web analytics

4

#14 – GASTLOG (EX S.) OSCAR-WINNING-PERFORMANCE

Zo’n 6 jaar geleden hadden Luna en ik een relatie. Niks serieus. Maar toch. Het ging uit en we zagen elkaar niet meer, tot ik haar 2 jaar later tegenkwam in een vage pillendisco. Inmiddels had ik alweer 4 maanden een ander schatje. Luna ik waren allebei redelijk ver heen die nacht en we vonden het leuk om elkaar weer te zien. Ik gebruikte mijn altijd effectieve versiertruc: “Ga je nog even mee om bij mij thuis koffie te drinken? Ik heb net m’n huis verbouwd, kun je dat ook even zien.” Luna vond het een uitstekend idee en even later zaten we samen in de taxi. Ik was echt niks van plan. Echt niet. Eenmaal thuis aangekomen stonden we in de woonkamer en Luna keek met bewondering naar mijn net geverfde muren. Even later hoorde ik een zacht gestommel en stond mijn nieuwe aanwinst stampvoetend in de deuropening. Ik was vergeten dat ik haar een sleutel had gegeven (leermoment). “Hoi, ik ben Luna”, probeerde Luna nog, maar de situatie werd er niet beter op. Toegegeven, het lijkt niet goed als je om 5.00 ’s morgens ineens met een andere vrouw in je woonkamer staat. En Luna is niet het soort dame waar je vriendschappelijk naast gaat liggen. Dat wordt niet geloofd en zeker niet door mijn achterdochtige Louis Vutton-schatje. Luna had geen woorden nodig om te begrijpen dat ze er beter even tussenuit kon knijpen. Ik weet zeker dat ze 2 blokken verder het geschreeuw nog kon horen. Ik heb me eruit kunnen lullen. Ik heb een Oscar-winning-performance gegeven. Na die nacht heb ik Luna 2 jaar niet meer gezien. M’n e-mail werd gecontroleerd en ik moest ten alle tijden mobiel bereikbaar zijn. Sinds een jaar is het uit met m’n Louis Vutton-vriendin. Zij heeft een diepgegronde haat jegens vrouwen met rood haar. Ik zie Luna weer regelmatig.

(p.s.: Luna logt vandaag 24 uur. Ieder uur een update! En bedankt ex S.!)

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Wollie schreef:

  @ex S.: Jezus jij bent echt geen vent he? Pffff iemand TWEE JAAR niet zien omdat dat niet mag van je partner…… hahahah lache…dat wel

 2. Wollie schreef:

  ik realiseer me ineens dat je het vorige verhaaltje bevestigde hahaha

 3. Yuroen schreef:

  Heel leuk stukje.
  Exen zijn ook heel bedreigend voor n helft van een relatie…..
  Ach ook een Louis Vutton-trut kan daar wel weer overheen…
  Ik vind het begrijpelijk dat je op verzoek van een door jaloezie bezeten vriendin je ex niet meer ziet. Veel bewondering dat je dat op hebt gebracht voor haar. Een van de grootste compromissen die je kunt maken in een relatie….

 4. Swampy schreef:

  Ex-S: You is well a sweetie and better off being good friends with Luna than being with Louis Vitton girl!!

  Big up yourself!

  Swampy
  x