web analytics

16

HYSTERISCHE HONDEN, EEN HYSTERISCHE ARMBAND & HYSTERISCH VEEL CHINEES

middengelukt1

IMG_5743
Woehoe Nien!!!! Ik ben om 6:30 opgestaan en ben na koffie en ontbijt meteen aan het werk gegaan! Lekker schrijven, ik zit in een flow! J. neemt Nina mee naar het bos met vriend S. en zijn hond Diego. Diego is een niet-gecastreerde XXXL herder en Nina is een niet-gesteriliseerde Amerikaanse beauty, dus dat was een match made in heaven deze ochtend. Kijk die tongen dan! Diego kon z’n poten niet van Nina afhouden, maar er zijn gelukkig geen puppy’s gemaakt.

IMG_5747
De echtgenoot is verantwoordelijk voor de lunch van vandaag. Het lijken kipnuggets, maar het zijn visnuggets, heel verantwoord.

IMG_5753
Nadat ik m’n TODO-lijst heb afgewerkt is het tijd voor leuke dingen! Ik loop al tijden met een idee voor nieuwe armbandjes en begin met een prototype.

IMG_5754
Onder het genot van een live set van Armin.

IMG_5756
Dochter S. stuurt even een foto door van de taart die ze aankomend weekend wil gaan maken. Komt goed! Het is een mojito-taart.

IMG_5757
Vriend R. is gearriveerd met z’n zoontje om te vissen en Nina houdt het van een afstandje in de gaten. Fijn hè, Nien, dat we weer even buiten kunnen zitten.

IMG_5761
De armband in progress. Vorig jaar kocht ik in Duitsland een bak vol met vintage Duitse knoopjes van echt gewei en die naai ik erop en ertussen. Inclusief wat zilveren knoopjes, plastic bloemetjes, stukje koeienleer, the sky is the limit. Men noemt dit dan een statement bracelet, omdat-ie zo hysterisch is (of omdat je er een statement mee wil maken) (ik heb dit woord niet verzonnen).

IMG_5765
De echtgenoot is ook verantwoordelijk voor het avondeten en we gaan even naar de Chinees. Waar J. weer zoals altijd veel en veel teveel besteld.

IMG_5766
Beste Chinees van Tiel; Ip’s Garden.

IMG_5767
Ik zeg toch; veel en veel teveel. Maar wel HEEL lekker.

IMG_5770
Bruce is met name fan van de vierkante stukjes ham die zich in de nasi bevinden.

IMG_5772
Maar ja, het was dus veel teveel. “Dan eten we morgen toch ook Chinees”, zegt J. “Nee, want morgen eten we Pools, ik ga koken met M.”, antwoord ik. “Dan doe je dat toch donderdag?”, zegt hij. “Nee, want donderdag kookt mamma voor ons hachee.” Ja, kom niet aan mijn kookschema, vriend! Na het eten stap ik even op de fiets om bij m’n ouders een paar bakken Chinees te brengen. Dan hun kookschema maar in de war, hahaha! M’n moeder heeft de paaskrans al op de deur.

IMG_5773
En de paastak staat ook.

IMG_5775
Met deze kerstboom-hanger is ze 2 weken bezig geweest; WOW!

IMG_5776
We kijken ’s avonds naar ‘het debat’ en ondertussen maak ik m’n armband af. Precies wat ik voor ogen had!

IMG_5781
Kijk, voor m’n ogen.

IMG_5782
Het lukt niet zo goed om er een mooie, goede, scherpe, duidelijke foto van te maken. Want in het echt veel mooier dan op de foto en ook niet zo heel erg groot en hysterisch (volgens J. is-ie in het echt nog hysterischer) (ik vind het wel meevallen, ik maak er binnenkort eentje met allerlei kleurtjes, dat is pas hysterisch).

 

Vorig jaar was het een relaxte dag met veel Nina-foto's!

Vorig jaar was het een relaxte dag met veel Nina-foto’s!

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Hennie schreef:

  Als te veel ‘meer dan nodig’ betekent, moeten de woorden los worden geschreven. Teveel wordt aaneengeschreven als het een zelfstandig naamwoord is: het teveel of een teveel (de betekenis is dan ‘het/een overschot’).

 2. barbara schreef:

  Hennie je commentaar word mij teveel of te veel, kies maar

 3. Marinda Sanguin schreef:

  Ooooh ik wil ook zo’n armband ga je ze later maken om te verkopen hoop het zo…:-)

 4. Luna schreef:

  Ooooh, waar zouden we toch zijn zonder de Hennies in de wereld!!!??? Nergens, ik zweer het je, nergens!!!

 5. Else schreef:

  Ik ben blij dat Hennie het weet, want als ik zelf iets schrijf snap ik er nooit een bal van. Maar ik heb dan meestal problemen met erdoor ervan of er door er van – hebben ze me nooit goed uitgelegd. Ik doe mijn best, maar ik haat de “k” waar vroeger de “c” stond, ik hou van de C of zee – net hoe je het noemen wilt.

 6. Else schreef:

  Over een paar maanden weet je het zeker . . . over die puppies – als je ’s ochtends naar beneden komt en je wordt begroet door gepiep hebben de heren toch niet goed opgelet ;-)

 7. Ri schreef:

  Ik ben verliefd op Bruce.

 8. Ilona schreef:

  Is deze armband ook te koop?

 9. Jolanda schreef:

  Hennie kan goed kutkammen, dat is nog altijd met een k :)))))))))))))

 10. Luna schreef:

  Ja, ik ga de armbanden uiteindelijk ook verkopen… ik moet alleen nog even bedenken voor welke prijs, want ik ben er wel een paar uur mee bezig… :-)

 11. Annelies schreef:

  Tsss die Hennie. Beetje de beterweter uithangen en ondertussen uitchecken welke vib het beste werkt? Get a life dude.

 12. Annelies schreef:

  Tsss die Hennie. Beetje de beterweter uithangen en ondertussen checken wat de beste vib is? Get a life dude.

 13. Ilona schreef:

  Wil je het hert dan voor mij reserveren. Ik hoor het wel, of lees het wel, mijn dank is groot!

 14. madelief schreef:

  Ik vond het juist leerzaam van Hennie, dat meen ik echt! Maar ik ben dan ook een nerd.

 15. dusik schreef:

  Haha, madelief. Dat had ik ook, weet nu eindelijk het verschil.

 16. Ilona schreef:

  Luna, is deze armband nog te koop? Hij staat er links niet bij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *