web analytics

30

LUNA DOET POSITIEF

De teneur in weblogland lijkt depressief en agressief. Aangezien het heden ten dage nogal moeilijk is voor webloggers en lifeloggers om positief te blijven, volgt hier een positief stukje. De zon scheen een beetje vandaag. Ik heb tot 13.00 in mijn bed gelegen. Ik heb 20 keer achter elkaar het liedje ‘Ice Queen’ van Within Temptation gedraaid, zonder dat het mij ging vervelen. Ik heb een aantal Breezers gekocht, waaronder de smaak sinasappel in de kleur oranje; speciaal voor de trouwdag van Willem Alexander en Máxima. De eerste 3 flesjes smaakten zeer goed, net als de rest waarschijnlijk. Ik heb gelachen vandaag. Meerdere keren zelfs. Ik heb mij 3 maal met mijn witte Tarzan, met pareltjes en een zwaantje, tot een hoogtepunt gemasturbeerd en ondertussen had ik fantasieën over enkele brede kerels van The Amsterdam Admirals. Ik deed lief tegen P. aan de telefoon en vertelde hem dat hij m’n toetsenbord en muis maar voor de helft hoefde te betalen. Ik heb mijn moeder gebeld vandaag en zij vertelde me dat alles goed ging met haar en mijn vader. Ik heb 5 sigaretten gerookt en dat worden er nog meer. Ik heb gelachen naar het meisje achter de kassa bij de C1000. Ondanks dat ik me had voorgenomen om niet meer iedere dag alle weblogs te checken, heb ik dat lekker toch gedaan. Ik heb een gedichtje van Herman de Coninck gelezen. Ik had gisteren soep gemaakt en die was na opwarmen vandaag extra lekker. Ik heb zomaar vandaag besloten dat ik best een gelukkig mens ben. En ik heb de Dutch Bloggy 2002 voor beste lifelog gewonnen. Zo. Doe eens gek en reageer eens positief!

http://dutchbloggies2002.port5.com

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. mixologist schreef:

  first post!

 2. mixologist schreef:

  wij willen ook een vrolijke foto erbij!!!
  ;-)

 3. Gilles schreef:

  *vrolijk* *vrolijk*

 4. marCel! schreef:

  Dank je wel voor dit positieve stukje Luna! Dit maakt mijn (tot nu toe heel positieve) dag nòg positiever!

 5. Chrestomanci schreef:

  Vooral Tarzan sprak me vandaag aan. ;-))

 6. Funxiun schreef:

  Wat heeft Johnny Weissmuller hier nu weer mee te maken?

  R.

 7. Luna schreef:

  En speciaal voor mixologist een welgemeende glimlach op de webcam!

 8. olav schreef:

  Ok, have a nice evening!!!

 9. Suffie schreef:

  Suffie ruikt Valentijnsdag….

  Lekker…!

 10. Vinman schreef:

  Bedankt Luna,

  Mijn dag ziet er ineens een stuk positiever uit!!

 11. Kongsvinger schreef:

  Feli met je vrolijke dag tot zover :-)

 12. -|^_^|- schreef:

  als je jekunsten met de tarzan ook op de webcam laat zien ben ik ook gelukkig!

 13. Chrestomanci schreef:

  Ik sluit me nog even bij Vinman aan. Luna, je weet het wel he.

 14. Marc schreef:

  Allereerst gefeliciteerd met het winnen van de Dutch Bloggy 2002 voor beste lifelog. Je hebt em verdiend!

  En ten tweede: Je bent de eerste die mn dag goed maakt, want al die klootzakken op mn werk hadden mn humeur goed vergald!

  Luna Bedankt!

 15. Champagne schreef:

  wie had er overigens die vibrator die je had gekregen gewonnen?

 16. Boer Biet schreef:

  Leuk,het ruikt naar lente zelfs,en in navolging van Champagne:wie is meegeweest naar Luka Bloom?

 17. JW schreef:

  Al was het misschien de alcohol die je neurotransmitters effe aan het werk te zetten om positief te reageren. Ze reageren.

  Don’t worry, be happy.

  Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk was ik nooit…

  Ze zingen de wereld er vol mee. En gezien je activiteiten was het geen gewone dag, maar een dag.

 18. Boer Biet schreef:

  Toch heb ik nog een brandende vraag,zal Ome Pieter morgenavond het huwelijksalfabet nog opvoeren of doen de broertjes een geinig stukkie?

 19. astrid schreef:

  dank je luna, dit was wat logland nodig had!
  :)

 20. Luna schreef:

  Luna geeft antwoord op al uw vragen; de vibrator die ik verloot heb is naar een collega-weblogster gegaan… ze wilde graag anoniem blijven om begrijpelijke redenen… Luka Bloom is pas 11 februari en omdat P. meerdere malen de vuilnis heeft buiten gezet, mag hij mee…

 21. Suffie schreef:

  Heb je haar wel gezegd dat ze beter eerst die viltstift eraf kan poetsen??

 22. Piet schreef:

  Me tarzan you luna?

 23. Flashheart schreef:

  Ik hoor graag van Els hoe hij bevalt :)

 24. Tarzan schreef:

  yeah…….it was great for me too…

 25. klaverhand schreef:

  Mogen we weten welk gedicht je gelezen hebt?

 26. Ed schreef:

  Elektrische Luna is positief geladen.
  (met een kleine ;-) naar 407)

 27. paradox schreef:

  Ik ben zo lekker hard klaargekomen met het felle zonlicht in de kamer.
  En…. m’n vriendin ook.

  Met Willem en Maxima op de TV!

 28. jult.net schreef:

  Je hebt het begrepen!
  Ga zo door.

 29. Suffie schreef:

  Humpf!!! Proest!!

 30. Wollie schreef:

  ik geneer me bijna om het toe te geven maar ik vond “het huwelijk” allemaal best emotioneel…