web analytics

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

 1. Frank schreef:

  NU man heeft gelijk, er moet meer respect zijn voor wat hij wil/denkt

 2. jonnie schreef:

  Lachen, die benen zijn nu nog krommer. Numan denkt als een echte nederlandse man :) Lekker hypocriet op zijn tijd.

 3. Chrestomanci schreef:

  Wat staat er nou op die stoel geschreven, het bovenste kan ik nog wel lezen, maar dan wordt het lastig.

 4. Funxiun schreef:

  Nu-man moet eens als enige penisdrager tussen een groep vrouwen gaan zitten.
  Moet je ’s horen wat voor een smerigheden die vrouwen in hun hoofd hebben zitten.
  Daar kunnen ‘wij’ mannen nog iets van leren.

  R.

 5. F : schreef:

  Gaat dit over mij ofzo?

 6. Boer Biet schreef:

  Zeg het dan Numan!

 7. Puar schreef:

  Hmmmz, om maar even wat kritiek te spugen: niet erg creatief moet ik zeggen… Lijkt qua tekening namelijk wel HEEL erg op de vorige!
  Verschillen met deel 7: Kleurtjes, hoofd van haar, hoofd+arm+been van de psych, en er mist een bureau. Overeenkomsten: ze hebben allemaal dezelfde lichaamshouding, en Nu-man heeft dezelfde gezichtsuitdrukking.
  Die grap had net zo goed gemaakt kunnen worden door Nu-man 7 even in Paint te openen, de tekstbalonnetjes te wissen, en te vervangen met de tekst van deel 8. Kost nog minder tijd ook! :D

 8. Luna schreef:

  Puar, als jij nou eens ophield met zeiken en in plaats daarvan je eigen homepage eens goed bekeek…

 9. nronald schreef:

  Wat een gezeur zeg; wat er al niet allemaal gebeurt op de digitale snelweg..

 10. Puar schreef:

  disclaimer: het volgende stukje tekst bevat scheldwoorden en aggressief taalgebruik, en kan voor webloggers schokkende waarheden (waar ze zichzelf blind voor houden) bevatten.

  Dat is geen gezeik, maar oprechte en opbouwende kritiek. Het volgende is echter WEL bedoeld als flame:
  Ik ben SCHIJT- en SCHIJTZIEK van dat iedere zogenaamd correcte schijnheilige KLOOTZAK of HOER elk negatief punt dat je eens belicht ziet als ‘gezeik’, ‘geflame’, ‘gezeur’, ‘opruierij’ of weet ik veel wat. Wat je mij ziet doen is inhoudelijk kritiek leveren, zelfs met argumenten die een willekeurige kleuterschoolganger nog opmerkt. Ik vind het dan ook triest en zwak dat je gelijk de verdediging in springt. Maar misschien zegt dat wel genoeg over de aard van de webloggers en hun ‘discipelen’.
  Waar het op neerkomt is dus ‘reageren staat vrij, maar als je me niet in mijn reet kruipt dan vind ik je niet aardig en dan ga ik zeiken’.
  Ik heb het een tijdje aangekeken maar ik begin nu pas echt te :r :r :r . Na al dat gezeur in het begin (toen had je met je kritiek op mij nog WEL een punt, hoe vreemd dat ook klinkt) heb ik me wat minder negatief ingesteld, en nu begin je al WEER te zeiken en mij op persoonlijke gronden aan te vallen. Jij hebt die KUTSTRIP niet eens zelf getekend verdomme!
  Waarschijnlijk zul je er niet wakker om liggen maar wat mij betreft steek je dat weblog in een van je willekeurige lichaamsopeningen en laat je het daar verder rotten en schimmelen (waar het toch al mee bezig is), het domein electricluna.nl komt mijn toetsenbord voortaan niet meer uit.
  Stik er maar in.

 11. Suffie schreef:

  Dag Puar…

  (zwaait geestdriftig)

 12. Luna schreef:

  Puar, ik val je niet persoonlijk aan, ik zeg alleen dat je eens wat meer aandacht aan je eigen homepage zou moeten besteden… Gevoelige snaar geraakt? Ik zie hier net dat jouw site vandaag precies 1 bezoeker heeft gehad… Ik denk dat die hit van mij komt…

 13. juansi.com schreef:

  lekker puh… :)

 14. Suffie schreef:

  Suffie vindt de NU-mans, na een wat hem betreft zwak begin, in kwaliteit toenemen. Wie niet tegen herhalingen kan, moet beginnen met zijn Suske & Wiske’s in de papierbak te flikkeren…

 15. Chrestomanci schreef:

  Puar: Dat is geen gezeik, maar oprechte en opbouwende kritiek.

  C: Dat ben ik niet met je eens Puar. Uiteraard heb je recht om kritiek te geven. Maar jij brand gewoon direct dingen af. Je geeft geen mening, je plaatst je mening als een feit. Daarom irriteer je anderen. Ik heb van jou ooit het verwijt gekregen dat ik Luna’s stukjes te vaak leuk vond. Anderen kregen die kritiek ook. Laat ik het volgende stellen, zou het niet zo kunnen zijn, dat er mensen zijn die gewoon dezelfde leefwijze hebben als Luna. Ik heb die in grote maten wel. Daarom kan ik me meestal wel in haar stukjes vinden. Als ik het een keer niet met haar eens ben, dan geef ik dat ook aan, maar niet op de afbrandende wijze zoals jij. Niemand doet dat. Want het is niet nodig.

  Puar: Ik ben SCHIJT- en SCHIJTZIEK van dat iedere zogenaamd correcte schijnheilige KLOOTZAK of HOER elk negatief punt dat je eens belicht ziet als ‘gezeik’, ‘geflame’, ‘gezeur’, ‘opruierij’ of weet ik veel wat.

  C:Zeg het kan ook wel wat minder hoor. Luna is een heel goede vriendin van mij. Bovendien is ze een heel goed mens. Je hoeft mij niet op mijn woord te geloven, ga dan maar naar bv Els, Puck of vandenB, die zullen het ook bevestigen. Dus dit verdiend Luna niet. Dat gevloek kan je beter op je eigen site doen. Kritiek nogmaals mag, maar wel op een beschaafde manier. Een tegenwoord moet je dan kunnen verwachten.

  Puar: Jij hebt die KUTSTRIP niet eens zelf getekend verdomme!

  C: Jij hebt ook niet alles op je eigen site gemaakt. Ook bv het algemeen dagblad heeft niet alles op haar eigen site zelf gemaakt. (Foto’s Reuter/ANP) Waarom is dat dan verplicht voor Luna. Nogmaals let een beetje op je taalgebruik.

  Puar: het domein electricluna.nl komt mijn toetsenbord voortaan niet meer uit.

  C: Ik hoop dat je in dit statement te vertrouwen bent. Als het goed is, lees je dit tegenstuk ook niet meer. Als je het toch doet, (Nu ga ik even op jou toer, met toestemming) dan bewijst dat wat voor een zwakke lul je bent. Op het moment dat ik dit Post, zijn Suffie, Luna en Ik aanwezig op de site volgens het W.I.E. identifiertje, geen gasten of anderen. Dus Als je hier nog op reageert heb je je woord niet gehouden en ben je een Zwakke Lul.

 16. Chrestomanci schreef:

  Suffie: Suffie vindt de NU-mans, na een wat hem betreft zwak begin, in kwaliteit toenemen.

  C: Helemaal mee eens.

 17. Johan schreef:

  Pfffff…goed gezien Franz Wilhelm!

  Mannen willen nog steeds maar één ding:
  Zo veel mogelijk sex.
  Vrouwen willen ook maar één ding:
  Zo min mogelijk sex, tenzij er iets tegenover staat.

  30 jaar sexuele revolutie heeft dus bar weinig opgelevert.
  Alleen maar het recht voor vrouwen om te zeggen dat ze ook sex willen, en dat willen ze niet.
  Het recht van mannen om te zeggen dat ze sex willen is hun afgenomen.
  Dus is per saldo het resultaat dat er minder geneukt wordt.

  De hoeveelheid echtscheidingen daarentegen is enorm toegenomen.
  Toeval? Ik geloof het niet.

  Hmm, gelukkig vind je hier en daar nog wel eens een uitzondering op bovenstaande regel, maar die vrouwen worden nog steeds aangeduid met snol, slet, hoer en meer van die denigrerende uitdrukkingen.
  Helaas zijn het de mannen zelf die dat in de hand werken door na een wilde nacht aan iedereen in geuren en kleuren te gaan vertellen “hoe geil dat gore wijf” wel was.

  Volgens mij hebben we met z’n allen nog een lange weg te gaan…….

  Johan.

 18. Boer Biet schreef:

  Ik ben er niet kapot van maar het is een onderdeel van Luna. Waarom Nu-man 8 niet meer in beeld is is me een raadsel.Ik mis hem niet echt maar hij hoort erbij net zoals chrestomanci , suffie en jult. Niet om de heren hetzelfde te noemen maar juist het onderscheid tussen iedereen maakt de log en de reacties interessant.

 19. Boer Biet schreef:

  Hij is weer in beeld.Blijkbaar een foutje in mijn systeem.

 20. Chrestomanci schreef:

  Kijk Boer Biet weet tenminste hoe hij zich op een beschaafde manier kan uitdrukken, en op een beschaafde manier kritiek kan leveren. Als mens. Way to go Boer Biet. Dat kan ik waarderen.

 21. Suffie schreef:

  Suffie stemt in mei op Boer Biet

 22. Wollie schreef:

  Goedemorgen!

 23. Dude schreef:

  Die Luna! zomaar over de rooie geholpen! Dat heeft Puar mooi voor elkaar. Luna verlaagt zich zelfs tot beneden zijn niveau: “Als jij wat lulligs zegt over een kut-tekening, dan pak ik je terug met je homepage.”

  Wat een zwak gebaar.

 24. robert schreef:

  Chrestomanci… ? Ben je al moe van al dat rimmen (kont likken)?

 25. Trio de twee wezen schreef:

  Jongens, is dit nu een log met reactiemogelijkheden, of een algemeen afzeikforum met een leuk verhaaltje als dagelijkse opening??

  Wat een zielig zooitje die reageerders…

 26. Chrestomanci schreef:

  Is Robert de echte naam van Puar?

 27. slappezever schreef:

  hmm… ik ga me hier heel onpopulair maken maareh… af en toe krijg ik ook rillingen van het overdreven geslijm van sommige, zoals ik al een keer eerder poste, die reactieknop zit er niet alleen voor luna’s ego.

  Ik heb het niet over complimentjes geven ofzo, want dat verdient luna wel. Alleen de behoefte van sommige om elke mogelijkheid aan te grijpen om te vertellen hoe geweldig ze wel niet is, daar moet ik een beetje van braken. het lijkt verdomme wel een sekte hier.

  Kunnen we het gewoon niet eens lekker niet met elkaar eens zijn. Dat zou het meteen wat interessanter maken.

  ps: weet er iemand mischien logs waar wat meer gescholden wordt. daar voel ik me toch beter thuis.

 28. robert schreef:

  Ik lees deze log tijdens het werk en stoor me nu heel erg aan dat eeuwige geslijm van Chrestomanisch.

 29. 75B schreef:

  Nederland tolerant?
  Gewoon gebrek aan een eigen mening.

 30. 75B schreef:

  (zonder ‘een’)

  Nederland tolerant?
  Gewoon gebrek aan eigen mening.

 31. nucleus schreef:

  Chrestomanci schrijft op zondag 03 februari 2002 21:57 …

  Puar: Dat is geen gezeik, maar oprechte en opbouwende kritiek.

  C: Dat ben ik niet met je eens Puar. Uiteraard heb je recht om kritiek te geven. Maar jij brand gewoon direct dingen af. Je geeft geen mening, je plaatst je mening als een feit. Daarom irriteer je anderen. Ik heb van jou ooit het verwijt gekregen dat ik Luna’s stukjes te vaak leuk vond. Anderen kregen die kritiek ook. Laat ik het volgende stellen, zou het niet zo kunnen zijn, dat er mensen zijn die gewoon dezelfde leefwijze hebben als Luna. Ik heb die in grote maten wel. Daarom kan ik me meestal wel in haar stukjes vinden. Als ik het een keer niet met haar eens ben, dan geef ik dat ook aan, maar niet op de afbrandende wijze zoals jij. Niemand doet dat. Want het is niet nodig.

  Puar: Ik ben SCHIJT- en SCHIJTZIEK van dat iedere zogenaamd correcte schijnheilige KLOOTZAK of HOER elk negatief punt dat je eens belicht ziet als ‘gezeik’, ‘geflame’, ‘gezeur’, ‘opruierij’ of weet ik veel wat.

  C:Zeg het kan ook wel wat minder hoor. Luna is een heel goede vriendin van mij. Bovendien is ze een heel goed mens. Je hoeft mij niet op mijn woord te geloven, ga dan maar naar bv Els, Puck of vandenB, die zullen het ook bevestigen. Dus dit verdiend Luna niet. Dat gevloek kan je beter op je eigen site doen. Kritiek nogmaals mag, maar wel op een beschaafde manier. Een tegenwoord moet je dan kunnen verwachten.

  Puar: Jij hebt die KUTSTRIP niet eens zelf getekend verdomme!

  C: Jij hebt ook niet alles op je eigen site gemaakt. Ook bv het algemeen dagblad heeft niet alles op haar eigen site zelf gemaakt. (Foto’s Reuter/ANP) Waarom is dat dan verplicht voor Luna. Nogmaals let een beetje op je taalgebruik.

  Puar: het domein electricluna.nl komt mijn toetsenbord voortaan niet meer uit.

  C: Ik hoop dat je in dit statement te vertrouwen bent. Als het goed is, lees je dit tegenstuk ook niet meer. Als je het toch doet, (Nu ga ik even op jou toer, met toestemming) dan bewijst dat wat voor een zwakke lul je bent. Op het moment dat ik dit Post, zijn Suffie, Luna en Ik aanwezig op de site volgens het W.I.E. identifiertje, geen gasten of anderen. Dus Als je hier nog op reageert heb je je woord niet gehouden en ben je een Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.Zwakke Lul.

  __________________________________

  so fucking what?

 32. Chrestomanci schreef:

  Ik weet het niet meer…….

 33. Chrestomanci schreef:

  De entry van 13:43 is niet van mij. Verder denken jullie maar wat jullie willen van mij.

 34. Chrestomanci schreef:

  De entry van 13:52 is niet van mij.

  Puar, wat ben jij zielig.

 35. Suffie schreef:

  Suffie stoort zich aan storen in het algemeen en aan elkaar in het bijzonder….

  Suffie stemt ook op Chrestomanci…

  En nou allemaal opzouten en gewoon doen!! Ik kom hier geevedee voor me lol!!!!!!!!

 36. Chrestomanci schreef:

  Oh ja, Puar zit gewoon te wachten tot ik weer reageer.

  Nou ik kan me hier blijkbaar niet verdedigen, maar 1 ding wil ik wel duidelijk maken.

  Als je me wil kwetsen en pijn doen, dan is het gelukt.

  Patrick.

 37. Gewoon Ik schreef:

  De Wereld.

  De Wereld is hard!
  We zijn hard voor elkaar!

  De Wereld is Ziek!
  Dat is toch wel raar!

  De Wereld is mooi!
  Waarom zien we dat niet?

  De Wereld is stuk!
  Dat doet mij verdriet!

  Maar de Liefde is sterk!
  Bouwen we daar de Wereld om?

  De liefde is mooi!
  Ik zeg de Wereld kom!

  Gewoon ik.

 38. slappezever schreef:

  guttegut wat een gevoelige tiepjes hier allemaal zeg.

  Kan iemand mij uitleggen hoe het in godsnaam mogelijk is dat je je gekwetst voelt door iemand die je duidelijk niet respecteerd?

 39. slappezever schreef:

  en bovenstaande post van 16:18 is inderdaad van mij.

 40. Suffie schreef:

  Suffie gaat er niets meer over zeggen. Suffie heeft er zo hier en daar genoeg over gezegd. Suffie gaat er nu mee stoppen zich te storen en vervolgens over tot de orde van de dag. Suffie heeft al een klotedag achter de rug (klotendag??) en heeft ook daar genoeg van.

  Suffie nodigt iedereen uit een virtueel biertje te gaan drinken…

 41. Suffie schreef:

  ….uiteraard wel voor eigen rekening, maar het gaat om de gedachte.

 42. Rob schreef:

  Mededeling voor de ouders van Puar en Chrestomanci…wilt u alstublieft uw kroost op komen halen uit de ballenbak..

 43. slappezever schreef:

  hahaha rob.
  die ga ik onthouden. maak ik weer de blits op feesten en partijen whehehe.

 44. juansi.com schreef:

  Goh, Luna, wat slim, de provider van deze jongens is nu bekend… :)

 45. Suffie schreef:

  Suffie gaat de plaatjes invullen…!!