web analytics

19

PARKEERPLAATSSEKS: ‘ALS DANK BEF IK KUTJES’

Tot gisteren was ik niet echt bekend met het fenomeen ‘parkeerplaatsseks’. Ik dacht dat dat plekken waren waar homoseksuele mannen seks hadden met elkaar of met getrouwde mannen. Stiekem in de bosjes. Dat zeiden mijn ouders vroeger als we met z’n drietjes een stuk gingen fietsen; “Daar, bij die afrit, daar hebben mannen seks met elkaar. Daar, bij die afrit, daar moet je niet komen. Ze hebben de postbode er ook wel eens gezien.” Het was duidelijk niet fris wat ze daar deden. Vanmorgen nam ik een kijkje bij www.clubs.nl. Er bestaat een heuse hetero-club met de naam ‘Parkeerplaatsseks’. Ongelooflijk. Een sub-cultuur. Zoekt en je zult vinden.

1. ‘Hoi paren! Ik kijk graag naar jullie seksspel. Als dank bef ik kutjes. Het kan in jullie auto.’

2. ‘Op een parkeerplaats in Best haal ik gedragen damesondergoed op. Ik wil er graag aan ruiken en dan bef ik je kutje diep klaar.’

3. ‘Als je seksueel contact wilt, moet je een rood touwtje of lintje aan je antenne bevestigen. Zorg eventueel voor condooms en zeker voor voldoende sperma. Wel schone pikken. Geen stinkstokken!’

4. ‘Roompasteitjes zijn kutjes die extreem vochtig zijn voor of na een goede beurt met haar eigen partner. Zij druipt en wil gebeft worden. Bel mij en ik lik haar heerlijk klaar op een parkeerplaats in Best.’

5. ‘Gewoon een fijne wipkip gezocht voor parkeerplaatsseks. Gewoon een wereldkip gezocht. Betaling geen probleem.’

Wat mij vooral opvalt aan de ‘contactadvertenties’ is dat er enorm veel mannen zijn die met liefde een ‘vrouwenkutje komen uitlikken’. Tuurlijk, helemaal met je auto naar een parkeerplaats rijden om dan alleen een beetje te kijken en te beffen. Mijn reet! Die mannen willen neuken! Die mannen willen klaarkomen tegen de ruitenwissers! Die mannen stoppen hun pik als een Jehova-getuige tussen het portier. Ik word al misselijk als ik alleen al denk aan wat er zich op die parkeerplaatsen afspeelt. Gelukkig heeft Luna geen rijbewijs.

www.clubs.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Da Bunny schreef:

  Mja, ik vind het niet eens zo ordinair meer…
  Laat die mensen maar in hun waarde, als dat hun ding is.
  Pff, zoiets heb ik veel te makkelijk gezegd..

  Maar wel ff goed kijken voordat je je auto ergens zet!

 2. WA schreef:

  Wat ze doen moeten ze zelf weten. Alleen zou ik ze persoonlijk afraden om “hun pik als een Jehova-getuige tussen het portier” te stoppen. Er gebeurt dan veel maar klaarkomen zit er even niet meer in vrees k.

 3. Chrestomanci schreef:

  Zelfs ik wordt hier misselijk van!

 4. Bolivian schreef:

  Voor zulks onzedelijke doeleinden lijkt het mij raadzaam toe nooit of te nimmer de auto van iemand anders te lenen, en dan zeker niet als die iemand de titel ‘moeder’ draagt!
  Daarnaast is het nog maar zeer de vraag of ze ter plekke biertjes of, voor de BOBbers onder ons, soda’s schenken.
  Mijden dus.
  De kroeg biedt hetzelfde perspectief als je pro-actief genoeg bent, kom dan wel te voet of te fiets.

 5. CasaSpider schreef:

  Het is te gek voor woorden… heb jij geen rijbewijs, Luna!
  Waarom niet?

 6. H. Vos schreef:

  Ieder zo zijn ding! Oder was?
  Wat nou te gek voor woorden? We leven in 2002. Zelf ben ik daar niet voor in, maar 1 x in de maand sex in bed met de lamp uit; das pas te gek voor woorden.

 7. Henk Spaan schreef:

  Geef mijn maat H.Vos gelijk, zeker ieder zn ding, ik persoonlijk hou wel van buitensex, dus waarom nie in het openbaar op een parkeerplek, mag je toch zelf weten, maar sokken aan als je sex hebt, das pas te gek voor woorden!!

 8. miss bitch schreef:

  Mannen die met de sexpartij stoppen als ze zelf aan hun gerief zijn gekomen en dan als een cirkelzaag in slaap sodemieteren, das pas te gek voor woorden!

 9. docter_dudz schreef:

  mensen die niet helemaal naar best willen rijden om zo`n spectakel te zien, kunnen ook ff langs parkeerplek de bosberg rijden tussen Utrecht en Hilversum(A27)……alhoewel men zegt dat deze plek alleen door homosexueel geaarde mannen gebruikt wordt.
  Of als men dit juist niet wil aanschouwen…..niet stoppen……..en doorrijden

 10. LIME schreef:

  LIME heeft gelukkig ook geen rijbewijs! De volgende keer dat mijn chauffeur langs een parkeerplaats rijdt bekijk ik die plek toch met andere ogen….

 11. joepie schreef:

  bedankt voor de tip

 12. kareltje schreef:

  Lunaa! meisje, wordt het niet eens tijd voor een update?

 13. Ed schreef:

  Best is in het bezit van trein- en busverbindingen met de rest van de beschaving.
  Rijbewijs is dus overbodig, vrijbewijs trouwens ook.
  ;-)

 14. Sera schreef:

  Luna,

  Ik denk dat er vast een bus gaat en anders kun je toch de brommer of de fiets pakken! Ik denk dat ze jou best willen ontvangen, ook zonder rijbewijs!! ; )

 15. ransporn schreef:

  Hey luna, wat dacht je hier dan van, dit is toch een beetje wat je bedoelt?
  http://www.buitenplezier.nl/main.html

 16. marjanne schreef:

  ik ben nog steeds druk bezig met dat rijbewijs (19 juni 5ex op) maar God verhoede het dat ik ooit van dat soort ranzige mensen tegenkom :) zie mezelf nog niet staan daar..

 17. martine en leo schreef:

  op het twiske komen tegenwoordig maar weinig paren de enkele die er komt zoal wij hebben er geen plezier meer in om alleen maar door mannen te worden bekeken. vrouwen zijn zoveel beter!

 18. Hans schreef:

  Ben nieuwsgierig geworden naar het Twiske, denk dat ik er maar een keer langs rij. En wat dan …. zou niet weten hoe ik het verder moet aanpakken. Wie wel?

 19. Hutchence schreef:

  Dit is een nieuwe vorm van avontuur,
  weet iemand welke parkeerplaats voor hetero’s geschikt zou zijn?
  Want de mooiste vorm van een vrouw verwennen is haar proeven………,

  hutchence
  PS mail me