo blij dat iedereen het mag weten. Zo blij, dat ik eigenlijk denk; dat kan niet lang duren. Ik lach de wereld uit en de wereld lacht met me mee. Ik heb sinds kort een cd-writer en vriendin I. ook. De afgelopen dagen kopieer ik haar cd-collectie en zij de mijne. Ik spaar heel veel geld uit! Ik luister momenteel naar mijn net gekopieerde cd-tje van Queen en dat maakt me vrolijk. Deze week is mij 3 (!) keer een nieuwe freelance baan aangeboden. Vanmorgen stond er een postbode aan de deur met een doos met 10 vibrators die ik uit ga testen voor de Foxy. Gisteren heb ik met I. gewinkeld en ik heb 2 nieuwe broeken gekocht en ik paste zowaar in een maatje 38. Gisteren kwam ik een oud-leraar van de HVA tegen en met hem heb ik even een biertje gedronken. Pas toen ik aan hem vertelde waar ik allemaal mee bezig was, besefte ik dat ik het hartstikke goed voor elkaar heb. Ik doe alles wat ik leuk vind en ik geniet van alles om me heen. Na het drama met het vorige huis hebben P. en ik weer een erg leuk huis op het oog om in te gaan samenwonen. Ik heb vandaag 4 (!) wassen gedraaid en opgehangen. Dit is noemenswaardig, omdat ik al meer dan een maand m’n was aan het opsparen was. En gisteren heb ik 1000 bezoekers op deze site gehad! De katten mochten m’n bordje met andijvie aflikken en ze krijgen omdat het feest is een blikkie in plaats van harde brokken. Om met de woorden van Talk Talk te spreken: “Baby, life’s what you make it!”

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Ruud schreef:

  Ik ben, met jou, gelukkig. Pretig leesvoer. Houden zo!

 2. eric suiker schreef:

  En om met Queen te spreken: “Don’t stop me now, I’m having such a good time…..”

 3. Frank schreef:

  er zijn grappige columns, en humeurige (ook “leuk” om te lezen)
  maar dit is 1 van de meest positieve stukjes aangaande Luna herself sinds tijden…..ook fijn
  om eens te lezen :-)

 4. Els schreef:

  Ik ben jaloers: 4 wassen!

 5. moi schreef:

  Je mag mijn wassen ook wel doen?!

 6. Dooop schreef:

  Ik wil Luna wel eens wassen…

  … but no hope for me I think…

  DAMN

  Greetz

 7. secrets schreef:

  hoop dat je geen krappe deadline hebt bij Foxy :)

 8. zinloosgeweldig.net schreef:

  WE LOVE LUNA! *****
  WE LOVE LUNA! *****
  WE LOVE LUNA! *****
  _ _
  / /
  /
  /
  /

  WE LOVE LUNA! *****
  WE LOVE LUNA! *****
  WE LOVE LUNA! *****

 9. zinloosgeweldig.net schreef:

  WE LOVE LUNA! *****
  WE LOVE LUNA! *****
  WE LOVE LUNA! *****
  _ _
  /*/*
  ****/
  ***/*
  **/**

  WE LOVE LUNA! *****
  WE LOVE LUNA! *****
  WE LOVE LUNA! *****

 10. Tsjonge schreef:

  Tsjonge, tsjonge, tsjonge, tsjonge, tsjonge. Luna is echt een kind van deze tijd. Alles mag en kan en dat moet je dan vooral ook doen. Ze mochten eens denken dat je (ik durf het bijna niet te schrijven) saai bent.

 11. Pondje schreef:

  Hallo
  Hallo

 12. Micky schreef:

  He, echt lekker om te lezen. Daar word ik nou vrolijk van. Houen zo!

 13. Luna schreef:

  Jullie zijn allemaal lief! Thanx!

 14. Suzanne schreef:

  Ik wil ook gelukkig, maar ben nog altijd op zoek naar huis-met-uitzicht-op-beter-leven.
  Ach,
  de maan is rond, de maan is rond,
  twee ogen en een lachende mond

 15. Jeetje schreef:

  ik zit ff in een dippie maar als ik dit dan weer lees krabbel ik weer omhoog…