web analytics

17

JA, ALLES KAN EEN MENS GELUKKIG MAKEN

Dat hele depressieve, dat is gewoon niet m’n ding. Het gaat tegen m’n normale staat van zijn in, zodat ik me er niet helemaal aan over kan geven, met als gevolg dat ik nogal stuiter qua emotionele toestand. Niks mis mee, met stuiteren, het is eerder nogal irritant voor m’n omgeving. Maar dat is niet mijn probleem. Momenteel ben ik namelijk simpelweg gelukkig. En deze algehele toestand heb ik geheel te danken aan 1 telefoontje! Slechts 1 telefoontje heeft mijn humeur van 0 naar 100 gekregen. Een verlossend telefoontje! De mannetjes zijn weer aan het werk in ons nieuwe huis! Ze zijn weer aan het stuken, het timmeren, het zagen, het metselen en dingetjes met elektriciteit aan het regelen. Nadat de bouw 1,5 maand heeft stilgelegen, omdat er ineens iemand failliet ging, of zoiets dan, want niemand spreekt de waarheid in de bouw, na 1,5 maand gebeurt er eindelijk weer iets effectiefs. “Liefje, ik sta nu in het huis en het plafond is voor de helft gestuukt”, riep P. enthousiast door zijn mobieltje. “Dat meen je niet!”, schreeuwde ik terug, “in 1 dag! Wat een feest! Kom snel naar huis liefje, dan maak ik witlof met ham en kaas uit de oven om het te vieren!” Al het drama lijkt verdwenen door dit ene telefoontje. Ik zie het weer zitten en als alles meezit, dan slapen P. en ik over een maand voor het eerst in ons nieuwe huis. Eindelijk. Eindelijk weer iets om naar uit te kijken. En ik begin ineens het liedje van Rene Froger te snappen: “Een eigen huis, een plek onder de zon / En altijd iemand in de buurt die van me houden kon / Toch wou ik dat ik net iets vaker / Iets vaker simpelweg gelukkig was.”

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. joustie schreef:

  Heeeerlijk inderdaad, als zon klein dingetje je humeur om kan laten slaan. Ik noem andere:
  je loopt naar buiten, en je ruikt de lente (grond poep whatever),
  een goed gesprek met een vriend/vriendin,
  iemand die dus iets totaal anders doet dan je verwacht (posifief dan he)

 2. Bemmel schreef:

  Ik denk toch eind februari, dat jullie er in kunnen.
  :-)

 3. Verbal Jam schreef:

  Dat is geweldig nieuws!

 4. lijn schreef:

  Dat hele depressieve, dat is gewoon niet m’n ding. Het gaat tegen m’n normale staat van zijn in, zodat ik me er niet helemaal aan over kan geven, met als gevolg dat ik nogal stuiter qua emotionele toestand. Niks mis mee

  Mooi gezegd!

 5. miss bitch schreef:

  Goed vooruitzicht voor 2003 Luna! Ben blij dat jij blij bent! Zo zie je maar, het tij kan altijd keren.

 6. erik schreef:

  ja, dat tijd keert zeker heel gemakkelijk. Zo heb je zomaar een huis, een plek onder de zon en altijd iemand in de buurt die van je houden kon.
  En zo kan ze zomaar niet meer van je houden, en is de plek onder de zon veranderd in een plek in de regen, en is ‘je eigen huis’ nog slechts een kwestie van tijd, voordat het veranderd in het eigen huis van iemand anders…

 7. Plato schreef:

  ” Kom snel naar huis liefje, dan maak ik witlof met ham en kaas uit de oven om het te vieren!”

  Duuuuuhhhhhhhhh………

 8. Rick schreef:

  Ja, geluk zit in grote dingen!

 9. Hans schreef:

  Dit moet zelfs de VVD-ster gelukkig stemmen!

 10. miss bitch schreef:

  Ja daar wou ik het nog over hebben, als ik iets te vieren heb, is het in ieder geval geen witlof wat ik maak……

 11. jauwek schreef:

  Nee, eerder een fles champ…

 12. appel schreef:

  Ik snap Rene Froger anders nog steeds niet.

 13. Plato schreef:

  Je zult toch maar ‘liefje’ genoemd worden door je 27 jarige vriendin.
  *gruwel*

 14. Nina schreef:

  Sjesus wat een proleterig gedoe. een eigen huis….
  Je moest je schamen uberhaubt na te denken over depressief zijn. Sorry hoor, maar zo is het wel. Zwelg maar lekker in je geluk met P in je eigen huisje, waar de timmerlieden weer lekker aan het werk zijn, wat jouw humeur blijkbaar bepaalt. Tis triest…

 15. plato schreef:

  HAHAHAHA! NINA I love you!
  Het is altijd jammer dat bepaalde mensen, die overigens wel pillenjunk zijn, hun mond open trekken over depressies. Tis triest, de maatschappij wordt bepaald door naieve proleten als Luna, jammer dat ze niets begrijpen.

 16. Trio de twee wezen schreef:

  Nee Plato, jij trekt volle zalen!!!

 17. plato schreef:

  Alsof ik volle zalen nodig heb…Voor wat??