web analytics

10

LUNA EET, NEUKT EN GAAT LOS

In het rijtje dingen-die-mij-gelukkig-maken staat naast ‘seks’, ‘drugs’ en ‘drank’ ook ‘eten’. Veel eten. Vooral eten koken. Er staat trouwens ook ‘liefde’ tussen dat rijtje, misschien zelfs wel voorop, maar dat voelt weer zo zoetsappig en dan krijg ik meteen het ‘Eten, Bidden, Beminnen’-idee, terwijl ik toch liever de ‘Eten, Neuken, Losgaan’-filosofie aanhang. In het rijtje hoort trouwens ook ‘poezen aaien’ en ‘poezen naaien’. En schrijven, dat ook. En ik wil al deze dingen die mij gelukkig maken ook graag delen met de wereld. En het liefst zou ik voor het delen van die dingen dan ook nog veel geld verdienen, want ook veel geld, of in ieder geval genoeg geld, daar word ik ook weer gelukkig van. Oh ja, van offline knippen en plakken, daar word ik ook blij van. En omdat ik van zoveel dingen gelukkig word, doe ik ook zoveel dingen door elkaar en daarom gebeurt er ook heel veel, zowel negatief als positief. Het is een volledige ADHD-toestand in m’n hoofd en leven, en daar wil ik dan over schrijven, maar omdat het zoveel is weet ik gewoon niet waar te beginnen en dan heb ik allemaal halve stukjes die ik eigenlijk gewoon zou moeten publiceren, maar dat doe ik dus niet, want ik ben alweer bezig met andere dingen, waardoor het na een paar dagen alweer oud nieuws is. En ik het dus niet publiceer. Of nog veel erger; ik zet het op m’n Facebook, inclusief fotootjes, omdat dat nu eenmaal veel makkelijker is. Maar dat kan gewoon niet de bedoeling zijn van het leven; dingen op Facebook posten! En verder niks. Maar er is verder dus van alles! Veel en veel te veel om bij te houden voor een normaal mens. Maar ik hoop snel, heel snel, 2 nieuwe websites te lanceren. Eentje over seks. En eentje over eten. Dat verklaart dan ook meteen het introotje van deze column, die eigenlijk over iets heel anders zou gaan toen ik eraan begon. Ook ben ik bezig om hondjes te naaien. Look-a-like hondjes, dus binnenkort verschijnen er PlushPuppy’s. En daar komt dan ook weer een website van. En ook daar wordt aan gewerkt. En! En! En! Ik ben trouwens ook genomineerd voor de Blogparel van 2011. En ik ga volgende week met de verkering naar een concert van Lamb in Parijs. Sinds vorige week heb ik een eigen radio-rubriekje over seks op 3FM. En ik zou eigenlijk allemaal linkjes moeten maken in deze tekst, maar daar heb ik geen tijd voor, want ik moet dingen doen! Ik ga los!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. @JanFolkersma schreef:

  ja een site over sex. die hadden we nog niet :) succdes en rustig aan met je aadeehaadee.

 2. LUna schreef:

  @JanFolkersma Hé, niet zo negatief hè? Ik durf te beweren dat mijn site over seks best wel vernieuwend is in NL…

 3. Arnoud schreef:

  Hij is weer heerlijk!!! Jij gaat er zeker komen!!!

 4. MarinaTwiet schreef:

  Ik ga het allemaal lezen! Klink echt super! You go girl :-)

 5. patchwork schreef:

  Ik zeg: Geniet ervan! En niet met mate!

  Maar je blijft hier toch ook wel parelen? Ik ben niet zo van culi-lezen en puppies.. Maar je bent tenslotte wel Luna en tot nu toe kreeg ik altijd wel trek van je culi. Als je nou je culiresultaten diepgevroren 1 keer per week hier laat afleveren, dan word ik wel klant!
  Begin ik een Luna thuisproeverij, met Lunagerechtensterrenpanel met puppieliefhebbers…waar je nog mag roken, met een portje na!

  Je maakt mij ook helemaal adhd.

 6. Mike schreef:

  Lamb! In Parijs! Jaloers! een van de mooiste concerten die ik ooit heb gehoord/gezien: Lamb in Paradiso

 7. Luna schreef:

  @patchwork: Echt wel dat ik hier blijf schrijven… uiteraard komen hier ook wel linkjes naar alles, maar ik wil het wat overzichterlijker voor mezelf… En m’n culi-blog wordt gewoon lekker op z’n Luna’s… dus meer tekst dan recept… met foto’s… :-)

 8. Erwin Troost schreef:

  Dan laat ik je verder met rust, want ik zie graag dat je lekker je eigen ding doet ;-P

 9. Toen ik oorspronkelijk commentaar Ik klikte op de “Laat me weten wanneer nieuwe reacties zijn toegevoegd ‘in te schakelen en nu elke keer een reactie wordt toegevoegd ik verschillende e-mails krijgen met dezelfde opmerking. Is er een manier kun je mensen uit die dienst? Het op prijs stellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *