web analytics

2

LUNA VOELT ZICH RAAR

Ik voel me een beetje raar. Ik ben moe, misselijk, leeg en ik heb spierpijn. Dat zou kunnen liggen aan het feit dat ik gisteren te veel bier heb gedronken, een halve xtc-pil heb geslikt, een bord friet met saté heb gegeten en twee pakjes sigaretten en een joint heb gerookt. Het kan ook liggen aan het feit dat ik gisteren naar een weblogmeeting ben geweest en daarna nog 4 uur heb staan dansen in de Melkweg. Het kan ook komen door het weer of door de algehele toestand in de wereld. Het kan het ook allemaal bij elkaar zijn. Ik heb gewoon een baaldag. Vanmorgen waren P. en ik pas om 7.30 thuis en we hebben tot een uur of 17.00 in bed gelegen. Daarna de tv aangezet, maar daar werd ik ook niet blijer van. Elke tv-zender komt ieder uur met beelden van de ramp in Amerika en ik heb even geen zin om daar naar te kijken. Het programma ‘Een rug te ver’ heeft me bijna doen kotsen (“Wil jij voor 1000,- samen met 4 anderen chocolademelk via de mond 3 minuten lang doorgeven?” “Ja hoor, voor geld doe ik alles!”). Ik moet deze dag ook gewoon als een relax-dag zien. Ik zal er maar het beste van proberen te maken en er gewoon van gaan genieten. Dat is ook een stuk gezelliger voor P.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. olav schreef:

    Je combinatie is ook verkeerd. recept: eerst half grammetje coke, dan halfje xtc-pil (liefst zonnetje) en dan drinken, wiet doet zowiezo niets verkeerd, bij thuiskomst 1 alka seltzertje en 1 x after c! Buenos Noches.

  2. Luna schreef:

    Ik heb hier net een paar doosjes after-E, after-C, after-All en after-party liggen om te testen!