web analytics

3

LUNA STORT FYSIEK EVENTJES 2 DAGEN IN

Ik voelde het al aankomen. Zo eens per 2 maanden stort ik fysiek in. Dan ben ik twee dagen kapot. Vandaag was het dan eindelijk zover. Slapen, wakker, slapen, wakker, slapen, wakker. Leeg, spierpijn, leeg. Altijd als ik een paar dagen écht niets te doen heb, en dus écht vrij ben, en dus écht tijd voor mezelf heb, dan stort mijn lichaam in. Dat is trouwens altijd al zo geweest. Op de basisschool ben ik nog nooit een dag thuisgebleven. Nee, ik was altijd ziek met carnaval, de kerstvakantie en de eerste weken van de zomervakantie. Ik moest er niet aan denken om eens een dagje thuis te blijven, ik zou eens lessen missen! En ook tijdens mijn middelbare school ben ik nog nooit een dagje thuisgebleven. Maar altijd werd ik ziek in vakanties. Ook in de jaren daarna. Ziek is misschien het foute woord, ik noem het een kortstondige lichamelijke instorting. Ik ben het al gewend. Na 2 maanden hard werken, uitgaan, drank en drugs, wil een lichaam nog wel eens stop zeggen. En dat zei mijn lichaam vandaag. Om precies te zijn om 17.00. Een paar jaar terug probeerde ik mijn tweemaandelijkse instorting weg te slikken met xtc. Iets wat altijd hielp, want xtc helpt overal tegen. Tot ik een paar maanden later een zware keelontsteking kreeg ten gevolgde van stress en onvoldoende rust, vitaminen en mineralen, zei de dokter. Toen lag ik een paar weken in bed en kon ik dus helemaal niks. Sindsdien heb ik geleerd om die 2 dagen maar gewoon te accepteren. Luna is een buffel, maar nu eventjes niet.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. sharmeenboedhoe@hotmail.com schreef:

  Ik heb je al eens gelezen in Reload, een stukje over sex via internet. Heb bewondering voor je lef om te schrijven wat je doet/ denkt. Misschien zou ik een stukje mogen schrijven over/met jou voor de Blast? Blast is een magazine dat 1 x in de 2 maanden gratis wordt uitgegeven. Hoop echt een reactie van je te krijgen!

 2. Luna schreef:

  Tuurlijk!!!

 3. eric suiker schreef:

  Luna is nu even ziek en wordt straks beroemd…errug beroemd. Want wie kent de Blast nou niet? Een mens kan niet meer zonder. Sorry liefje, ’t is gewoon een beetje de kift…beterschap, liefs
  Eric