web analytics

9

NO PICTURES PLEASE

Luna is chagrijnig. Agressief en chagrijnig. Agressief, chagrijnig en ongesteld. Allemaal geheel volgens de planning, dat wel. De afgelopen 6 dagen heb ik mijn lichaam weer eens flink afgepeigerd en gemiddeld 4 uur geslapen per nacht. Daar pluk ik nu de vruchten van, want ik zie er slecht uit. Ik voel me best helder overigens, maar dat komt doordat die drugs nog niet geheel zijn uitgewerkt en ik net 4 bakken koffie achter de kiezen heb. Maar ik zie er nog niet half zo slecht uit als op de foto’s die buurman M. me gisteren heeft doorgemaild; foto’s van een avondje zeer diep gaan. Het vreselijke van drugs- en alcoholavondjes is dat er altijd wel een fototoestel in de buurt is. Een toestel waar echt perse foto’s mee gemaakt moeten worden, want dat is zo leuk voor later. Op het moment zelf is het ook heel leuk en vooral niet meer dan normaal dat er foto’s gemaakt worden, want ‘het is toch wel een heel bijzondere avond’. De foto’s vallen altijd tegen en dat is een understatement. Zo heb ik de foto’s van Dance Valley 2001 voor mezelf verstopt. Daar zag ik er echt verschrikkelijk op uit. De foto’s die de eerste uren gemaakt zijn gaan nog wel, maar er is een foto van mij met onderkin, wazige blik met grote pupillen, een verbrand hoofd en kapotte lippen, dit alles liggend in een zeer oncharmante houding op een geel opblaasbaar matrasje. De foto’s die buurman M. me doorstuurde waren niet veel beter; uitgelopen make-up, onderkinnen en een zeer wazige blik. En het erge is; ik voelde me op het moment dat die foto’s gemaakt werden prachtig. Helder ook, dat vooral. Ik ga maar eens op zoek naar tampons, nog meer koffie en een joint. Tot je dertigste moet je alle negatieve signalen van je lichaam negeren.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. bareuh (31) schreef:

  daarna ook …

 2. Chrestomanci schreef:

  Tot je dertigste moet je alle negatieve signalen van je lichaam negeren.
  Hallooooooooooooooooooooooooo, Mag het even tot je 40-ste zijn!!!

 3. Jaco schreef:

  Je imood is in ieder geval nog steeds ‘happy’.

 4. Trinity schreef:

  Inderdaad ja! Ik stem ook voor 40.

 5. etoile schreef:

  inderdaad ik stem ook voor 40!

 6. Suffie schreef:

  Suffie biedt 45, maar dat is vooral uit eigenbelang…

  Misschien is het overigens slim als Suffie het rolletje in zijn zak nog even niet ontwikkelt…

 7. Mario schreef:

  Zware tijden heb je nodig. Zwaar lichamelijke belasting heb je nodig. Zonder al dit kan je de fijne dingen niet waarderen. Klinkt nogal afgezaagd maar toch… Beleven erop in gaan. Het de baas worden. Take control. Het is jouw lijf, jij maakt de dienst uit.

 8. bastaard schreef:

  Hahahaha, helemaal goed!
  Zooooo herkenbaar!

 9. LIME schreef:

  Ben bijna 40, heb de signalen altijd genegeerd maar op een gegeven moment lukt dat niet echt meer, schat! Geniet er nog maar even van….