web analytics

27

VOORUIT, OOK EEN KEER EEN HOND!


Mijn lieve vriendje Franz was gisteren jarig! En wat geef je aan de man die alles al heeft; leuke vrouw, leuk kind, leuk huis en een fijne baan als zelfstandig kunstenaar? Inderdaad! Een hond! Franz schildert af en toe superlieve Jack Russels en zo’n hondje heb ik lifesize (ongeveer 45 centimeter hoog) nagemaakt in stof! Ik vind ‘m superkek geworden! ().

p.s.: Franz heeft trouwens sinds kort een volledig nieuwe website, met, naast schilderijen van Jack Russels, ook heel veel ander moois: www.franzwilhelm.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Jitske schreef:

  Die is LEUK!!!!!!!

 2. M%n schreef:

  Ik vinnem purrrachtig!
  (en dat labeltje in z’n achterste maakt het helemaal af, eigenlijk ;))

 3. Marloes schreef:

  Wow, echt SuperTof!

 4. Goentah schreef:

  Ik heb net een kijkje genomen op Franz’ site. Mooie site, ziet er goed uit, net als zijn schilderijen! Als ik geld had, zou ik een Wilhelm aan de muur willen… Of ik zou een opdracht laten doen om mijn (overleden) hond samen met mijn katten te vereeuwigen op het doek.

 5. Moeder van Luna schreef:

  Hij is Super…met ’n spijkerbroek is tie nog leuker!!!!!!

 6. koen schreef:

  deze is heel mooi Luna, ik begrijp wellicht nu pas hoe mooi je poezels zijn, hoewel ik ze best leuk vond, … maar dan voor poezenmensen hé … hoewel ik al 15 jaar geen hond meer heb en slechts poezen, blijk ik dus toch nog steeds een ‘hondenman’… heb ik weer bijgeleerd

 7. Mozoprimo schreef:

  Geweldig! Ik zie honden het liefste in stof of verf.

 8. Marije Willemsen schreef:

  Hij is fantastisch! Ga je nu vaker honden doen?

 9. Pollie schreef:

  Zo die is een partij goed gelukt!

 10. Patty schreef:

  Hij is echt geweldig! Ik zou mijn hond ook wel zo gaaf willen hebben, doe je dat ook?

 11. Nina schreef:

  Chantall!!!!! Echt SUPERMOOI!!!!!!
  Eigenlijk hou ik meer van katten, maar deze is echt geweldig!!!

 12. Josh schreef:

  Ik wil ook zo’n hond!

 13. n8vlinder schreef:

  goegedaanmeissie!

 14. Maurice schreef:

  Dat is het mooiste kado wat je kan krijgen natuurlijk :-)

 15. Marieke schreef:

  Die is ook al zo gaaf!

 16. Aniek schreef:

  Ik raad je aan meer hondjes te maken!
  Deze is erg leuk!

  Ik hou eigenlijk niet van honden, (wel van katten) maar zó eigenlijk wel.

 17. Holy Rob Bloom schreef:

  let me know when you branch into half dog-half humans

 18. Janssen schreef:

  Mooi……moest aan Kuifje denken:)

 19. paco painter schreef:

  Leuk kado om te krijgen

 20. sandy schreef:

  Helemaal leuk hoor, die Jack en de ploesiepoesies vind ik ook helemaal geweldig, zit er hard over te denken om er een kado te doen aan m´n zusje voor d´r verjaardag van de zomer. Ik lees regelmatig je log met veel plezier, heb je nu al je button-machine.

 21. Dré schreef:

  doe je ook goudvissen? Hij moet wel waterbestendig zijn natuurlijk!

 22. Mandy schreef:

  Wauw Chantall…kaskraker, zeg ik! Love him!

 23. LL schreef:

  Ik wil allebei de honden wel hebben. Maar ga echt een keer sparen voor een Wilhelm denk ik.

 24. vike schreef:

  Die is errug cool!

 25. Wendy schreef:

  Franz Wilhelm maakt zulke mooie dingen… Ooit wil ik er ook eentje van ‘m aan de muur. En dat hondje is natuurlijk super. Kunnen jullie geen samenwerkingsverband aangaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *