web analytics

9

OMROEPSTERS VS. TV-BABES

Gisteren was op Nederland 2 de gehele avond ’50 jaar televisie: De keuze van de Kijker’. Ik heb genoten. En dan niet alleen van de tv-fragmenten, maar vooral van de omroepsters. Voor deze avond waren namelijk de omroepsters van vroeger tevoorschijn gehaald. Mooie, nette dames van boven de veertig. Deze dames straalden een rust uit waar de meisjes van Yorin een voorbeeld aan kunnen nemen. Huidige omroepsters heten trouwens ook niet zo, nee, dat zijn tv-babes. Zij worden niet geselecteerd op kwaliteit, maar op decolleté. De Yorin-babes hangen in een lounge-bank, lezen hun tekstjes op en laten ondertussen hun wit-gepolijste melkgebitje zien. Ik vertrouw ze niet. Ze kijken me aan met ogen die zeggen: “Ik heb eigenlijk geen slipje aan en als je het volgende programma bekijkt, dan lig ik mezelf hier ondertussen op de lounge-bank te vingeren. En straks vertel ik niet alleen wat het volgende programma wordt, maar dan zeg ik ook mijn telefoonnummer, dus blijf kijken!” Met andere woorden; die Yorin-dames zijn zo lekker, dat ze de aandacht afleiden van de kijker. En dat moet ook wel met zo’n slechte programmering als Yorin. Als een bikini met borsten mij vertelt dat ‘Love Test’ komt, dan verwacht ik bij voorbaat al een slecht programma. Toch heeft de methode van Yorin succes. Partner P. begrijpt het helemaal. “Ja, dan komt Cindy Pielstroom in beeld en dan ben ik net lekker aan het rukken, dan begint het programma. Dan moet ik weer een half uur wachten tot Cindy in beeld komt. Zo blijf je wel kijken.” Goede programma’s hebben geen lekkere wijven nodig die ze aankondigen en eigenlijk zijn omroepsters totaal overbodig. Maar als het toch moet, geef mij dan maar Lisette Hordijk. Die vertrouw ik tenminste.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Dooop schreef:

  Ik ben het wel eens met Partner P.! Want die Pielstroom is wel errug lekker… voor de rest mogen die dames van Yorin wel van het beeld verdwijnen en dan gewoon een stemmetje achter het programma overzicht.

  BBBBBBBBBBwwwwwwlllaaaaaallllcchhhhhhhh!

  Sorry ik moest opeens aan een PLEEBEABE van Yorin denken… JULIA Samuels… wat een kotswijf is dat zeg, echt te erg voor worden en al helemaal voor TV. Fuck off zeg.

  Er is tocn nog wel een andere prettige dame bij Yorin: die TravelBabe Floortje Dessing. Als is het alleen maar omdat ze gewoon is gaan doen wat ze altijd al wilde doen. Reizen. En… ze is leuk… vind ik, dus wel ja!

  Zo dat ben ik ook maar weer even kwijt.

  Greetz

 2. zinloosgeweldig schreef:

  Ze kijken me aan met ogen die zeggen: “Ik heb eigenlijk geen slipje aan en als je het volgende programma bekijkt, dan lig ik mezelf hier ondertussen op de lounge-bank te vingeren. En straks vertel ik niet alleen wat het volgende programma wordt, maar dan zeg ik ook mijn telefoonnummer, dus blijf kijken!”

  eeeeh wat is daar mis mee?

 3. Gaby407.com schreef:

  dus jij bent dan ook niet te vertrouwen…jij bent ook een cincy p in mijn ogen..en dat is 10 keer leuker dan die zeer te vertrouwen mutsen enzo…vond het trouwens vreselijk de hele avond gisteren

 4. Luna schreef:

  Dat je mij een Cindy P. noemt zie ik als een compliment Gaby! Thanx… Tuurlijk is het lekkerder kijken naar tv-babes dan naar de ouderwetse omroepsters… Ik vond de oude fragmenten wel erg leuk, alleen dat gelul eromheen van b.v. Sandra Remer en Ernst Daniel Smit was tenenkrommend…

 5. Zero schreef:

  Het half uurtje van mr. Uil vond ik best….! De rest niet kunnen zien, want moest weer eens werken…

 6. Geertjan schreef:

  Sandra was lief en The Dutch Diva’s waren goed met stem en gebaar.

 7. Frank schreef:

  Vinden jullie de yorin(uitspreken als urine op zijn Engels)babes erg !!! wat dacht je van de call TV presentatrices !?!? Die zijn nog te stompzinnig om vakkenvuller te worden van de afdeling kattenvoer
  (met excuses aan alle kattenvoervakkenvullende vakkenvulsters)

 8. Luna schreef:

  Ik hoop dat Geertjan een grapje maakt… The Dutch Diva’s playbackten en probeerden wanhopig de pasjes van een Britney Spears te imiteren. Als het echt wijven met ballen waren geweest, dan hadden ze hier het lef moeten hebben om live te zingen… en dan graag in een normaal pakkie, want deze gouden broekjes waren van het type ‘liplees’…

 9. Geertjan schreef:

  Het is een van jullie bloggers geweest die mij de geneugten van het liplezen linksgewijs heeft geopenbaard. Jij zou het geweest kunnen zijn, maar kweet ’t nie meer. Uiteraard zijn The Dutch Diva’s live nog véél beter.