web analytics

16

LUNA KIJKT MET EEN ANDER LICHT

‘Alles is anders als je het in een ander licht bekijkt’, staat op het papiertje dat ik vandaag op m’n prikbord prikte. Het papiertje heb ik al sinds ik nog bij m’n ouders woonde en het verhuist sindsdien met me mee. Het is vergeeld nu, met een heleboel gaatjes van punaises. Het opprikken gaf een zo-die-hangt-ook-weer-gevoel. Slappe tekst, net zo slap als de tekst ‘elk nadeel heb z’n voordeel’ van Johan Cruiff. Maar het erge is: het klopt. Misschien nog wel erger is: het kost moeite om sommige dingen op die manier te bekijken. Maar het kan natuurlijk geen kwaad. Zo wordt John Digweed hoogstwaarschijnlijk een zeer imposante kater van 6 kilo door de Poolse worst die hem gevoerd wordt. Ik mag van mezelf al 4 weken om 11.00 ’s ochtends beginnen met een glas wodka, ik ben dan immers al 4 uur wakker. Ik ben zichtbaar afgevallen van het vele gestress en het voortdurend op m’n benen staan. Ik ben de helft van mijn naïviteit kwijtgeraakt door dit hele gebeuren. Of anders gezegd; ik weet beter hoe de wereld in elkaar steekt. Of nog anders gezegd; ik weet nu beter hoe sommige mensen zijn en dat niet iedereen het beste met me voorheeft. Daarnaast ben ik de nodig fysieke en mentale grenzen tegengekomen en die gegevens kunnen alleen maar handig zijn voor later. Verder heb ik hier nog geen dag zonder flinke bossen bloemen gezeten, hebben heel veel lieve vrienden ons met van alles geholpen en 1 van mijn persoonlijke succesjes van de afgelopen maanden blijft toch wel dat ik nog steeds niet heb gerookt. Daarnaast is het tussen P. en mij alleen maar beter en gezelliger geworden ondanks alle gedoe en tegenslag. En dat is maar goed ook, want we zijn allebei van plan om hier de komende 10 jaar te blijven wonen.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. DjB schreef:

  Tien jaar, welnu, je hebt in ieder geval de verhuis ellende van tien jaar achter de rug moet je maar denken…

  En ik dacht dat vandaag je kantoor klaar was *behalve* het licht ?!?

 2. sylans schreef:

  stress zorgt voor een onwerkelijk licht. drank draagt ook niet bij aan realiteit en pillen zeker ook niet. het helpt misschien. beter om even tijd te nemen en wat stappen terug te doen lijkt het

 3. miss bitch schreef:

  Lekker Luna, om wat positieve vibes op te mogen vangen in je log.Tijd om je heel veel plezier te wensen in jullie nieuwe stulpje. Hou de gedachte vast!

 4. bisquit schreef:

  Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw.. teletubbies kom maar gauw ;-)

  Ik was blij verrast met je positieve insteek. Het kan alleen nog maar beter worden nu…

 5. Porntablizm schreef:

  Hehe, eindelijk geen negatief bouwgelul ff :) als ik dan nu eindelijk, eindelijk ook weer eens stukje vibratorproza van je kan verwachten zet ik je terug in mijn favorieten ;) hahahaha

  Cheers
  Porntablizm

 6. Luna schreef:

  Je wordt vanavond op je wenken bediend meneer Porntablizm!

 7. Rick schreef:

  Je groeit naar elkaar toe hé, in moeilijke tijden ;-)

 8. Hans schreef:

  Goed he? Een verbouwing is het grootste risico dat je kan nemen; je relatie *kan* er namelijk ook volledig door naar de getver gaan. Maar als het goed gaat, dan hebbie echt een top relatie en ga je straks samen vreselijk lachen om dat wat je nu allemaal doormaakt. Je gaat *BLIJ* zijn met je huis Luna! En trots, dat wil je niet weten!!

  Kennen ze je al bij de Gamma? De dames van de Praxis zeiden (na een jaar lang vele avonden per week langsgekomen te zijn) altijd bij het aanpakken van mijn Airmiles pas: “zo meneer, die reis naar dat tropische oord hebt u nu wel bij mekaar (da’s Leids) gespaard zeker?”.

  En dan flikkerstraal je straks alle ongeopende (want te optimistisch ingekocht) gammaverpakkingen in een wasmand en die breng je in één keer terug (“nee, ik heb geen bonnen, maar heb hier wel voor een paar duizend euro uitgegeven ja?! En nu retour nemen die hap, met een bloedvaart!!”). En voor die 100 euro die je dan terugkrijgt ga je dan lekker uit eten met P.

 9. Chantal schreef:

  Gelukkig weer wat positiefs! Je log was er niet leuker op geworden. En ik weet het is een afspiegeling van je leven (min of meer) maar je stukjes waren altijd fun om te lezen en dat kan je van de bouw despressie niet echt zeggen…

 10. GRAPJAS schreef:

  Ik heb het door,je hebt eindelijk een flinke beurt gehad!

 11. Suffie schreef:

  Als je na zo’n periode nog zo over elkaar denkt, gaat het nooit meer stuk!!

 12. Sheevar onlijn schreef:

  Tje, veranderingen zijn nooit op het moment leuk, maar in een ander daglicht kan het toch ook alleen maar beter worden..? Hoe dan ook, het geluk is je allemaal gegund

 13. brillie schreef:

  12 jaar niet meer roken zou ook een hele goede zet zijn. Trouwens sanitair gaat ongeveer 10 jaar mee.

 14. Jenny schreef:

  Zei ik toch! (toch?) :-)

 15. Noughdy schreef:

  Ik mis nu toch een beetje de update over die Polen…

 16. Flippo! schreef:

  Wat een gelul, die klachten over niet leuker op geworden. Dit is het echte rauwe leven! Voor gemakkelijk porno entertainment ga je maar naar V8.