web analytics

11

#15 – TRUST ME

Leuke kerel hoor, die ex S., maar hij moet wel met z’n vingers van m’n computer afblijven, ook al zegt hij dat hij er meer verstand van heeft dan ik. “Oh, ben je 24 uur aan het loggen? Dan kom ik wel even langs met Red Bull en sigaretten”, zei hij vanmorgen. “Mail ik meteen mijn gastlog door.” Leuk, gezellig, niets aan de hand. De sigaretten waren van het goede merk en hij had een 4-pack Red Bull. Ook z‘n gastlog was leuk. Tot ik even naar het toilet ging. Kwam terug en ex S. zat voor m’n beeldscherm. “Effe de boel updaten”, zei hij. “Nee! Niet nu, niet nu!”, riep ik. “Alles werkt perfect! Ding is zo stabiel als de pest!” “Kan niet misgaan. Echt niet”, zei hij. “Trust me”, zei hij. Legendarische woorden. Dat vertrouwen kende ik nog van een paar maanden terug. Hele harddisk gewist. Per ongeluk. Maar ik kon hem er niet van weerhouden. Hij was al bezig. Binnen 10 minuten zag m’n complete desktop er verkloot uit. Grote iconen, dat soort dingen. Kon niet meer op internet. Dat soort dingen. Ex S. zag er zelf ook beetje verkloot uit. “Heb je het verneukt?”, vroeg ik. “Komt goed, komt goed”, zei hij. “Trust me.” Maar hij vertrouwde het zelf ook niet helemaal. Godverdomme. Dit stukje tik ik momenteel op het irritante mini-ruk-toetsenbordje van de paarse Apple van P. En ik bel in met een modem. Ex S. kan er beter maar voor zorgen dat ik over een uur weer achter ‘n eigen pc kan. Anders doe ik hem wat aan. Trust me.

(p.s.: Luna logt vandaag 24 uur. Ieder uur een update!)

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. watgeefik schreef:

  Klinkt als een van de redenen waarom het nu je ex is…hihihih
  ik ben benieuwd naar het stukje van komend uur..

 2. Yuroen schreef:

  Oh oh, foutje bedankt.
  Dit is ook wel een frustatie-opwekkende situatie.
  Desondanks een leuk stukje met dat me meerdere malen een glimlach ontfutselde.
  Succes en ik hoop dat je snel weer achter je PC kunt.

 3. carin schreef:

  de zweep erover en voortaan handboeien omdoen! (of in spanlakentje wikkelen) Grrrr, je zou ze ook, die betweters!

 4. D.W. schreef:

  Nogmaals bevestiging van wat ik vroeger al zei over ex S.

 5. Luna schreef:

  Hij doet het weer… lucky bastard…

 6. Frank schreef:

  mannen en techniek.. *zucht*

  :-)

 7. D.W. schreef:

  Doet de cam het ook terug ? Ik wil ex S. wel es zien knoeien en zweten.

 8. Wybo schreef:

  Laat dat dan ook aan professionals over..

 9. Swampy schreef:

  Ha ha Luna,

  Ex-S komt hier ook regelmatig over de vloer, PC doet het prima, zit ex-S opeens te knoeien, “ja, even upgraden”……et voila; PC fucked up for days!!

 10. Chrestomanci schreef:

  O jah, ik moet nog updaten :)

 11. docter_dudz schreef:

  Dit zijn nou redenen waarom ik NIET update en geen exen aan m`n pc laat komen………..ex in huis–>pc uit……