web analytics

22

LUNA VOLGT PARTNER P. GEDWEE

Een paar daagjes weg dus. “Ik eis wel een rectificatie”, zei P. donderdag toen we de straat uit reden. “Waarom?”, vroeg ik. “Je doet het op je site voorkomen alsof ik helemaal geen zin heb om weg te gaan”, zei hij. “Eh”, zei ik. “Terwijl het mijn idee was om weg te gaan en ik zelfs een paar dagen vrij heb genomen en een auto heb geregeld”, zei hij. “Eh”, zei ik. “En ik ben kieskeurig, maar ik vertrouw die plaatjes op internet niet”, zei hij. “Je hebt gelijk”, zei ik. Nee, dat zei ik niet. In plaats daarvan zei ik: “Liefje, het wordt hartstikke gezellig.” En we reden, nee, we bliezen over de snelweg. Richting Limburg. Richting rust en romantiek. En na 1,5 uur reden we het dorpje van bestemming binnen. “Eh, volgens mij is dit het”, zei ik en ik wees naar een afgekloven landhuis. “Dat?”, vroeg P. lachend. “Ja, volgens mij wel”, zei ik beteuterd. “Oh, nee, hier gaan we niet slapen, dat ben je toch wel met me eens?”, vroeg hij. En toen moest ik hem wel gelijk geven. Ik kon niet anders, want hij hád gelijk. We staarden naar een landhuis wat helemaal niet idyllisch was. Verre van dat. Het landhuis grensde aan de voorkant aan een drukke rotonde en aan de achterkant aan een schroothoop. Het dorpje zelf was ook heel anders dan ik me had voorgesteld. Niks pittoresk. Geen groen te zien. En geen koe ook. “Het plaatje op internet had veel meer bomen, echt waar”, zei ik. “Het zal best”, zei hij, “maar hier blijven we niet. We gaan.” “Ja, maar, wat is het plan dan?”, vroeg ik, “waar gaan we naartoe?” “We zien wel”, zei P. relaxt. “Eh”, zei ik, “we zien wel? We zien wel? Dat kan ik niet. Ik moet een plan hebben”, zei ik gestresst. De autist in mij kwam volledig naar boven. “Meisje, we gaan rijden richting Maastricht. En daarna zien we wel”, zei hij. Ik keek hem aan en zag meteen dat ik dit keer maar beter wél naar hem kon luisteren.

Wordt vervolgd…

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. blue schreef:

  oei
  oei…en toen……

 2. K@rsten schreef:

  Wanneer je de volgende keer wat tips voor het prachtige Maastricht wilt hebben: mail me effe, I’m a local…..

 3. Jan F. (de) schreef:

  Ik zou doorrijden naar Luxemburg. Limburg: brrrrrrrrr!

 4. Maurice schreef:

  Kijk hier krijg ik nou stress van. Rijdt P. naar Parijs, ja of te nee!
  Ik zou diep teleurgesteld zijn als hij NIET naar Parijs reed, je in een bad met geitenmelk masseerde en je daarna ongenadig tot een orgasme bracht.

  Nee, nu moet ik wachten op een vervolg :S

 5. Johannet schreef:

  Zijn jullie toevallig in Nijmegen terecht gekomen? Er liep een opvallende, roodharige, brildragende dame in een schoenenwinkel. Met naast haar een man die ook deed alsof hij naar schoenen keek.

 6. Ellen schreef:

  Oh heerlijk zo’n kordate stoere man. Zou er ook meteen het zwijgen toedoen. :))

 7. PaulH schreef:

  En de radio speelde “Stand by your men”

 8. SillyCrazyMe schreef:

  “Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg” We zien wel, is juist een van de allerleukste vormen van reizen ! :-D

 9. nove schreef:

  Tis goed dattie weet wanneer en waarmee hij op zijn strepen mot gaan staan. Dat scheelt gebakkelei en overbodige woordenstrijd. Als hij tegen schenen schopt heb je echt een blauwe plek en geen beursgeknepen zieltje waarover je zeurt en wekenlang moet sippen en chagrijnen ? Alsof een kostbaar ego op pijnlijke wijze is ontmaskerd. Een stel tanden getrokken zonder verdoving, nagels uit hun bedding getrokken, zoiets..
  Weet u wat ik sterk vind ..hij wint kostbare tijd voor u samen. Dat is ook wat waard in deze zelfdestructieve tijden.. kijk uit onderweg, ’t schijnt dat zelfs 50 km/uur fataal kan aflopen. Stukje verderop naar het zuiden ligt Belgie met de bruisende (?) steden Antwerpen en Brussel, Gent, Brugge. Kuststeden als Blankenberge en Knokke.
  Of dat zo romantisch is betwijfel ik maar musea, winkelen, theater, concerten, underground, avant-garde, doorhalen etc., daar bent u van verzekerd.

 10. Wiro schreef:

  limburg, tja. dat had je kunnen weten! ;-)

 11. koen schreef:

  die dus is geweldig ! ;-)

 12. Tulp schreef:

  @Johannet: Ik zag gisteren in Nijmegen ook een roodharige! Was qua leeftijd alleen eerder de moeder/oma van Luna. Knalrood haar, knalgroene trui en hele witte broek; die viel wel op ja! :) Moest meteen even aan maanisch.com denken ;)

 13. Kirk Macnider schreef:

  Hi-ya, I m glad that I can find everything for my need here. Just starting out and want to learn. Thanks for the help. Success in your work, Kirk Macnider

 14. Erika Bromley schreef:

  Friends, this site has changed all my life. I every morning begin with visiting of your site now. These actions raise my mood and take my words, better than any auto-training. Now I understand, that for site creation it is necessary to be not webmaster, but the psychologist. Hi, just surfed in with my best friend and enjoyed your website. Best wishes to all of you…

 15. Ruth Buchberger schreef:

  Hallo, I am Ruth Buchberger, I do not like to post at guest books, but your site simply induces to do this. I spend almost all my time in the Internet, and at my work and at home, when I feel weariness search for something on this theme. Having found your site, I have understood that I should not waste time on search more. Good luck for your site!

 16. Larry Niwa schreef:

  Great site, I added it to my bookmarks I ve visited a great number of sites, which I want to close, just having opened them! On your site I have spent all my free time, and even not having noticed this. Thank you, guys! I wish i had the skills to design sites as good as this one – brilliant site!

 17. Joe Kulesza schreef:

  Your site could replace books, TV and even communication with women to me! This theme is interesting to me, and also very important in work. Your site became my constant satellite! Goodbye, necessarily, I’ll visit you again

 18. Ann Bagel schreef:

  I am Ann Bagel, I am so pleased to visit your site. Cool, informative and simple! That’s how it should really be! Webmasters, respect! I only wish that all website owners can realize that! Wish you a future success. Bye

 19. Joe Garofalo schreef:

  Your site could replace books, TV and even communication with women to me! I ve just came across your Web site and wanted to pass on good wishes to you and your team on putting together such an extraordinary resource. I wish you creative success in your noble business! Joe Garofalo, Joe_Garofalo@yahoo.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *