web analytics

4

LUNA HEEFT REAGEERKNOPJES

Een paar dagen terug kreeg ik een mailtje van de heer vdW. Hij vond mijn site een kutlog. Dat mag natuurlijk. Ik vind zijn site trouwens wel leuk en aan zijn literaire kwaliteiten kan Luna nooit tippen. Ook gebruikte de heer vdW een aantal moeilijk woorden in zijn mailtje naar mij. “Ik vind uw site halfslachtig en hypocriet gezeik. Buitengewoon dubieus gereutel. Die geharnaste geilheid en latente preutsheid irriteert me. Het blijft Libelle-meisjesmeuk op die manier. Hou ik niet van. Dat weblog-gedoe is sowieso al een aberrante vorm van zelftherapie.” Hij vond mijn Nana Mouskouri-bril wel weer prachtig. Ook had hij op een terras met vergezicht gepraat met een ‘vrouwending die wel eens wat schrijft op het wereldwijde netwerk van compjoeters’. Deze dame had gezegd dat ze mijn site zo verschrikkelijk kleinburgerlijk vindt. De heer vdW hoopte dat deze uitspraak mij tot nadenken zou stemmen. Deze uitspraak kwam immers van een seksegenoot. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik slecht tegen kritiek kan. Zelfs als het van iemand komt die ik totaal niet ken en waarschijnlijk ook niet wil kennen. Daarom vind ik het van lef getuigen dat ik sinds gisteren reageerknopjes op deze site heb zitten. Nu kan iedereen op mijn stukjes reageren wanneer hij of zij dat wil. Dus bezoekers van deze site; reageer er maar lekker op los. Luna zal net doen alsof ze het allemaal aankan.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Tijn schreef:

  Humbug, ik heb het idee dat meneer Voordewind last heeft van life-envy, dat ie best wel eens uit z’n rechtseballen wereldje zou willen stappen en ‘ns lekker uit de band zou willen springen. Maarja da’s natuurlijk “not done” Pfffff, What ever…

  Life’s what you make it.

 2. Lex schreef:

  Ik vind je site GEWELDIG!!!
  Eindelijk eens recht voor z’n raap van een vrouw. Ga zo door!

 3. Wim schreef:

  Leuk!

 4. Aspergio schreef:

  je site is leuk, je verhalen zijn interessant en fijn om te lezen. als bepaalde mensen daar anders over denken dan moeten ze ook niet verder lezen.