web analytics

0

7 ZONDEN, DEEL 7; VRAATZUCHT

Mijn consumptiepatroon per standaard-week: 5 flessen wijn (liefs Afrikaanse), 150 sigaretten (Gauloises, rood), 2 joints (hasj), 4 ephedra-pillen (die komen uit de smartshop, dus is het niet zo erg) en 2 xtc-pillen (van m’n vaste dealer K.). Zelfs als ik het zo opschrijf vind ik het niet eens erg. Wat het probleem is met genotmiddelen, naast dat ze verslavend zijn, is dat ze zo goed samen combineren. Zo kijk ik de hele week uit naar het jointje na m’n xtc-pil. Alcohol met sigaretten blijft een gezellige combinatie, en deze twee lijken haast vanzelfsprekend mijn doordeweekse avonden te vergezellen. Moet ik een dagje hard werken? Dan neem ik een ephedra-pilletje. En omdat ephedra-pillen en xtc-pillen ook nog eens zoveel energie vreten dat je op geen mogelijke manier dik wordt, kan ik ook nog eens eten wat ik wil. Deze week, naast de gebruikelijke boterhammen en warme hap; 5 zakken chips, 3 rollen chocoladekoekjes, 2 bakjes sardientjes, 4 tosti’s, 4 kroketten en 2 zakken gele M&M’s. Volgens mij gingen er aan de andere kant van de wereld kindjes dood van de honger. Hoe groot is jouw wereld, vraagt Novib zich af. De mijne is nogal beperkt.
www.novib.nl

p.s. Luna schreef deze week iedere dag over één van de 7 hoofdzonden.

Dit vind je misschien ook leuk...