web analytics

26

LAAT AL HET GOEDE TOT MIJ KOMEN

Voordat ik ga stappen neem ik me altijd voor om rustig aan te doen. Niet te veel drinken vooraf, niet te veel xtc-pillen slikken, veel water drinken en vooral geen alcohol met drugs combineren, omdat dat nog wel eens een black-out wil veroorzaken. Om vervolgens zaterdag tijdens de kaasfondue al 1,5 fles wijn weg te drinken en als toetje een xtc-pil te nemen: “Deze is met een hartje erop, daar word je héél lief van.” Daarna was ik alle goede voornemens helemaal vergeten en dronk ik de gehele avond en nacht van mijn witte wijn met daarin opgelost MDMA-poeder. Of een ander poeder waarvan mij naam, samenstelling en effect is ontschoten. Ik was zaterdag in complete harmonie met mezelf en de rest van de wereld. Er was niks aan de hand, het leven was mooi en het enige wat deze balans verstoorde was het feit dat ik af en toe naar het toilet moest. Verder zeer relaxt op de dansvloer van de More gestaan, een overigens vreselijke ballentent waar ik het nuchter nog geen half uur zou hebben uitgehouden. In de staat waarin ik zaterdag verkeerde maakte het allemaal niet uit. Toen wilde ik alleen maar meer drank, meer drugs en meer uren in een nacht. Maar toen het feestje afgelopen was vond ik dat ook prima. Alles was prima. Na een pillennacht ga ik altijd 3 dagen vreselijk gezond doen. Alleen maar goede dingen eten en drinken. Verse vruchtensapjes en veel fruit en groente. Vooral geen alcohol. Alleen maar dingen in dit lijf die rechtstreeks uit de natuur komen inclusief een handjevol vitaminepillen. Overmorgen ben ik weer dusdanig in balans om naar de klote te gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. dreadloki schreef:

  Lekker, niet?
  Hoewel de kaasfondue-wijn-pilletje-combi mij nu niet echt een kotsvrije avond in het vooruitzicht zou stellen …

  Oh, en als je het stappen zat bent, neem een kind. Werkt altijd ;-)

 2. Wollie schreef:

  ja dat kan ik beamen. De laatste echt hevige stapbeurt is inmiddels ehh 4 jaar geleden……….

  MAAR: Geen spijt.

 3. Erwin schreef:

  Dan moet je brandnetel-thee drinken en shii-take eten. Hups! Bam! Boem! Alles zal zo je lijf uit stinken.

 4. dreadloki schreef:

  Da’s nou ook niet mijn idee van een kotsvrije avond …

  Trouwens, met een kind gaat je ratio wel achteruit, maar niet de intensiviteit!
  Wanneer is ’t ook alweer cocaïnedag?

 5. Rick schreef:

  Rechtstreeks uit de natuur: Kip!

 6. Nina schreef:

  Lekker zo’n nachtje aan de chemie-cocktail.

 7. Sheevar onlijn schreef:

  Iemand toch nog een leuk weekend gehad…

 8. Patser schreef:

  Waar zijn de moraalridders? Morrie en consorten? Heb je die een IP ban gegeven, Luna? Of zijn ze eindelijk gestopt met dat gezeik van ze?

 9. Luna schreef:

  Ik zat zelf ook een beetje op die moraalridders te wachten, maar misschien heb ik ze na 2 jaar pro-drugs verhaaltjes schrijven eindelijk weten te overtuigen!

 10. Hans schreef:

  Misschien had er wat onbeschermde anale sex met onbekenden in moeten zitten? De mensen zijn niet meer zo snel geschokt :)

 11. VVD-ster schreef:

  Ik wil wel weer ff gaan zeuren, als er zoveel behoefte aan is. Trouwens, ook drugs kan rechtstreeks uit de natuur komen toch?

 12. Muffie schreef:

  You Rule!

 13. ErHa schreef:

  Eindelijk weer een goede avond wezen stappen dus. Ik geloof dat je dat wel verdiende.

 14. theo schreef:

  laat ik als rasechte moraalridder dan ook maar eens reageren. inderdaad een niet echt schokkend verhaal. mijn nichtje van 14 komt elke maandag met zulke verhalen. daar denkt ze mij – stoere popjournalist – mee te imponeren. ach ja ze moet toch ergens haar identiteit uit halen. nee met harde anale seks was het nog wel wat geworden. dan hadden ik en morrie wel moeten reageren. maar nu niet. jammer.

 15. Ray schreef:

  Het hele probleem met de moraalridderij of anderzins goed bedoelde adviezen is dat Luna er niet op zit te wachten. Ze weet allang dat die depressieve perioden alleen maar erger worden(of zelfs veroorzaakt worden) door die tijdelijk escapades in de XTC en alcohol. ’t Is gewoon zonde, maar ja, als je nou echt in hetzelfde rondje wil blijven lopen…..

  Met een beetje mazzel ben ik er binnenkort voorgoed uit.

 16. G. Bataille schreef:

  Je wordt er in ieder geval grappig van, van die poeder. Zo`n psychonaut ben je nu ook weer niet,Luna, met je mixjes. MDMA en alcohol, als kenner zou je moeten weten dat dit dodelijk is voor de heerlijkste roes.

  Wanneer mag ik je trouwens eens lekker anaal nemen lieverd?

 17. Noud! schreef:

  Toch eens een keer langs een fatsoenlijke smartshop als http://www.Sirius.nl gaan en een flinke stapel “after E” (http://www.sirius.nl/en/products?Mood%20Supplements=After%20-%20E) kopen. Werkt bij iedereen die ik ken zeer goed! Zijn wel pillen van een dikke cm lang…

 18. Patser schreef:

  Hee die Theo! Die anale sex is geregeld, G. Bataille wil heel graag langskomen!

 19. gait schreef:

  En.. weer klaar om naar de klote te gaan?

 20. WebDeb schreef:

  Weet je…ik snap werkelijk niet dat iedereen Luna zo de hemel in prijst met haar onverantwoordelijke drugsgebruik…het slaat werkelijk nergens op. Zijn jullie er strakjes ook allemaal als ze alleen nog maar logt over haar dippen, of over het feit dat haar lichaam naar de tering is door al die klote troep. Volgens mij zien jullie haar echt als één of andere godin die alles kan en alles mag…ik bedoel van mij mag ze, ze werkt haar eigen maar d’r graf in met die troep…maar mensenlief behandel haar niet of ze alle wijsheid in pacht heeft. Want als ik dit zo lees is die wijsheid ver te zoeken en lees ik liever een Luna die naar een verzorgingstehuis gaat om oudere dames en heren te helpen! Dat maakt meer indruk!

 21. Patser schreef:

  Oh mijn GOD! Wat een gezeur. Deb, we vinden het ZELF ook leuk! Luna is niet die godin waar je het over hebt. Ze is gewoon een van ons! Leve drugs! (En alcohol, sigaretten, te hard rijden en zo nu en dan vloeken!)

 22. poppie schreef:

  en ze schrijft het zo lekker op!

 23. elise schreef:

  AMEN!

 24. CK schreef:

  ik ben ook geen voorstander van drugs, maar dat komt vooral doordat ik een zwaarverslaafde ontregelde broer heb. Maar ik vind wel dat iedereen moet doen wat ie wil, zolang je maar weet wat je doet en er niet door in de shit raakt en andere mensen meesleept. Daarnaast is deze log volgens mij gewoon een uitlaatklep voor dingen die luna meemaakt. Hoeft ook niet altijd diepgaand, luxe problemen over huizen enzo.. maar moet iedereen toch zelf weten?

 25. bicat schreef:

  Iemand mijn kaasplank gezien?

 26. matt schreef:

  Quote: Overmorgen ben ik weer dusdanig in balans om naar de klote te gaan.

  YEAH RIGHT! geloof je het zelf