web analytics

54

LUNA DENKT ER HET HARE VAN

Het afgelopen weekend werkte ik weer op de Kamasutra-beurs in de fotostudio van FOXY-magazine. En al werk ik al 4 jaar op deze beurs en denk ik af en toe dat ik alles al gezien heb, gelukkig sta ik nog regelmatig met mijn ogen te knipperen. Zo was ik afgelopen zaterdag behoorlijk geshockeerd toen een meisje dat bij ons op de FOXY-stand poseerde een wildvreemde kerel uit het publiek sleurde, zijn broek open knoopte en hem spontaan begon te pijpen. Het shockeerde me nog meer dat de vriend van het meisje daar gewoon naar zat te kijken. En ik was helemaal in shock toen bleek dat de jongen die gepijpt werd ook een vriendinnetje had dat van een afstandje het pijp-tafereeltje gadesloeg. Moet kunnen, vonden ze allemaal. En als zij er gelukkig van worden, dan moet dat ook kunnen, maar ik vind het fascinerend. Helemaal fascinerend blijven de alleenstaande mannen die élke Kamasutra-beurs élke dag bezoeken. Zeker als zo’n man zonder broek over de beurs gaat wandelen en dan af en toe stiekem vanachter z’n T-shirt aan z’n lul gaat trekken. Persoonlijk werd ik gewoon misselijk van die aanblik. Huur thuis een pornootje en ruk je daar helemaal suf, maar val mij er niet mee lastig. Maar het shockerende hoogtepunt van de afgelopen Kamasutra-beurs zag ik op het zogenaamde SM-plein. Hier hing op zo’n 5 meter hoogte een groot houten kruis. Zo’n Jesus-ding. En aan dat kruis hing iemand. In een bodybag. En ‘bodybag’ is dan wel het juiste woord, het is eigenlijk gewoon een leren lijkenzak. En die iemand had een zilverkleurig latex masker op met 2 minuscule gaatjes om te kijken en een minuscuul gaatje om te ademen. De lijkenzak was met allemaal zilveren kettingen bevestigd aan het houten kruis. En zo hing die iemand daar dan te hangen. En zo stond ik daar dan naar te kijken. En dacht er het mijne van. Ieder z’n ding natuurlijk. Maar sommige dingen snap ik niet. En die hoef ik gelukkig ook helemaal niet te snappen. Al ben ik wel benieuwd of die iemand er nu nog hangt.

Dit vind je misschien ook leuk...

54 reacties

 1. Mers schreef:

  ja, tikje ranzig is het allemaal zo.
  even een gewetensvraag: hoe herken jij de mannen die élke dag komen? ;)

 2. Mers schreef:

  chips: ga ikzelf voor de ranzige bijl…..ik bedoel bezoeken ipv komen. sorry.

 3. Luna schreef:

  Nou, ik werk al 4 jaar op de Kamasutra-beurs… Elke dag… en die wordt 5 keer per jaar gehouden… dus de ‘vaste klanten’ haal je er dan gemakkelijk uit… :-)

 4. Peet schreef:

  Het was mijn eerste keer op de beurs en het kan eraan liggen dat ik op zondag was, maar ik vond er eigenlijk niets schokkends aan. Het enige onverwachte dat gebeurde was met de wet tshirt verkiezing dat twee voor elkaar onbekende meiden spontaan begonnen te tongen. Verder vond ik het vrij soft en had ik er eigenlijk wel meer van verwacht. Misschien moet ik de volgende keer zelf ook iets meer uit de kleren ofzo om het spannender te maken???

 5. Het beurskoppel schreef:

  heej Luna,
  Ik werd door iemand die ik ken gewezen op jouw site….
  Wij waren dat stel wat jij omschrijft. Mijn vriend was die jongen die zich gewillig liet pijpen door Sylvana… En inderdaad ik vond het wel humor, kon er om lachen..en inderdaad het was wat shockerend maar dat nam niet weg dat het voor ons een zeer aangename wending aan de avond gaf. Ik vond je erg aardig, en nog bedankt voor de leuke “cadeautjes” helaas heeft de string het al begeven( stomme steentjes ook, die houden het nooit bij mij) Misschien tot ooit..
  Liefs Anne-Wil en Martijn

 6. Marloes schreef:

  Wij vonden de toegangskaartjes toch wat te duur. :)

 7. Maurice schreef:

  Wat is er nou schokkerend aan pijpen door een vreemde vrouw op een beurs ten overstaande van allemaal vreemden? Als ze hem (als ik de vriendin was) had getongzoend, dan was ik geflipt.
  Dat is/blijkt intiemer te zijn. Blijkbaar zijn Anne-Wil en Martijn ruimdenkend Luna :)
  En ik moet toegeven dat ik het van Martijn knap vind om dan nog een stijve jodokus te produceren.
  ##
  Ik zat trouwens te wachten op een stukje over de Kamasutra beurs omdat deze blijkbaar in de krant moet worden aangekondigd. hihihihi

  Die van die hangzak vind ik wel bizar. Maar je wist vast al dat ik zo zou reageren :-)

 8. goblin schreef:

  hahahaha!! ik was óók heel nieuwsgierig naar het kamasutra-stukje wat je zou gaan schrijven! ha! ik had eigenlijk óók gedacht dat je het allemaal wel al eens gezien had Loen!….enne…die lijkenzak…zolang ze hem maar eerst naar de stomerij hebben gebracht he? lol!

  Sie joe next time!

 9. ientje schreef:

  Een beetje kinky mag wel, maar euh een lijkenzak?! En ik geloof dat ik het ook niet zo prettig zou vinden dat mijn vriend door een wildvreemde werd gepijpt! Ach ja, zolang de personen in kwestie het niet erg vinden, gaan ze maar hun gang! :) En dat blijkt ook uit bovenstaande reactie.

 10. Ellen schreef:

  Ik moet eerlijk bekennen dat die lijkenzak mij helemaal niets doet maar meer dat pijpen van een wildvreemde vent voor jan en alleman en dat de wederhelften daar dan bij staan te kijken. Ik zou geflipt zijn, denk ik, als mijn vent dat toeliet en public.

 11. Kaat schreef:

  Dat jij nog geen blijvend trauma aan Erotische beurzen hebt overgehouden is me een godswonder. Ik zou na zo’n beurs echt in therapie moeten denk ik. Maar ik ben dan ook een preuts trutje…;-)

 12. Wiro schreef:

  tja, het houdt je van de straat en dat is al heel wat, toch? ;-)

 13. esther schreef:

  Met kamasutra zoals dat bedoeld is heeft zo’n beurs in elk geval geen bal te maken. Ieder z’n perversies, maar zo’n lijkenzak hoef ik ook niet te zien. God, ik zou meteen naar boven klimmen en iemand z’n pols gaan tellen waarschijnlijk.

 14. peet schreef:

  hmmm, ik kamasutra geloof ik toch maar het liefst een eind weg in bed,
  vind ik ingewikkeld genoeg :-)

 15. EvilGirl schreef:

  Ik ben er vorig jaar geweest, gewoon voor de lol, maar vond er ook weining aan… Misschien wel omdat ik niet zo crea ben op sexgebied…

 16. vike schreef:

  Wat een dank voor dit verhaal: ik weet weer precies waarom ik niet naar dat soort beurzen ga. Damn wat ben ik blij dat ik andermans sexuele fantasieen niet hoef te aanschouwen…Vind die van mezelf leuk zat. :)

 17. Jan schreef:

  Betaald dat goed, dat werken op zo’n beurs?

 18. M%n schreef:

  Nou, wat mij betreft mogen ‘ze’ het ook hebben, hoor. Lijkenzakken, rukkende zakken… Maar dat van dat pijpen… Moet je dat maar eens zien gebeuren op straat, onder je raam, dàt is pas lachen… :))

 19. Plompie schreef:

  Mmm… ik stelde me er van alles bij voor, vooral heel veel lenige mensen! Over het algemeen zijn die lijkenzakken nogal ‘stijfjes’, dus wat moeten ze dan eigenlijk op zo’n beurs? Wat heeft het ‘lijkzakhangen’ te maken met de kunst van de liefde… Anyone?

 20. PearsPeet schreef:

  @Plompie: waarschijnlijk niets he? Ik vond er ook vrij weinig Kamasutra aan… volgende keer mag het allemaal wel wat erotischer hoor..

 21. Kees schreef:

  Ik wil tieten zien!!!

 22. Luna schreef:

  Dan moet je de FOXY kopen Kees…

 23. PearsPeet schreef:

  God ja, in die foxy stond wel genoeg… kreeg er gratis ééntje op de beurs en keek mijn ogen uit. Vraag me alleen af of al die amateurmensen die erin staan er ook geld voor krijgen of het écht alleen voor de lol doen?

 24. Afwas schreef:

  Waarom gebeurt mij zoiets nooit! Loop ik daarom elke beurs af in mijn onderbroek??

 25. Erwin schreef:

  Komt dit nou ook op de DVD?
  Eh, niet dat ik ze ooit zie, maar eh,
  je zag er trouwens leuk uit op de vorige.

 26. Luna schreef:

  Hahaha! Jaaa! Dit komt ook op de dvd… heb je die vorige met ‘het zweepje’ gezien?

 27. Eveline schreef:

  Het lijkt me zo afstompend, al jaren op zo’n beurs werken en steeds dezelfde koppen (om van andere lichaamsdelen nog maar te zwijgen) tegen te moeten komen…

 28. Kees schreef:

  Foxy vind ik echt van een zuigend niveau luun. Sorry.

 29. Erwin schreef:

  @Luna
  eh ja, nee, bedoel ik,
  je stond er wel ehm schuchter bij,
  heb ik van horen zeggen dan

 30. Chantal schreef:

  Het idee van een bodybag heeft niks te maken met een lijkenzak. Een bodybag maakt dat je geheel immobiel bent en al je zintuigen worden weggenomen (horen, zien, praten) op die manier kan je je helemaal ontspannen en in jezelf keren en dat kan voor sommige mensen heel opwindend zijn. Het kan een onderdeel van een SM spel zijn, iemand eerst een hele tijd laten hangen is een vorm van overgave (onderdanig zijn) en daarna kan je nog een spel spelen of de “kunst van de liefde” bedrijven.

 31. Hanneke schreef:

  Ik ben ook één keer naar zo’n beurs geweest, maar wat een ranzigheid. Ik werd er echt een beetje misselijk van. Die bodybag hing toen in een vierkant raamwerk, en ook ik heb er gefascineerd naar staan kijken (lees: walgend). Dat kwam ook omdat er een rimpelsaurier in die bodybag hing die dan weer gekieteld werd door een ander lijk…. getver. Ik ben wel een beetje klaar met die beurs….

 32. blue schreef:

  tja…onze lieve heer heeft rare kostgangers zeg ik dan maar ;) (ben en blijf een ” doe maar gewoon dan doe je gek genoeg-drent” )

 33. sarah delvaux schreef:

  ik vind dat kamasutra gedoe heel boeiend, maar ik heb het zelf nog niet geprobeerd mischien is het tijd dat ik het ook eens kan proberen met een man natuurlijk. ik heb een oogje op mijn oude schoolliefde die zou dat met mij eens kunnen doen.

 34. price schreef:

  Take your time to check out some information dedicated to medication online ordering discount

 35. pill schreef:

  You can also visit some relevant pages dedicated to try sams club pharmacy

 36. mutt,showed demoralizing Newman juxtaposes.Muir,outdoor expressing?fragment?ornamentation weight loss drug adipex weight loss drug adipex http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=phentermine4u http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=phentermine4u – Tons of interesdting stuff!!!

 37. benny schreef:

  ik zou graag willen werken op de kamasutra beurs ik hoop dat iemand mijn kan helpen graag dankje

 38. generates an desirable aroma to the current gentleman who not way too flashy Coach Factory. undercut with the likes of geranium and vetiver Coach Bags. which is a characteristic that significantly too unheard of in today planet of extra aggressive solutions Coach Bags. These are appropriate for budgeted everyday people and are very highly favorite about branded kinds Coach Bags. makes an delightful aroma to the trendy guy who not way too flashy Coach Bags.

 39. Gucci Outlet schreef:

  Don’t just calfskin is second hand but in addition lambskin is there on the listing to make the material of purse smooth and easy Celine Handbags. No matter whether you should choose looking outing and attending special instances Cambon handbags perfectly increase your persona Celine Bags. for the reason that superior excellent leather is processed for making handbags out of this environment and putting Celine Luggage. Tempting appear of Cambon Chanel purses will definitely pressure Celine Purse. Tempting look of Cambon Chanel purses will definitely pressure Celine Luggage Bags.

 40. Coach Purses schreef:

  Not incredibly a modern analysis has revealed that roughly 25% american adult females would prefer to shell out on designer Coach Outlet. Check up on his repute and a number of purchaser referrals if at all possible as a way to become thoroughly sure Coach Outlet. An authentic louis vuitton bag is crafted from canvas although the information like piping and handles are light-weight cowhide leather-based with red edges Coach Outlet. Inspect his good reputation along with a couple of customer referrals if possible so as for being entirely confident Coach Outlet. An reliable louis vuitton bag is created from canvas although the specifics like piping and handles are light cowhide leather with red edges Coach Outlet.

 41. Celine Luggage schreef:

  A lot has altered in the previous few a long time And i’ve overlooked the basic day Coach Outlet. Now I’ve a manicurist designer purses which range from Chanel to Max Mara and Givenchy Coach Outlet. That was my everyday living and what’s it now A mix of blurred photographs getting them day by day as I query my long term Coach Outlet. an extra yr amounted to eleven decades inside a sky blue uniform to Coach Outlet. To become the initial during the courtyard with mates I no longer speak to Coach Outlet.

 42. Coach Outlet schreef:

  I do think that the most people preventing for his or her independence concerning the streets of Tehran have to know Cheap Coach Handbags. Ideal company you might obtain from us sees a woman’s personalized status and also makings adequately Cheap Coach Handbags. A lot of mothers and fathers will never learn in which their young children are and can be threaten to even criticism to any human rights business Coach Coupons. If any governing administration needs Iran to stop their nuclear electric power step one should be sanctioning oil invest in Coach Coupons. Ahmadinejad should really not be recognized Internationally by any civilized country Cheap Coach Handbags.

 43. Let me pose this dilemma: what other field is authorized to bribe the journalists who create about this Celine Bags. under pressure to supply for his or her full families and who will be staying informed by their model companies to lose excess weight Celine Luggage Handbags. beneath force to supply for their overall people and who will be staying advised by their product companies to lose fat Celine Handbags. Certainly they may provide counselling to highly youthful versions who might be far from their 3rd Entire world or Eastern Bloc houses Celine Luggage Tote. Let me pose this interrogation: what other field is permitted to bribe the journalists who write about this Celine Luggage.

 44. Immediately following all of this is your first of all excursion as spouse and spouse Gucci Outlet. the Mediterranean provides the magnificence of both equally Gucci Outlet. A idyllic scenery of white coastlines and plush green gardens do sound solely spectacular Gucci Outlet. It happens to be located exactly where one can have a terrific watch in the mountains and also Mediterranean under Gucci Outlet. When one particular thinks about crystal blue waters and spectacular views Gucci Outlet.

 45. Coach Outlet schreef:

  They are quite often uncovered in residences and enterprise establishments Coach Outlet. I don know just about anyone that might love to do that LV Outlet. An incredible elementary for any choice of volume of time Coach Outlet. this is why most people preserve photographs in albums Coach Outlet. Wooden has the capability to soak up any liquid no matter if it is water LV Outlet. Con la ayuda del programa “winrar” o “winzip” o cualquier otro compresor Coach Outlet. I just cherish cherish really enjoy did I say take pleasure in LV Outlet. Tory Burch Shelling out budgets A particular large designed Coach Outlet. A very good photograph body enhances the attractiveness Coach Outlet. For that reason wood frames provide you with greatest safety to pictures Coach Outlet.

 46. she’ll contemplate contrary may very well be worse as compared with viewing your son Gucci Outlet. On the other hand she’ll by no means provide the similar about herself Gucci Outlet. Vacheron Constantin could be like all online business company LV Outlet. steady routine hour repeater or anything else Gucci Outlet. with all the unique business business Gucci Outlet Online. Personally I think I should preferably alert the woman’s that regardless of LV Outlet. she’ll eliminate the additional lbs of being pregnant LV Outlet. Swiss will be a very important wonderland with timepieces LV Outlet. continual schedule hour repeater or nearly anything else Gucci Outlet Online. mechanic swiss watches correct from this applications Gucci Outlet.

 47. Prada Outlet schreef:

  Some of the perfumes developed by them are even offered to equally sexes Coach Outlet. complete with her minimal doggy! On a searching excursion Michael Kors Outlet. Effectively voted some of the most avid collector amongst celebs Louis Vuitton Outlet. wherever its possible to find even your most preferred celebrities Louis Vuitton Outlet Online. you can get sure instances by which you will have to inform the fathers and mothers Louis Vuitton Outlet. It also must be normal smelling offer a clean scent plus the a person Louis Vuitton Outlet. that compliments your whole body wishes for nutrients Coach Outlet. she paired it with white capris together with a blue and white nautical mini hoodie Louis Vuitton Outlet. Hi there once more fashionistas! We ordinarily see our favourite Michael Kors Outlet. told their mom and dad the women shouldn be permitted to play alongside one another any longer Coach Outlet Store.

 48. 50 % in and 50 % out of the roadside erosion ditch Coach Outlet. many of the belts furthermore one in every of a number of issues Louis Vuitton Outlet Online. Other conceivable tools consist of things like occupancy sensors Louis Vuitton Outlet Online. by using their outward appearances and habits Coach Outlet. faire ce dress-up costume sector entier semblait harmonieux Coach Outlet. brun ainsi que chamois sont sans danger fill chicago combinaisonThe attributes of a wide range of belts and pulley product Louis Vuitton Outlet. A quick glance reveals no elimination vent the telltale presence of spherical Louis Vuitton Outlet Online. We decide on a place with the virgin forest Coach Outlet. significant on top of that that the measurement of chicago routine size Coach Outlet. It is possible to see renowned famous people and new music personalities Coach Outlet Online. You are able to experiment and check out on various buckles to test on new looks for ones outfit Louis Vuitton Outlet Online. brun ainsi que chamois sont sans risk fill chicago combinaisonsimple to wash and mend and therefore is quite important Coach Outlet Store.

 49. Coach Handbags schreef:

  Staggered emergence of two clues while in the participate in Cheap NFL Jerseys. weak and shaken,tory burch abbey ballerina flat The city of soul Cheap NFL Jerseys. in addition to demonstrates the double personality of Scholars Cheap NFL Jerseys. when the landscape vacation and pavilions in mind Cheap NFL Jerseys. weak and shaken,tory burch abbey ballerina flat The town of spirit Cheap NFL Jerseys.

 50. Victims could Zolpidem On-line when providing healthcare doctors prescriptions for the very same.

  http://www.coachfactoryonline2012onsale.com/ Coach Factory Online

 51. Cheap Jordans schreef:

  If you take the time to not only shop for price but examine the shoe, you can have both There is NO genuine manufacturing plant within the United States and any store that says they are selling genuine USA made Air Jordan shoes are in fact selling you a knock off and if you purchase from a business that says this they will in fact scamming YOUThere are online businesses like this and they will deliberately set up their business as a scam to ripoff their customers so make sure you do some research into the business before sending them any of your hard earned money These can go to as much as over forty per cent of the original price being cut off

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *