web analytics

11

DE SEXYNESS VAN HONDEN

Er zijn van die dingen waar je pas over na gaat denken als je ermee geconfronteerd wordt. Zo wou ik nooit een hond, want een hond dat was dus typisch iets voor hondenmensen of voor mensen met een visuele handicap. Ik ben een kattenvrouwtje, dus een hond was niets voor mij. Doei! Maar ik had 1 keer, 1 keer, ik zweer het, 1 keer een zwak moment toen ik een foto van een puppy zag en voor ik het ik wist had ik ook ineens een hond. Nina is inmiddels gegroeid tot een hond van aanzienlijk formaat en gewicht en ze is vorige week voor het eerst loops geworden. Dat is dus zo’n ding waar je pas over na gaat denken als je ermee geconfronteerd wordt; een loopse hond in huis. Nina Hagen moet dus een paar keer per dag een onderbroekje met een maandverbandje aan en uit. En aan en uit. En aan en uit. Nieuw maandverbandje erin. En eruit. En weer erin. En het ziet er allemaal reuzeschattig uit hoor, Nina met een oud polkadot-slipje van mij, maar ergens is het hartstikke zielig. Ze kijkt er ook zo zielig bij de hele tijd. En het is een aanblik, waar ik als kattenvrouwtje nooit mee geconfronteerd dacht te worden. Een hond, mijn hond, in een slipje! Ik bedoel; katten zijn gracieus. Elke kat is chique, zelfs de meest dikke kat heeft nog iets elegants over zich. Maar honden, en zeker Amerikaanse Buldoggen zoals onze Nina, zijn lomp. Een beetje viezig. Daar zit niks elegants bij. En dat straalt toch een beetje over van de hond naar het baasje. Er zullen vast vrouwen zijn die heel erg gracieus hun hond uit kunnen laten. Op hakken en met een prachtige outfit zonder hondenharen. Maar ik laat de hond uit op momenten dat ik normaal gesproken nog niet eens aangekleed ben; ’s morgen voor 8:00, of op momenten dat ik mijn kleding alweer heb verruild voor een joggingpak; na 19:00. En op sommige dagen trek ik ’s ochtends een verfjurk aan en die trek ik de hele dag niet uit en dan moet ik toch met Nina gaan wandelen en ja, dan zul je altijd net zien dat ze zo nodig moet poepen dat ze het hondenuitlaatveldje niet haalt en dan moet je dat oprapen met zo’n rood plastic hondenpoepzakje. En daar loop je dan. Over straat. Met een loopse hond aan je zij en een rood plastic zakje met een dikke hondendrol in je hand. En dan kun je je maar 1 ding afvragen; Is dit nou sexy?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Irene schreef:

  LOL, ik zou kunnen zweren dat jij ’t er wel van weet te maken ;)

 2. MarinaTwiet schreef:

  Dat onderbroekenprobleem zou je kunnen oplossen door sterilisatie van Nina, maar dat van dat plastic zakje….. Misschien zelf poepzakjes gaan ontwerpen ;-)

 3. Gerard schreef:

  Als je je hond een beetje sexy slip aan doet ben je misschien snel van het loopsheidsprobleem af. Maar ja… dan komen er weer andere problemen.

 4. CiNNeR schreef:

  De net-uit-bed-look kán anders heel sexy zijn. Ik zeg, weg met het joggingpak en haal een paar te grote overhemden, komt het helemaal goed.

  Overigens is onze hond gracieuzer dan onze poes of ikzelf. Slanke jachthond met mooie tred. Hij rolt alleen minstens eenmaal per week door de katten, vogel- of konijnenpoep. Gaat hij naar prooi ruiken zeggen ze, gaat hij onder de douche zeg ik.

 5. Mariska schreef:

  Maar met een hond heb je wel veel meer aanspraak en ik ben toch al een paar keer spannende jongens tegengekomen op het hondenveld ;-)

 6. patchwork schreef:

  Helaas, heb niks met honden, dus hier geen ramptoeristcomment… (´Eigen schuld, dikke bult´ :-D)

 7. Edcetera schreef:

  Ik vind dit indrukwekkend. Elke keer als ik de weer eens de weg totaal kwijt ben zoek ik op maanisch.com en verdomd, ze heeft nog steeds een log. Of het nu gaat over trouwringen van ex partners (2007?) of lekkende honden, het geeft me toch een soort van zekerheid in het leven. Bedankt daarvoor.

 8. That you are efficient at do the audio alone, no have to inquire friends and family guide although youre dealing with your surpasses.

 9. Canada Goose UK schreef:

  http://www.gooseoutletsuk.com/ Canada Goose UK

 10. canada goose toronto schreef:

  http://www.canadagoosetoronto2013.com/ canada goose toronto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *