web analytics

23

LUNA IS EEN JUNK

Gisteren hadden vriendin I. en ik een ‘chemical evening’.
Met een pilletje dus. Na een avond en halve nacht slap xtc-lullen vond ik dat het tijd was om te blowen. “Ik heb zin in een joint, heb jij nog wat thuis?”, vroeg ik. “Nee, dat weet je toch, ik blow nooit, maar ik wil nu ook wel een paar trekjes”, vertelde I. “Ik moet echt een joint nu, is er nog iets open?” Niets bleek open te zijn. Heel Amsterdam sliep. Behalve de Wallen. En even later liepen wij met hoge hakken over de Oudezijds Voorburgwal. Geen andere vrouwen te zien en ook geen open coffeeshop. Wel een aantal dealers, maar die konden ons ook niet verder helpen. En ik moest en ik zou een joint roken. Mijn nacht werd uiteindelijk goedgemaakt door een neger met een enorme afro en reggae-pet. Die zat wat verdwaald voor zich uit te turen op een bankje. Een echte blower, dacht ik. En inderdaad; hij had weed te koop. “Maar wil jij er dan wel een joint van draaien? Daar zijn we zelf niet meer toe in staat, namelijk”, zei ik tegen de blow-neger. Met de precisie van een horlogemaker, draaide hij voor ons de perfecte joint. Vijf minuten later, een joint rijker en tien gulden armer, liepen I. en ik weer naar huis. Bij haar thuis heb ik met buitensporige interesse minstens 4 uur de Vara-gids doorgebladerd en I. heeft met een grote glimlach zitten kijken naar hoe ik daar mee bezig was. Drugs, je moet er even naar op zoek, maar als het eenmaal in je bezit is, dan kun je je zelfs met een Vara-gids uren vermaken.

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. muur bloempje schreef:

  Luna moet niet zeuren!

 2. secrets schreef:

  weet je wel zeker dat je in Amsterdam woont? :)

 3. Luna schreef:

  Ik weet zeker dat ik in Amsterdam woon, maar zondagnacht 5.00 zijn er geen coffeeshops meer open…

 4. DIRTYD schreef:

  “Wie de neuk zijn muurbloempje en secrets???” Drugs; ze zijn overal in Amsterdam, totdat je de GODVERGETEN DWANGNEUROTISCHE behoefte hebt aan datgene wat je niet hebt! De poëzie in mijn woorden is niet ver te zoeken, maar zeg nou zelf… de Vara-gids is toch ook om niet te geloven? Psssst muurbloempje, hoe lang heb jij al geen water meer gehad?

 5. eric suiker schreef:

  Tja, het is net als met sigaretten. Als je 3 pakjes in huis hebt, niks aan ’t handje. Maar ooo wee als ’t laatste pakje wordt aangebroken. Dan begint de huid te tintelen, de keel wordt droog en de ogen gaan rollen. Snel naar de benzinepomp voor nieuwe voorraad. En dan…pomp dicht…snackbar…ook dicht…ok de nachtpomp langs de A12 net voorbij Zoetermeer…3 kwartier later en heel tevreden een peuk op de bank en dan naar bed. Waar zijn de dealers als je ze nodig hebt??

 6. Luna schreef:

  Ik ben erg blij dat er nog mensen zijn die me begrijpen…

 7. Xember schreef:

  Hallo Luna,

  Lees nog steeds je verhalen met veel plezier. Gaat (helaas) wel vaak over drugs zeg! Ik heb vroeger zelf ook de nodige joints gerookt, maar heb er nu niet zoveel behoefte meer aan.. tot hoe lang ga jij er mee door?

 8. Luna schreef:

  Ik blijf drugs gebruiken tot het armageddon.

 9. whistler schreef:

  … het is gewoonweg triest als je de Vara gids (zonder streepje, echt waar) in huis hebt …

  … na een e-tje en een blow zie je er volgens mij toch aardig gebruinvist uit de volgende ochtend ?? …

  Hallo, ben je daar nog …?

 10. Luna schreef:

  Ik zag er gisteren nog redelijk toonbaar uit hoor, na een e-tje en een blow… En die Vara gids is bijster interessant… en 4 weken gratis bovendien… via hun website (www.vara.nl) te bestellen…

 11. Alcatraz schreef:

  de VARA gids roelt. Als je hem nu snel gaat halen heb je zelfs nog een lekker Katja op de frontpage..!

 12. eric suiker schreef:

  En hoe ziet de EO gids eruit na 2 blowtjes? Of de Troskompas…

 13. Dooop schreef:

  EO gids… bestaat dat nog… ik dacht dat ze nu wel bezig waren met afscheid nemen van alles en iedereen omdat volgens de doemdenkers daar het einde der tijden is aangebroken.

  Maar verder is al het lees en kijkwerk na voldoende drugs wel interessant… zels een plaatje op de kalender in de wc begint na een halfuurtje turen opeens erg grappig te worden…

  greeetz

 14. flos schreef:

  Vara GIDS? Het is een waar TV Magazine.

 15. Tripper schreef:

  Een damp in de morgen is een dag zonder zorgen…
  een snoepje in het weekend,is ook best wel lekker…maar sex tijdens een snoepie is het beste…
  toch?
  -trip-

 16. secrets schreef:

  DIRTYD schrijft op maandag 24 september “Wie de neuk zijn muurbloempje en secrets???”

  wie muurbloempje is weet ik (nog) niet maar.Zo ook niet wie DirtyD is. Secrets dat ben ik zelf maar als je meer wilt weten kan je me ook gewoon mailen :-)

 17. Luna schreef:

  Dan moet je wel even je url geven secrets! Maar ik ben natuurlijk zelf de beroerdste niet; http://www.xs4all.nl/~secrets

 18. jeetje schreef:

  laat secrets dan zelf zijn/haar url maar geven want die luna geeft klopt van geen kant… ik kom hier sinds kort maar vind ut wel grappig ;)

 19. emmetje schreef:

  en als je in zuidoost woont zie je de ene naar de andere rasta lopen maar er is niet een coffeeshop te vinden.

 20. LX schreef:

  Luna, dan raad ik je toch wel aan om eens wat paddestoelen te knabbelen…
  Laat dan alle remmingen los en je bent zo vrolijk en gelukkig als een kind met alles wat ze in je pollen duwen!

 21. party poker room schreef:

  Shall speek deck grande represent semi party poker third symbols offers http://www.lepcart.com/party-poker.html party poker http://www.lepcart.com/party-poker.html seconds prize scratch!