web analytics

25

GASTLOG: EEN STRING PAST NIET OVERAL IN

De string heeft sinds een paar jaar een groot marktaandeel onder de onderstukjes van de bikini. En terecht. Alles moet bloter en vrouwenbillen mogen best lekker bruin zijn. Tel daarbij het idee dat er maar een dun stukje stof door de bilnaad loopt en het mannenoog is al snel geprikkeld. Toch zijn er ook grenzen aan de string, grenzen die ik graag wil zien. Kijk, een string is maar een klein stukje textiel. Dit houdt in dat er enige verhouding moet zijn met het vlees waar hij doorheen geregen is. Steeds vaker zie ik vrouwen met een enorme achtergevel, ben ik geen liefhebber van, maar goed, de Nederlandse vrouwenheup heeft de neiging om nogal uit te dijen. Het lijkt alleen of je daar tegenwoordig trots op mag zijn. Zelfs zo trots dat een string op een overvol strand geen taboe meer is. Althans je gaat er van uit dat er ergens een string moet zitten. Alsof je een rollade koopt waar je het touwtje niet van ziet. Nee, zo is het niet bedoeld. Het dragen van een string moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Allereerst; het driehoekje van de string moet zichtbaar zijn. Ten tweede; daaronder moet de string subtiel verdwijnen in een paar zachte vrouwenbillen. Als laatste; een mannenhand moet er in één beweging onder kunnen komen, waardoor de stof zich meteen losmaakt van de huid, hiervoor hoeft niets opzij geschoven te worden. Wanneer aan één of meer van deze voorwaarden niet voldaan wordt voegt het dragen van dit kledingstuk niets bij aan het welzijn van de man en moet dus verboden worden. Het lijkt me dan ook zinvol om boven maat 38 alle strings uit de winkels te halen.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Ab schreef:

  Hij is leuk Bemmel, een rollade waar je het touwtje niet van ziet, geniaal gewoon. In tijden niet zo gelachen.
  Dan maar weer terug naar de badhuisjes, hoef je niets aan te trekken en je verbrand ook geen intieme delen. ;-)

 2. Lee schreef:

  Daar benne we het nou helemaal mee eens.

 3. koekiemonster schreef:

  wow.. uit de mond van een vrouw… wow

 4. Rick schreef:

  En daar kunnen we wat mij betreft een actiegroep voor oprichten.

 5. nathan schreef:

  Pfff .. ik ben niet akkoord : laat ieder dragen wat ie wil. Waarom moet je je lijf wegsteken als het niet aan het ideaal voldoet ? Laat ieder trots zijn op zijn eigen lijf, en show it !

 6. Trinity schreef:

  Volgens mij is de string ondertussen uit. Beter ook!! Soms staan ze prachtig, maar vaak ook niet.

 7. Dm schreef:

  Zolang ze haar bovenstukje aan houdt en ik niet twee van die schijven zo groot als koplampen op mij gericht voel, kan ik best leven met een rolladestring! Tepels horen klein, hard en makkelijk hanteerbaar te zijn, billen daarintegen moeten slaan- en drilbaar zijn. Een keer slaan en de rest gaat vanzelf, daar ben ik voorstander van, maar ja ik ben maar een man…

 8. Wat een gezeik schreef:

  Heb je ook nog wat leuks te melden? Siliconen zijn niks, tepels staan verkeerd, strings mogen niet bij dikke vrouwen, pizza koeriers zijn kut en mensen klagen te veel! Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Zal blij zijn als Luna weer thuis is.

 9. Anna schreef:

  Mij zakt de bek open!!! Allemachtig wat zijn we op “uiterlijk” gefocust. ‘T is haast zielig. Gaarne zou ik blotige foto’s van Bemmel zien om daar eens commentaar op te leveren.

 10. WebDeb schreef:

  Het is altijd wat…een string staat niet bij een vrouw boven maat 38, een spijkerbroek word niet verkocht boven de maat 40 en dan hebben we het over de zgn merkbroeken, een dikke vrouw moet in een speciale winkel haar kleding kopen voor die paar extra lapjes stof die haar kleding nodig heeft waarvoor ze dan 10tallen euro’s meer vragen, ook nog eens een selectief assortiment in kleding waardoor een dikkere vrouw er al anders uit moet zien dan een “normale” vrouw..en dan nu dit verhaaltje over strings…wat boeit het al heb je maatje 56 (zoals ik) als je een string wilt dragen doe je dat…lak aan de rest…je hoeft er niet naar te kijken…blijf lekker naar je maatje 38 strakke billen strings kijken…die lopen er zat…maar laat iedereen lekker in zijn of haar waarde en laat ze lopen waar ze mee aan wille lopen! Wij brengen toch ook geen commentaar als we jou met je kleine pikkie in je speedo zwembroek zien lopen (om ook maar even bevooroordeeld te zijn)

 11. Dude schreef:

  HAHAHAHA!!! Bemmel krijg op zijn flikker van een vrouw die honden aftrekt! HAHAHAHAHA

 12. WebDeb schreef:

  Als ik nou dierenarts zou zijn van beroep zou je dan nog zo lachen? Nee waarschijnlijk zou er dan een stuk meer waardering en respect vanaf komen…en dat terwijl een Dierenarts toch wel zo’n 5 honden per week aftrekt….verruim je geest denk eens verder dan die bekrompen kop!

 13. Dude schreef:

  Zelfs dan zou ik me suf lachen. Waar is de noodzaak nou in hemelsnaam, dat je ten einde raad een hond gaat aftrekken om je eigen hond te insemineren. Tss.

 14. pet schreef:

  Ik krijg stilaan genoeg van dat seksistisch gezever. Ik neem mijn woorden terug toen ik schreef dat Bemmel goed bezig was. Dit is niet echt grappig meer.

 15. Koekie schreef:

  Lang leve de sauna!

 16. Anna schreef:

  ‘T wordt zolangzamerhand wel een ietsie “wij tegen hen”, “vrouwen tegen maanen”. Je opzet is dus wel geslaagd Bemmeltje. Hulde!! (zei zij tandenknarsend van agressie).

 17. bart schreef:

  Wat is ‘hulde’ toch een vervelend woord.

 18. Anna schreef:

  @Bart: Lekker ouderwetsig hè. “Hulde” is de voorloper van “Cool”.

 19. Yuroen schreef:

  Anna is cool!

 20. pet schreef:

  @Anna: Ik ben een man hoor en vind aan dit soort van opmerkingen over vrouwen niet echt leuk. Als het de bedoeling is van leuk en plagend te zijn dan is het niet goed geschreven. Als het ernstig bedoeld is dan is het een triestige zaak.

 21. vvd-ster schreef:

  He bemmel, het is best sneu voor je dat je leven alleen maar uit dit soort onzin bestaat! Of is een rollade in string weer een reden om je ziek te melden, zeg het maar hoor, de overheid betaald wel!

 22. Suffie schreef:

  Afgelopen zomer heb ik toch heel wat ferme bipsen gezien, die maat 38 ver achter zich lieten en toch de string smaakvol deden uitkomen. Je hebt tenslotte ook vrouwen van boven de 1 meter 80..! Wat mij betreft draagt Erica Terpstra zo’n ding, daar hebben wij ons niet mee te bemoeien…. Of ik er naar wil kijken, dat is een ander verhaal…

 23. miss bitch schreef:

  Hou maar op met dat gezeik en kijk in de spiegel. Het is een feit dat meer dan de helft van de vrouwelijke bevolking maat 40/42 heeft, als die allemaal geen mooie (en meestal duurdere) stringetjes zouden kopen, zou het de economie weer niet ten goede komen en ga je daar weer over miepen. Laat iedereen lekker dragen wat ie wil, ik ben geen Pamela maar mijn vent is trots op me en ziet mij graag in een string rondlopen.

 24. janneke schreef:

  Ik ben het er grotendeels mee eens, maar t gaat wel te ver. Geen stings in de winkel boven maatje 38! :O Dat is pas sneu, dus mooie dames met maatje 40 morgen geen stings meer dragen? wat is dat nou voor onzin. Slaat werkelijk nergens op. Verder vind ik ook dat er een grens is tussen wat wel en niet kan op een openbaar stand, maar die ligt niet bij een maat, maar bij het geheel.

 25. helemaal ja schreef:

  boven de 1 meter 80..! Wat mij betreft draagt Erica Terpstra zmaatje 38 strakke billen strings kijken…die lopen er zat…maar laat iedereen lekker in zijn of haar waarde en laat ze lopen waar ze mee aan o’n ding,
  om je ziek te om je ziek te
  Ik ben het er grotendeels mee een