web analytics

12

DE #10JAARLUNA QUIZ ANTWOORDEN

1. Ik heb 7 katten gehad. Skinner (dood), Gandhi (weggelopen of bij de Chinees op het menu belandt), Lolita (bij P. achtergebleven), John Digweed (dood), Bruce Lee (bij mij), Sid Vicous (bij mij), Frank Sinatra (bij mij).
2. Mijn ouders heten: Piet en Riet.
3. Ja, hier ben ik zelf even de mist mee ingegaan. Ik blijk toch wel wat meer betaalde baantjes gehad te hebben de afgelopen 10 jaar. Zelf doelde ik op de administratie van een blote-tieten-bar, en de administratie van een strandtent, maar ik heb ook gewerkt als party-fotografe, als freelance journalist voor andere bladen dan de FOXY, ik heb de eindredactie gedaan voor de RELOAD en de FOXY, op de Kamasutra-beurs gewerkt, ik heb betaald gewerkt in de gehandicaptenzorg en ik heb ook nog in de thuiszorg gewerkt. Ik heb alle bovenstaande antwoorden overigens goed gerekend.
4. Ik heb een voorliefde voor panterprint/luipaardprintjes. Ik hoop de nieuwe Nel Veerkamp te worden.
5. Mijn natuurlijke haarkleur is asblond, maar alles tussen lichtblond en donkerblond heb ik goed gerekend.
6. De verkering en ik hebben elkaar ontmoet op de Kamasutra-beurs.
7. In het allereerste stukjes dat ik over de verkering schreef noemde ik hem het neukstoel-mannetje, omdat hij op de Kamasutra-beurs stond om zo’n neukstoel te promoten. Maar, ooit schreef ik ook een stukje en daarin gebruikte ik de woorden ’25 geile negers’… en een paar inzendingen wisten dat ik daarmee inderdaad refereerde aan de verkering. Dus ook dat antwoord heb ik goed gerekend.
8. Voordat ik naar Tiel verhuise woonde ik in de Bachelorette-flatte en het Pannenkoekenhuisje.
9. Electric Luna betekent Digitale Maan, naar aanleiding van de eerste stukken die ik schreef in de Reload onder het pseudoniem ‘Luna’. Electric Luna is de digitale Luna.
10. Tatoeages heb ik op mijn bovenarm, pols en zij. Ze betekenen Maan, Midden van de Orkaan en Bevrijding.
11. Ik heb 2 verschillende ogen (eentje heeft een groene veeg erdoor) en dit heet: Heterochromia Iridis.
12. Mijn type bril noem je in het Engels: Cat Eye glasses.
13. Mijn schoenmaat is 41.
14. Ik heb ooit ‘campagne’ gevoerd voor Lijst Dijkshoorn als promopoes. Maar ik heb ook in Amsterdam posters opgehangen met Bruce Lee erop; Gouden Lijst 77 STEM BRUCE! Voor meer blikkie blikkie blikkie. Allebei de antwoorden reken ik goed.
15. Bruce heeft last van blaasgruis.
16. Ik kan spuitend klaarkomen.
17. Dochter S. heeft 6 opa’s.
18: Toen ik 30 werd draaide ik Hung Up van Madonna.
19. Als ik ooit dement word, dan wil ik graag de 9 uur durende live-set die Armin van Buuren speelde in de Jaarbeurs in Utrecht in april 2008 op repeat horen.
20. Mijn teddybeer heet Monks.

Bonusvraag: Ik had 99 kookboeken, maar ik heb er zaterdag weer eentje gekregen, dus nu 100.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Johannet schreef:

  18 goed! Ik ben een echte fan. (En waarschijnlijk te weinig eigen leven)

 2. Suzanna schreef:

  Wow… Ik gokte heel wild op 96 kookboeken ha-ha.

 3. janine schreef:

  Hahahaaha ik heb niet zoveel goed! Nou ja ik heb zo’n mijn best gedaan! Ik wens de winnaars veel plezier met hun pakket ;-))

 4. Luna schreef:

  @Suzanna: Jij zat het dichtste bij met de kookboeken!
  @Johannet: Jij bent tweede geworden!
  @janine: Moet je een stapel dvd’s? Heb er nog heel veel over!

 5. Johannet schreef:

  Jaaaaaaaaaahhhhhh.
  Woei woei woei woei ik doe een dansje woei woei woei woei ik doe nog een dansje. (man: Wat heb je gewonnen? Wie is die Luna? Ze zijn toch niet tweede hands he?)

 6. Coco schreef:

  Haha tweedehands! Lekker ;)
  Ik had 141 kookboeken geschat OMG duidelijk overschat ;-)

 7. Luna schreef:

  @Johannet: HAHAHA, nee NATUURLIJK zijn ze niet tweedehands… vers uit de verpakking, allemaal!! :-)

 8. Minca schreef:

  Sjeezus wat was het spannend! Toch niet alles goed zag ik ondanks mijn fanatisme. Winnaars gefelicoteerd! Over 5 jaar weer quizzen?

 9. Minca schreef:

  Herstel: winnaars GEFELICITEERD bedoel ik natuurlijk! Dat €@#%keyboard op die iPad ook…;-)

 10. AWeetje schreef:

  Piet en Riet, jeetje daar was ik écht nooit opgekomen.. ( ouders van een vriendinnetje van mij heten Theo en Thea)
  Verder vond ik zelf dat ik aardig de goeie kant op ging met de antwoorden.. Maar jammer, helaas…geen prijzen.
  Luun, ik vond je kwisssss erg leuk, volgend jaar weer

 11. Suzanna schreef:

  Winnaars van harte gefeliciteerd!! Luna, bedankt voor deze bijzondere feestweek!! Bij je overzichtjes dacht ik regelmatig: O ja, dat weet ik nog wel. Maar huh? Was dat toen? Is dat al weer zo lang geleden. 10 jaar voelt eigenlijk veel korter. Time flies… Op naar de volgende 10, hiep hoi :)

 12. janine schreef:

  Marloes GEFELICITEERD!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *