web analytics

7

LUNA IS STRONKEN

Voor degenen die niet weten wat stronken is; een vage combinatie tussen alcohol en weed. De hoeveelheid alcohol is onbelangrijk. In mijn geval; een aantal groene, blauwe en rode drankjes (wij hebben ze genoemd; (rood) ‘Vlijtig Liesje’ (blauw) ‘Pudding Tarzan’ en (groen) ‘Twee-mannen-voor-het-stoplicht -zegt-de-een-tegen-de-ander-het-is-groen-zegt-de- ander-kermit’. Ja, wij zijn heel grappig. Ik heb net zo’n 30 minuten op het toilet van I. doorgebracht. Ik heb de tegeltjes met hartjes geteld, ik was er van overtuigd dat het er 17 waren. I. kwam even vertellen dat het er 18 waren. Het waren er 18. Of 17. Ik heb ze geteld. En vriend M. en ik hebben er net zo’n half uur over gedaan om het bovenstaande stukje te tikken. “Nee, het is zegt de een tegen de ander”, zei M. “Nee, het is de een tegen de ander”, zei ik. “Ja, maar dat bedoel ik toch, jij zei nee”, zegt M. “Nee, ik zei zegt de een tegen de ander”, zei ik voor de tiende keer. “Ik snap ‘m sowieso niet meer”, zei M. Ik snap er eigenlijk zelf ook helemaal niets meer van. En dit hele bovenstaande stukje zal voor niemand echt te begrijpen zijn. Of diegene moet natuurlijk net als wij stronken zijn. Stronken is een fijne staat van zijn trouwens.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. franz schreef:

  Stronken zijn is fijn… Je bent weer lekker bezig meissie, dronken stonened of onderweg, groetjes papa

 2. Anoniempje schreef:

  dat vindt mamma nou ook

 3. werner schreef:

  Hallo luna. Dit kan je niet blijven doen zeg, denk ook aan uw gezondheid. ps: je bent veel te mooi!!!
  de groetjes werner

 4. Ed schreef:

  Maar je wordt er wel ziek van….

 5. gnfntrutyeUFJHFJHws

 6. Sander schreef:

  respceta!

 7. bert schreef:

  Stronken zijn is idd erg fijn,, Go On Chicky