web analytics

4

INSIDE THE RAINBOW (FACEBOOK-VEILING)

Ik vind hem zelf prachtig, dit schilderij met een mannetjes- en vrouwtjesmerel, omgeven door een regenboog van kleuren! Het schilderij is 115 x 85 centimeter groot en geschilderd met acryl, graffiti spuitbussen en de vogeltjes (collage) komen uit een encyclopedie uit 1878.

Omdat ik ook graag nieuwe doeken en verf wil kopen, zodat ik mijn Tielse Tinten-project kan blijven continueren zal het geboden bedrag 50/50 worden verdeeld! Dus 50% gaat naar het Tielse Tinten-project en 50% gaat naar de KWF Kankerbestrijding.

De veiling sluit woensdag 24 oktober om 20:00.

Er is momenteel al 280 euro geboden!

Bieden kan via mijn Facebook-fanpage (en lid worden van die fanpage kan natuurlijk ook) (en daar is uiteraard ook een grotere versie van het schilderij te zien): www.facebook.com/tielsetinten.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. inge schreef:

  ik vind ‘m prachtig! al je tielse tinten werk vind ik schitterend. en ik vind het idee zo super, maar dat had ik al gezegd. ^^
  helaas heb ik geen 280 (of meer dus nog) euro. dus ik eh, maak nog wel even reclame voor je. #ookwatwaard
  hoop dat je er een mooi bedrag voor krijgt! is het waard. ben jij waard. is het hele project waard en zeker ook het KWF!

 2. CiNNeR schreef:

  Erg mooi schilderij en erg leuk project geworden. Ben benieuwd hoeveel het uiteindelijk op gaat leveren.

 3. This kind of a lot that you simply made me need to discover more. Your weblog has grow to be a stepping stone for me, my friend.

 4. I discovered your web site recently along with started follow your posts . Brilliant , i really comparable your web publication so much. I in actuality don’t understand exactly what to write down other than I genuinely enjoyed reading through these articles. Nice posts indeed. I sure will keep visiting your your website weekly. I learned quite a bit from you. Thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *