web analytics

8

WEET JE WAT JIJ MOET DOEN?

Elk onderzoek aangaande de kwaliteit, de smaak en het effect van sperma met positieve uitkomsten wordt door de meeste mannen met ruim enthousiasme ontvangen. Zo stuurde ex S. me een tijdje terug een linkje naar een artikel met de titel ‘sperma slikken goed tegen ouderdom’ met als begeleidende boodschap; ‘Kijk schatje, het is goed voor je, het is wetenschappelijk bewezen.’ Alsof ik zijn zaad vroeger nooit doorslikte op zon- en feestdagen. Tssssk.

Mijn huidige verkering kan er ook wat van:

"Mijn nagels zijn te zacht."
"Dan moet je meer melk drinken en meer zaad slikken, lievie."

"Ik krijg volgens mij rimpels."
"Dan moet je mijn zaad rond je ogen smeren."

“Ik heb een beetje hoofdpijn.”
"Wat dan echt helpt is mijn pik in je mond nemen."

De Oostenrijkse onderzoekers Tobias Eisenberg en Frank Madeo onderzochten het effect van spermidine, een stofje dat in hoge concentratie voorkomt in sperma. Zij kwamen erachter dat vliegen 30% langer leefden en dat de cellen van muizen die spermidine aan hun dieet toegevoegd kregen minder celschade door veroudering opliepen. Hartstikke mooi natuurlijk! Hoopvol ook! Op basis van deze resultaten staken verschillende media de hand in eigen balzak en concludeerden dat sperma goed is voor ouderdomsziekten als Alzheimer en Parkinson en dat het slikken van sperma de ouderdom vertraagt. De onderzoekers hebben het in hun publicatie nooit over het ‘doorslikken van sperma’ of überhaupt over ‘sperma’ gehad, maar nu.nl kopte sensatiebelust met de titel ‘Sperma doorslikken houdt vrouwen jong’. En na het lezen van dit spermanieuws renden alle mannen meteen naar huis om hun vriendin of ex-vriendin het heuglijke nieuws te vertellen.

Gelukkig zijn de onderzoekers zelf ook niet zo blij met de conclusies die de diverse media naar aanleiding van hun onderzoek trekken. En sorry ex S., maar volgens Eisenberg is ook de hoeveelheid sperma die je zou moeten slikken voor een levensverlengend effect nét iets teveel om praktisch haalbaar te zijn. Voor jullie mannen dus. Maar het blijft schattig hoor, de argumenten waarmee mannen je proberen te overtuigen dat doorslikken voor hen niet zo nodig is, echt niet hoor, maar het is wel héél goed voor jou! Sure.

"Het lukt me niet om een nieuw stukje voor m’n site te schrijven, ik kan me niet concentreren."
"Lievie, weet je wat jij nodig hebt?"

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Irene schreef:

  Hihi, goede tip! Ga het direct in praktijk brengen ;)

 2. Aangezien ik mijn eigen bron heb zal ik nu en dan ook maar een slokje nuttigen. Of helpt het alleen bij vrouwen?

  Was getekend

 3. juul schreef:

  Wist je dat het voor de gezondheid van een man echt ontzettend goed is kadootjes voor zn partner te kopen, altijd de afwas te doen en dagelijks zijn/haar voeten/rug/…(naar wens in te vullen) te masseren c.q. te bevochten met mond/tong (streep door wat niet van toepassing is)?! wetenschappelijk bewezen door de bond van verwenbare geile huisvrouwenenmannen! ;)

 4. Honne schreef:

  Misschien pijpen we wel veel te lekker :-P.

 5. kim schreef:

  bah ik WIL ook helemaal geen zaad doorslikken
  OOK niet als ik daardoor een jaar langer leef

 6. CiN schreef:

  Er staat ook dat het nodige stofje voorkomt in sojabonen en grapefruit. Dat je volgende keer kan zeggen: ja ik weet wat ik nodig heb, sojabonen!

 7. henkie schreef:

  zucht, beetje raar stukje
  of ik ben jaloers

  gr henk

 8. HappyenRose schreef:

  Ex S. heeft volgens mij gewoon een tip gegeven. Gat in de markt! Dit wordt dan waarschijnlijk een nieuwe trend na de smoothie.
  Minder arbeidsintensief dan sinaasappels persen.
  Comes in S M of XL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *