web analytics

10

De #10JAARLUNA QUIZ WINNAARS

Allereerst wil ik iedereen die heeft meegedaan aan de #10jaarluna quiz natuurlijk heel erg bedanken! Het was supermoeilijk hoorde ik regelmatig, maar alle antwoorden waren online ergens terug te vinden. De afgelopen week is er dan ook druk ge-googlet en in mijn archieven gedoken en er zijn heel veel goede, maar ook heel veel foute antwoorden gegeven. En ik heb ook heel hard gelachen om sommige antwoorden. Zo wist Joost dat het antwoord op vraag 19 niet, maar hij zou het wel leuk vinden als ik later als ik dement word dit op repeat zou horen; “Ik heb een helihelihelihelikopter! Ik heb een heliheliheliheeeee! Daarmee vlieg ik over bergen, daarmee vlieg ik over zee, hé, kom op ga met de helikopter mee!” En Suzanna wist niet dat Bruce blaasgruis had, maar vond hem wel een ‘repelende draadjes-fetisjist.’ En ik kreeg ook heel veel complimentjes tussen alle antwoorden door, dus ik heb zitten glimmen op mijn stoel. Heel erg bedankt allemaal! Maar ja, er kan er maar 1 de winnaar zijn, of eigenlijk 3, of nee, eigenlijk 4!

De eerste prijs gaat naar Marloes van Goor.

De tweede prijs gaat naar Johannet König Jansen.

En het is een gedeelde derde plaats voor Coco Poison en Minca.

Zouden jullie me alle vier even jullie adres kunnen mailen of DM-en? Dan ga ik alle pakketten postklaar maken en morgen op de post doen!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Coco schreef:

  Jeee!! Daar is het eindelijk online ;-)
  Nu geloof k het echt! Marloes, Johannet en Minka gefeliciteerd!!!!

 2. Marloes schreef:

  JIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

 3. Minca schreef:

  Jahaaa! En weer een gedeelde 3e plaats! Hoe koel is dat? Gefeliciteerd Marloes, Johannet en Coco!

 4. Brooklyn schreef:

  Ik zag deze. Moest lachen. Jij denk ik ook!

  http://youtu.be/HadYEieSKq0

 5. Johannet schreef:

  Coco, Marloes en Minca wij zijn hothothot!

 6. Jan Lisman schreef:

  Jullie zijn zeker hothothot, want sommige dingen waren echt niet makkelijk te vinden. Ik heb toch ook aardig wat werk gestoken in het opzoeken, maar toch niet alle antwoorden boven water gekregen. Gefeliciteerd allemaal!

 7. Minca schreef:

  Jahaa, de post is geweest! Wat een superspullen zitten er in het pakket, helemaal leuk! En wat is Poesieploesie Vulcan cool! Luna, bedankt!!! Ook namens poes Dunya en katers Boeba en Jack die nu met de doos aan het spelen zijn :-)

 8. Maurice schreef:

  Gefeliciteerd Marloes !!!..Maar wat waren de antwoorden, Luun????

 9. Maurice schreef:

  Crap. Gewoon scrollen. LOL. Sorry Luun! Ik word oud…*buig*..Solly

 10. Johannet schreef:

  *Ssssssssssmak*
  Hele dikke kus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *