web analytics

16

WELL, SHIT HAPPENS

Ik kijk tussen m’n benen en… what the fuck! Ik heb net een miskraam gehad. Aaaaargh! Het is 1 grote drapperige, natte, warme toestand tussen m’n benen en op het bed en het is gewoon een soortement van placenta, moederkoek, gebroken vliezen, toestand, maar dat kan helemaal niet, want ik ben niet zwanger, toch? Oh, God, nee, toch? Ik heb net een alien gebaard, maar ik heb helemaal geen UFO-achtige intervention meegemaakt de afgelopen tijd! Toch? Ik ben helemaal niet opgebiept! Hoe kan dit? Ik ben m’n hele binnenkantje kwijtgeraakt en dat ligt hier nu op m’n beddengoed en wat nu? Wat nu? Paniek!!! “J.! J.!”, roep ik terwijl ik de verkering wakker schud, al ben ik zelf nog niet eens wakker, “J., kijk dit nou, dit is niet goed!” “Oh, liefie”, zegt de verkering, “ga maar even onder de douche.” En al ben ik helemaal niet zo van het gedweeë normaal gesproken, ik doe meteen wat hij zegt en even later sta ik onder de douche m’n eigen poep van m’n lijf af te spoelen.

“Ik ben helemaal niet lekker en ik voel me niet goed”, snik ik terwijl de verkering al het beddengoed van het bed afhaalt en in de wasmand legt. “Liefie, het is helemaal niet erg”, zegt hij, “echt niet.” Maar het is wél erg, want ik heb gewoon het hele bed ondergescheten! Er zijn mensen die dan keurig zeggen; “Ik heb een ongelukje gehad in bed.” Maar ik heb dus echt volledig het bed ondergescheten. En daar is niks keurigs aan. Want ik laat nog niet eens een scheet in gezelschap. Zelfs niet in het gezelschap van alleen de verkering. Ik kan niet eens poepen op het toilet als ik weet dat er iemand in de buurt is. En ik weet heus wel dat poepen en piesen iets heel natuurlijks is en dat iedereen het doet en dat ik me daar heus niet voor hoef te schamen, maar ik kan het niet! Mijn poep- en piesmomentjes zijn van mij en van mij alleen!

En terwijl ik me de rest van de dag ontzettend lig te schamen op de bank, maar vooral ontzettend ziek lig te wezen, want een totaal-griepje, inclusief kotsen en nog veel meer schijten, maar dan op het toilet, zorgt J. ervoor dat het beddengoed, inclusief matrashoezen, matras en dekbed, gewassen, gedroogd en schoongemaakt worden. En hij zegt vaak als geintje: “Schatje, ik hou ook nog van je als je Korsakoff hebt en 20 meter van je af schijt.” Maar ik had graag nog 40 jaar gewacht om dat uit te testen.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Linda schreef:

  Das liefde!!!!! …. Enne beterschap, of gaat het al weer?

 2. patchwork schreef:

  Ooit leek het me wel een uitvinding als we ook konden ruiken via internet, maar ben nu toch blij dat dat nog niet kan..

  Arme jij! Maar J. heeft de vuurproef wel doorstaan! Gefeliciteerd! :-)

 3. patchwork schreef:

  Overigens is het mij een keer overkomen op mijn werk…moest ik in de kou met mijn korte jasje om mijn middel geknoopt naar huis sneeken…

 4. Arnoud schreef:

  Ik heb echt heel hard moeten lachen…..sorry!!! :-( Je weet het ook zo mooi op te schrijven!! YOU ARE AMAZING!!!! En J. is een topper.

 5. Kange Lees schreef:

  Lief van J. Beterschap! Dat je nog wilt schrijven verbaast me.

 6. Monique schreef:

  Gelukkig is mijn bed nog schoon maar ik heb gisteren ook met een teiltje op schoot op de wc doorgebracht, wat kan een mens zich beroerd voelen als het er aan alle kanten uitkomt…bah!
  Beterschap!
  En J. is erg lief!

 7. Annelies schreef:

  Wat een lieverd die verkering van jou. Hou tem maar in ere (op zn Brabants gezegd). Plenty mannen die het je zelf op laten ruimen. Hulde. Dat is een teken van echte liefde. Stilletjes de rommel opruimen en alles weer schoon eropleggen. Top hoor!

 8. Bite Me schreef:

  Bij de laatste 2 zinnen moest ik hardop lachen. Kan me helemaal voorstellen dat je je even ontzettend schaamt.Iemand die ook nog van je houdt als je het bed onderschijt en alles opruimt zonder mokken is a keeper, nooit meer laten gaan! Beterschap.

 9. hank schreef:

  Zou jij hetzelfde voor hem doen.

  Als het antwoord ja is dan heb je niks meer om je over te schamen.

 10. Luna schreef:

  @Hank: Heb het zelfs al eerder voor ‘m gedaan! :-)

 11. hank schreef:

  One good turn…

  Heel veel geluk samen in het nieuwe jaar, zo te horen lukt dat wel.
  Ik ga dronken worden

 12. patchwork schreef:

  Luun, je kunt volkomen reli-verantwoord gaan testen en wellicht schrijven in het jehovablaadje!Vrouwenvoordeel: zij mogen ´t ook in hun eentje! Dat wordt een interessant Jehovakoffiepraatje! Zie: http://www.parool.nl/parool/nl/38/MEDIA/article/detail/3100066/2011/12/30/Ook-gelovigen-hebben-seks-dus-dat-was-nog-een-gat-in-de-markt.dhtml

 13. CiNNeR schreef:

  Onder de categorie ‘wat we niet zo nodig hoefde te weten van Luna’ ;) Maar idd, het gebeurd iedereen wel eens en we schamen ons allemaal kapot als het gebeurd. Hopelijk ben je weer wat opgeknapt!

 14. Paul schreef:

  Je weet nu tenminste dat jullie zelfs als incontinente bejaarden alsnog voor elkaar bestemd zijn…

 15. Erwin Troost schreef:

  Zo’n laatste opmerking laat je dan toch weer liefdevol glimlachen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *