web analytics

0

LUNA IS VOOR ABORTUS

Gisteren is de ‘abortusboot’ van de (Nederlandse) organisatie Women on Waves aangekomen in Ierland. Abortus is verboden in Ierland en mag alleen uitgevoerd worden als er levensgevaar voor de moeder bestaat. Volgens mij bestaat er ‘levensgevaar’ voor het kindje als het geboren zou worden, want niets lijkt mij erger dan als ongewenst kind ter wereld te komen. “Jij mag niet beslissen over leven, dat mag alleen God”, roepen de abortus-tegenstanders. Als God bestaat, dan vergeeft hij het later wel. Die abortusboot mag van mij de hele wereld overvaren om meisjes (!) en vrouwen in minder liberale landen te helpen. Vrouwen denken hard en lang en goed over een abortus na en beter een medische en hygiënische ingreep, dan zelf met een breinaald aan de slag gaan. Ik gebruik de pil en als ik nu wel in verwachting zou raken, dan is dat niet Het Lot of een Geschenk Van God, maar gewoon een foutje. Aangezien de medische wetenschap momenteel in staat is om alle foutjes weg te werken borstverkleining, flapoorcorrectie, schaamlipverkleining dan zie ik het probleem niet van een abortus. Het is mijn lichaam en de rest van mijn leven. Ik ben een goede moeder, maar bewust kinderloos. En dat wou ik graag nog even zo houden.
www.womenonwaves.org

Dit vind je misschien ook leuk...