web analytics

7

LUNA KRIJGT EEN KICK ASS JURK

Ik kreeg 2 weken terug een mailtje van Miriam: ‘Toen het bloggen net was uitgevonden, was ik regelmatig op je blog te vinden. Als schrijver vond ik het geweldig om ook andere schrijvers te volgen. In de loop der jaren nam de drukte van mijn werk de overhand en ben ik minder gaan lezen, maar daarin kwam recent weer verandering toen iemand me herinnerde aan jouw blog.’ Altijd leuk; terugkerende lezers! En terwijl ik 10 jaar aan het webloggen ben geweest had Miriam ook niet stil gezeten. Zij heeft samen met haar zus de shops www.dressesonly.nl en www.topsonly.nl opgezet en ze vroeg of ik het leuk vond om 1 van hun jurken te reviewen. Of ik het leuk vond om 1 van hun jurken te reviewen?! En ik mocht ‘m dan ook nog zelf uitkiezen! Zelf uitkiezen! Een beetje lezer begrijpt dat de woorden gratis en jurk op mij werken als een rode lap op een stier, dus ik ging op zoek op de site. Maar toen bleek het kiezen dus eigenlijk helemaal niet zo gemakkelijk, want too much choice! Too much choice! Ze waren allemaal geweldig! Maar ik moest kiezen en ik koos voor de jurk Platon; lang, vintage-feeling, bloemetjes, Ibiza, strand, zee en zon! En ik dacht dat ik snel was in m’n ADHD-modus, maar Miriam kan er ook wat van, want de jurk kwam meteen de volgende dag al binnen. En toen ging het een beetje zoals in die stomme reclame met die stomme wijven die dan zo stom aan het gillen zijn en met van die stomme mannen die ook zo stom aan het gillen zijn als er een pakketje bezorgd wordt. Ik deed het alleen een stuk minder stom natuurlijk. En terwijl ik nog aan het gillen was trok ik de bloemetjesjurk aan en toen ik ‘m aanhad, had ik zoiets van; geweldige jurk, maar laat ik m’n slipje even uit doen. En toen ik m’n onderbroek uitdeed en in de spiegel keek had ik zoiets van; briljant, sexy, helemaal m’n ding, maar misschien moet ik even een huidkleurig slipje gaan aanschaffen, want de jurk schijnt nog steeds door. Uiteraard stond deze doorschijnende informatie ook gewoon op hun site, maar ik was te enthousiast geweest toen ik de site aan het doorspitten was en ik let sowieso alleen maar op printjes als ik jurkjes aan het spotten ben. Maar gelukkig was m’n moeder bereid om een matching onderjurk te maken en nu heb ik de jurk al bijna elke dag aangehad. Dus ik was totally dressed to impress de afgelopen dagen!
www.dressesonly.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. MarinaTwiet schreef:

  Het staat je super!!!!

 2. Ivon schreef:

  Hij staat je echt super goed!!!!
  Heb uiteraard ook even op de site zitten neuzen en wat mooi allemaal!
  Heb alleen een probleem met mijn lengte van 1.60 en overgewicht (waar ik nu hard mee aan het werk ben om het omlaag te krijgen).
  Zou het leuk vinden om te weten wat bij mijn lijf mooi zou sieren :-) .

 3. Luna schreef:

  @Ivon: Dan staan toch juist halflange jurken goed? Met decollete en dan de rest lekker losjes?

 4. dndre schreef:

  Luna goes commercial. What’s next? Ik stuur je een paar geitewollen sokken en jij schrijft een stukje met sitevermelding.

 5. dndre schreef:

  Wel mooi jurkie trouwens

 6. Anka schreef:

  Rood ondergoed onder witte doorschijnende kleding! Leuker dan huidskleur en net zo effectief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *