web analytics

0

LUNA WORDT TE DIK

Buurman M. en ik dachten de oplossing te hebben gevonden voor ons gebrek aan tijd en zin om een goed ontbijt klaar te maken; Hero Fruitontbijt. De afgelopen weken hebben we er allebei dagelijks een fles ingegooid. Drie weken terug waren ze in de aanbieding bij de Dirk van de Broek en onze koelkastjes lagen helemaal vol. Wij waren heel blij en gezond. Maar vanmorgen gingen we op de weegschaal staan en bleek dat we allebei veel waren aangekomen! Ik weeg nu 66 kilo, zo’n 5 kilo meer dan normaal!!! En ook de buurman heeft er 5 kilo bij. Nu wil ik niet als een Bridget Jones-imitatie klinken en ontzettend gaan zeiken over m’n gewicht, maar ik moest hier toch wel even van slikken. Ik weeg altijd rond de 60 en ik voel me niet eens echt dikker nu. Ik ben alleen m’n taille kwijt en daar was ik nogal aan gehecht. Nu rest mij de vraag; hoe kom ik zo snel mogelijk weer van die kilo’s af. Ik ga niet minder alcohol drinken en ik ga zeker niet sporten. De enige mogelijke oplossing; even een paar weekenden achter elkaar hard feesten met veel drugs en doordeweeks mijn gebruikelijke ephedra-pilletjes. Ik ga ervoor. Een gezond leven is prima, maar het moet niet ten koste gaan van m’n lichaam.
www.hero.nl

Dit vind je misschien ook leuk...