web analytics

0

THE DAY AFTER THE DAY AFTER

Ervaren pillengebruikers weten het. De dag na de dag dat je uit bent geweest met pillen is een ramp. En zelfs dat is op dit moment zwak uitgedrukt. Ik voel me moe en depressief en ik heb overal spierpijn. Heb net een handjevol vitaminepillen weggeslikt met een fles Hero Fruitontbijt. Ik hoop dat het helpt, want ik moet nog de hele dag werken. Op momenten als dit vraag ik me af hoe lang ik nog op deze manier door kan gaan. Ben nu 25 en ik ga al 4 jaar regelmatig met pillen stappen. Het laatste jaar merk ik dat m’n lichaam het niet meer zo trekt als vroeger. Kon ik 4 jaar terug nog 3 dagen achter elkaar met xtc op stap. Nu mag ik blij zijn als ik 1 avond in het weekend aan kan. Ik heb soms ook wel het idee dat ik een aantal hersencellen begin te missen. Zo vergeet ik het laatste jaar vaak namen en woorden, ik doe wel eens ‘rare’ dingen, zoals een pakje sigaretten in de koelkast leggen en ik ben veel sneller moe dan vroeger. Afgelopen zaterdag dus met vriendin I. naar Chemistry in de Escape geweest. Ik heb me de hele avond geweldig gevoeld (lees; 3 xtc-pillen, 4 blikjes Red Bull en een x-hoeveelheid alcohol), maar de chemische kater die ik eraan heb overgehouden maakt het slechts een vlucht uit de werkelijkheid. De realiteit komt vandaag hard aan.
www.chemistry.nl

Dit vind je misschien ook leuk...