web analytics

0

EEN HANG-DINSDAG OP JAMAICA

middengelukt2016jamaica

IMG_6825
Het stormt nog steeds, wat betekent dat we nog steeds niet mogen zwemmen bij ons resort.

IMG_6826
Je probeert foto’s van de golven te maken, maar die komen natuurlijk nooit zo goed over als in het echt.

IMG_6827
Want ze waren dus echt hoog.

IMG_6829
En in een poging een foto van zo’n golf te maken kwam die golf dus bijna helemaal over me heen. Had je bij moeten zijn.

IMG_6832
De golven komen dus over de rand, behoorlijk indrukwekkend allemaal.

IMG_6834
We gaan op pad! Naar een of ander tentje waar ze schijnbaar de beste ‘Dirty Banana’s’ maken. Het is een cocktail met echte bananen en rum en slagroom en volgens mij nog wat meer, ik ga het opzoeken en ze namaken, want inderdaad; ZALIG.

IMG_6839
Nog maar een dagje hangen aan het strand. Ik heb me goed ingesmeerd! Echt! En blijf in de schaduw. Beetje boekje lezen. Beetje hangen.

IMG_9979
Terug op het resort nog maar een Skip-Bo’tje leggen.

IMG_9980
En omdat het zo lekker was bij Pablo’s, nog maar een keer fish & chips eten.

IMG_9984
De friet ging uiteindelijk ook op hoor. En we hebben ’s avonds gewoon nog een keer gegeten, want daar zijn J. en ik heel goed in samen; eten. Waar ik iets minder goed in was, is in het maken van foto’s, want de opslagruimte van m’n ene iPhone was vol, waardoor ik m’n andere oude Iphone moest gebruiken en nu weet ik niet meer van welke dag welke foto’s waren en hebben we van heel veel dingen geen foto’s, maar ach. M’n ene iPhone is dus stuk qua WiFi en de andere qua bellen en het is een heel ingewikkeld gedoe, maar ik kan gebeld worden en ik kan thuis op de WiFi, maar het is dus een ingewikkeld gedoe en ik ga me er niet druk om maken, want hé, no problem.

 

Vorig jaar zag ik m'n vriendinnetjes M. en J. weer na lange tijd...

Vorig jaar zag ik m’n vriendinnetjes M. en J. weer na lange tijd…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *