web analytics

26

LUNA IS EEN BLOGHELD (DOE MEE EN WIN!)


Een paar dagen geleden verscheen het boek ‘Bloghelden’ van Frank Meeuwsen, een boek over 10 jaar webloggen in Nederland. Een paar maanden eerder zat Frank bij mij in mijn net nieuwe huisje in Tiel aan een kopje koffie om me te interviewen voor dit boek, want… ik ben natuurlijk toch een soort van blogheld! Jawel! Al meer dan 9 jaar blog ik hier over mijn leven en ik behoor daarom tot de eerste generatie lifeloggers in Nederland! Wat zeg ik; ik was zelfs de eerste betaalde blogger in Nederland. En ik ben waarschijnlijk ook de eerste Nederlandse lifelogger die zo expliciet, ongegeneerd en vooral met heel veel humor natuurlijk over haar seks-, drugs- en drankleven schreef en nog steeds schrijft! “Wees er maar trots op”, zou m’n moeder zeggen! En dat ben ik ook eigenlijk wel! Net zoals op mijn plekje in het boek van Frank!

Nu ben ik zo dom, of druk, of manisch of chaotisch geweest om per ongeluk 2 boeken te bestellen! En dat is er dus 1 teveel!

Dus… wil je dit boek winnen?

Laat dan weten waarom Luna een blogheld is! Veel complimenten, anecdotes, veren in m’n reet, hoelang je me al leest en vooral meldingen van het feit dat m’n haar toch al meer dan 9 jaar zo ontzettend goed zit, zijn zeer welkom! Webloggen doe ik, net als 9 jaar geleden, natuurlijk nog steeds voor de hits, de aandacht en de eigengeilerij!

En heb je zoiets van; ja, doei, ik ga Luna echt geen complimentjes geven, want ze heeft al genoeg zelfvertrouwen en ze mag blij zijn dat ik af en toe haar weblog check? Dan kun je het boek gewoon HIER bestellen!

And… the winner is… Marina… en waarom? Gewoon omdat ik maanden geleden al heel erg geraakt was door haar stukje over mij!!! Het boek komt a.s.a.p. naar je toe!!! En verder iedereen bedankt voor de veren!

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Neneh schreef:

  Niet zo moeilijk natuurlijk, jij wilt verwent worden met complimenten en wij willen jouw stukjes lezen. Jij bent gewoon Luna, de beste blogheld die er is!

  En daarmee BASTA

  Oh, en nu weer gewoon lopen en mooie stukjes schrijven graag.

 2. Marina schreef:

  Als reden waarom geef ik gewoon nog een keer mijn eigen linkje. http://aniram.punt.nl/?a=2009-11 Over eigengeilerij gesproken.
  Oh en trouwens, wat zit je haar leuk!

 3. janine schreef:

  Ik ga heel veel veren in je reet steken maar eerst ga ik je echt meer dan hartelijk bedanken voor mijn VIKTOR & ROLF!!!! Post krijgen is leuk leuker leukst! Ik ben er echt heel blij mee, vind Viktor & Rolf nu al echt helemaal te kek!! Dus vrouw je bent een lekker mens en wees daar maar trots op!!!!
  *doet een dansje met 3 teckels in haar armen*

 4. lin schreef:

  Ik lees je blog al 5 jaar in de hoop eens te weten te komen waar jij je brillen koopt.

  Hoe je haar zit, wat je opsnuift, wat je slikt of wat je kat vreet interesseert me geen hol, alleen die bril! die bril gvd!

 5. lijn schreef:

  (buiten mededinging, want ik heb al een exemplaar)

  Je bent fantastisch!!!

 6. CBoZ schreef:

  Op 10-06-2002 kregen wij voor het eerst internet. Al snel surfte ik over Luna heen op het wereldwijdeweb. Regelmatig ben ik terug gelaveerd om meer blogs te lezen over seks, blikkieblikkies,partnerperikelen en niet te vergeten kunstige knutselwerkjes. Dat is dus nu al bijna 8 jaar!

 7. CBoZ schreef:

  …vergeet ik nog te zeggen dat je haar zo retegoed zit…

 8. Laura schreef:

  Alleen al het feit dat je als een van de weinige bloggers uitkomt voor je eigengeilerij maakt je een blogheld :)

 9. Linda schreef:

  Luna een held? Ja! Omdat: je zulke herkenbare stikkies schrijft, omdat ik regelmatig schaterlachend achter mijn pc zit (of nog beter gierend op de bank hang met mijn iPhone en man en zoon dan erg appelig naar mij kijken), omdat je me af en toe aan het huilen maakt, omdat ik soms gewoon ff stil van je word, omdat je me zo nu en dan eens ff diep laat nadenken, omdat ik soms een beetje jaloers ben op je talenten, omdat je me vrolijk maakt en uiteraard omdat je haar altijd zo ONWIJS goed zit!

 10. Rob schreef:

  Ik volg je al enige jaren en er komt maar geen einde aan het geanimeerd schrijven over man, kat, huis en leven. Een standbeeld! Dat heb je verdient! Hebben ze in Tiel geen pleintje over? Een plantsoen, misschien? Desnoods een wat groot uitgevallen vluchtheuvel, dan? Hier moet een actieplan voor opgezet worden!

 11. Micheline schreef:

  Mei 2001 was het moment dat ik begon, net even later dan jij. Op dat moment overigens zonder van jouw bestaan te weten. Dat kwam pas later. Maar waar bij jou je hele geschiedenis nog online staat, verdween deze bij mij met enige regelmaat in de bittenbak, omdat…(vul hier verschillende redenen in: er teveel persoonlijks stond, ik niet het lef heb zo te schrijven als jij etc.). Vroeger ben ik ook nog wel eens naar weblogmeetings geweest en keek dan altijd van een afstandje naar de webloghelden, waaronder jij.
  Genoeg! Maar ik las en lees hier altijd met plezier (hoewel ik niet altijd reageer) en hoop dat nog lang te blijven doen :-)

 12. Jente schreef:

  Ik werd getriggerd door de reactie van Marina. En klikte op haar link. Nog nooit op haar weblog geweest en was bang voor wat ik zou aantreffen. Ik klikte door naar haar vivalink en van daaruit door naar haar meest persoonlijke stukje ooit. Toen weer terug naar haar ode aan Luna. Erg herkenbaar! Ook ik heb ooit een blog gehad maar ben daar snel mee opgehouden want waarom schrijven als ik niet kan schrijven wat ik wil omdat ik geen mensen, geliefden en vrienden wil kwetsen? Het maakte mijn blog een stuk minder boeiend iig.
  Ik lees je al heel lang en heb denk ik in totaal 4 keer een reactie geplaatst dus nee ik maak geen kans. Geef mijn kans maar aan Marina!

 13. Jente schreef:

  Euh en wat ik wilde toevoegen maar niet deed: ik lees jou, Luna, altijd met heel veel plezier. Je bent het enige weblog wat ik altijd lees en waar ik geen stukje van oversla!

 14. missvanham schreef:

  je bent gewoon vet tof cool en mooi

 15. Novy schreef:

  Ahum. Dat was ik dus.

 16. Novy schreef:

  Nah. En toen was mijn reactie gewoon weg.

  In het kort kwam het hier op neer: Ja. jij bent een blogheld. En ik ben regelmatig jaloers op je. Ik ben begonnen met een degelijk kinder en gezinslevenblog en nouja, mijn lezers zouden een rolberoerte krijgen als ik ineens over, zeg, squirten ging bloggen.
  Denk ik.
  Dus.
  Jaloers op je vrijheid.
  En op je haar natuurlijk, dat altijd zo goed zit.

 17. Brooklyn schreef:

  Hier in de buurt is een leeg zwanennest, daar liggen vast nog wel wat veren. Zal er vandaag even langs gaan……

 18. Suffie schreef:

  Ik wacht wel op de film…

 19. Maurice schreef:

  Ik weet niet eens hoelang ik je volg! Erg. Je bent een deel van mijn surfbestaan geworden. Of een goed excuus om mijn computer aan te zetten als ik een keer bloedgeil ben. hahahahahaha

  Maar Bruce Lee deed het em eigenlijk. Maar HOE ik aan je ben gekomen, dat weet ik echt niet meer. Dat het al héél lang is wel.

  Het boek hoef ik niet. Ik zag dat je het gratis kan downloaden ;-)
  Ga ik alleen het interview met jou lezen.

 20. Ingelise schreef:

  Ik kom hier voor het eerst. Ik vind je een randdebiel dat je zo expliciet over je drank-, drugs- en seksleven blogt. Verder ben ik gewoon jaloers dat ik niet wat eerder geboren ben, en dus niet eerder begon met bloggen en de ballen niet heb mijn dronken avonturen op internet te zetten. En ga ik nu voor het eerst je blog bekijken, en als je mijn aandacht weet te houden, krijg je een compliment. Deal?

  (Jij lijkt me de eerste blogger die dit kan waarderen zonder in tranen uit te barsten.)

 21. Maurice schreef:

  @ Ingelise. En jij studeert communicatie? LOL.
  In Amsterdam zouden ze zeggen:”daar moet een lul in!”

 22. darja schreef:

  tsja, we zitten allemaal op het compliment van ingelise te wachten…met spanning…

  luun je bent leuk, hip, erg herkenbaar, soms een beetje te expliciet naar mijn smaak, en daarbij ben je ook nog eens heel erg aardig in het echt!

 23. Johannet schreef:

  Ja, Luna je bent mijn blogheld. Of eigenlijk ben je al jaren een beste vriendin. Die alles met me deelt. En ik geef je heel veel advies, hier thuis, hardop achter de laptop. Jammer dat je die raad nooit opvolgt. Het is natuurlijk ongewenst advies. Totdat je ineens in Tiel ging wonen. Toen wist ik: Zie je wel, ze hoort me wel. Ze is uit de kelder gekomen om elke dag de zon te voelen. En oja, je haar, je haar, wat kan je haar toch fantastisch zitten.

 24. Ingelise schreef:

  @Maurice: Neuh, dat is zo’n laffe studie dat ik er maar mee opgehouden ben. Heerlijk trouwens, hoe iedereen Luna een veer in de reet steekt. En stiekem doe ik het zelf ook: hoe krijg je het voor elkaar, Luna? Respect, om maar even in Hyves-termen te spreken.

 25. Honne schreef:

  Lol….. en natuurlijk ben ik te laat!
  Maar geeft niet :-), ik had het boek vast nooit gewonnen.
  Ik lees ook al jaren je blog en heb diep respect voor je dat je echt alles durft te schrijven.
  Soms denk ik wel eens gvd was ik maar heel anoniem een blog begonnen waarvan familie en vrienden geen bestaan van wisten.
  Maar ja dan kan ik wel schrijven over dingen waar ik nu niet over schrijf maar weer niet waar ik wel over schrijf.
  Vandaar mijn diep respect voor jou! <3

 26. esther schreef:

  One of a kind ben jij! Of is je weblog, moet ik zeggen :-) Alleen al het feit dat ik regelmatog hardop moet lachen om wat je schrijft, of als preuts mens aangenaam geschokt ben, is al de moeite waard om je blogs te blijven lezen.
  Oja en je haar: meid!!! Elke dag weer denk ik: hoe doet ze ’t?? :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *