web analytics

10

LUNA EN EEN GROEN, VINTAGE JURKJE

Oppasmeisje M. heeft een kerstviering vanavond en ik probeer haar in een vintage, groen kinderjurkje te hijsen. Leuk hè?”, zeg ik, “staat je echt super.” “Eh, nou, nee”, zegt M. terwijl ze het jurkje alweer over haar hoofd trekt. “Waarom wil niemand nou dat jurkje aan?”, vraag ik, “dochter S. wilde ‘m ook al niet aan en hij staat zo leuk met van die stoere laarzen en dan een maillootje. Helemaal Kerst! “Ik hou gewoon niet van jurkjes”, zegt M., “ik heb liever gewoon een T-shirt.” “Dan ga ik zelf wel wat kindjes maken, die trekken tenminste tot hun 10e aan wat ik wil”, zeg ik met een nep-huil in m’n stem. “Als ik jou was zou ik er dan 2 nemen”, zegt oppasmeisje M., “dan weet je tenminste zeker dat er eentje is die het aantrekt.”

Kids.
Gotta love them.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Petra schreef:

  Toch blijkt steeds meer uit je stukjes dat er iets aan het kriebelen/tikken is. Toch maar een rondje herstel?

 2. patchwork schreef:

  Ik lees ook je oppaskinderstukjes met veel plezier, als probleemloos kinderloze vrouw, maar die blinde kinderevangelische reacties zijn niet te pruimen, dus die ga ik in het vervolg omzeilen. Doe maar weer een poezenstukje, over Oprah ofzo…

 3. Brooklyn schreef:

  @Patchwork; :-)

 4. cynthia schreef:

  Leuk stukje… reactie van patchwork ook briljant… zegt deze moeder van twee dochters die wél van vintage jurkjes houden! Ben voor een poezenstukje… en NEE… ik wil géén poes!

 5. hank schreef:

  Goede voornemens, nu al ?

  Fijne dagen gewenst

 6. patchwork schreef:

  @cynthia: Zeker weten? Ik voel toch dat er iets kriebelt. (vlooien zeker) :-D

 7. CiNNeR schreef:

  Die trekken tot hun tiende aan wat jij wil en zitten op hun twintigste in therapie te klagen. Iets over jurkjes en die traumatiserende kerstvieringen ;)

 8. Irene schreef:

  Hi, hi, hi…

 9. Thanks for the great post.I am grateful for the information given.thanks for your sharing!

 10. longchamp outletcoach factory outletaaron rodgers jerseylongchamp outletdonald driver jerseynfl packerscoach outlet store onlineGreg Jennings jerseypackers jerseyslongchamp outlet salecoach usalongchamp outletcoach factory outletlongchamp outletcoach factory outletlongchamp usalongchamp outletgaints jerseys 2012longchamp outletgiants jerseys salelongchamp salegiants jerseysnew york giants jerseylongchamp outlet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *