web analytics

0

LUNA WIL OP TV

Onlangs hoorde ik dat je een flinke som geld kunt verdienen met het verzinnen van televisie-formats. Nu heb ik er eentje; een combinatie van ‘Big Brother’ en ‘Ja, ik wil een miljonair’. Men neme een groot huis in hartje Amsterdam en stopt daar 10 lekkere mannen in, in alle kleuren en maten. Daarnaast neme men mij. Ik ga in een jaar tijd op zoek naar de man waar ik mee wil trouwen. En alles wordt gefilmd. Ik ben de baas in huis en ik mag kiezen met wie ik ga winkelen, met wie ik uit eten ga, met wie ik uitga en met wie ik naar bed ga. Joepie! En in tegenstelling tot het Big Brother-huis is er een ongelimiteerde hoeveelheid alcohol en drugs in huis, dat maakt het programma een stuk interessanter. In een groots opgezette show (Ron Brandsteder mag het best presenteren, hij heeft toch behoorlijk wat betekend voor liefdevol Nederland met zijn ‘Honeymoonshow’) maak ik een selectie uit zo’n 150 mooie, aantrekkelijke, intelligente mannen. Ik beloof dat deze selectie een goede afspiegeling zal zijn van onze maatschappij. Dus met een Marokkaan en een neger erbij. Mijn mannen zullen in de verste verten niet lijken op de mannen uit ‘De Bus’ of ‘Big Brother’. Nee, de mijne zijn intelligent, hebben humor en een geweldig lijf. En om het wedstrijd-effect te vergroten, zal P. sowieso tot de uitverkoren mannen in het huis behoren. Kortom, ik heb goud in handen met dit format. Dus John of Joop als jullie dit lezen
www.endemol.nl

Dit vind je misschien ook leuk...