web analytics

2

DRUKDRUKDRUKDRUK OP DINSDAG

middengelukt2016

IMG_1079
Ik ga en wil het allemaal anders op Climaximaal.nl, dus ik raadpleeg even Irene, die me altijd helpt met dit soort ingewikkelde blog-toestanden!

IMG_1080
Nou, zal ik ervan opknappen? Het was in ieder geval de hoogste tijd met een uitgroei van 3 centimeter.

IMG_1082
Maar weer verder met de hartjes.

IMG_1083
Ook nog gestreken tussendoor? Ja. Kutklusje.

IMG_1084
Daar liggen 2 ongeïnspireerde visjes in de oven. Ik ben zo drukdrukdrukdrukdruk geweest dat ik geen zin meer heb om uitgebreid te koken.

IMG_1085
Dit rooster hè? Daar houdt niemand zich aan.

IMG_1086
’s Avonds wordt er een pakket met wel 10 kilo seksspeeltjes bezorgd! Van Easytoys.nl! Om weg te geven binnenkort! OMG! OMG! Ik kan echt voor Oprah gaan spelen nu! You get a dildo! You get a dildo!

IMG_1088
Aaaaaaargh! Aaaaargh!!!! Ik kijk De Wereld Draait Door en daar gaat het weer over De Levenseindekliniek en er zit weer iemand aan tafel wiens nekketje ik met liefde even zachtjes zou willen omdraaien. Euthanasie ‘moord’ noemen. Aaaaargh!!!

IMG_1089
Tijd voor Vier Handen Op Een Buik, nog zo’n programma met mensen die ik niet kan begrijpen. Ga werken! Ga eerst werken! Oh nee, ga naar school! Ga naar school! Dan een huisje huren, lekker voor jezelf zorgen, beetje sparen, gezond doen en dan, heel misschien, is het leuk en gezellig om aan een kindje te beginnen. Aaaargh! Allemaal een uitkering, nog een uitkering en het superlogisch vinden dat de regering alles betaald. Ook voor het ongeboren kind. Ik kan hier niet tegen.

IMG_1096
Ik maak nog maar even een dromenvanger. Word ik rustig van.

Vorig jaar aten we pizza!

Vorig jaar aten we pizza!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Linda schreef:

    Oh wat een herkenbare irritatie in dit blog, haha. Zowel over die levenseinde kliniek (nee, euthanasie is geen moord, hoe komen ze erop?) als over vier handen. Maar…hee! Er zit een knop op de TV! En soms is dat zó fijn.

  2. Leo schreef:

    Heel herkenbaar deze frustraties, wat dit betreft twee paar handen op 1 buik ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *