web analytics

1

WC-KAT, WACHTHOND & TYRANT

middengelukt1

IMG_0365
Vind je dit normaal Sid?? Hij wel.

IMG_0368
Heel apart. Ik heb een stapeltje met spreuken en ik draai elke dag voor mezelf een spreuk. Alleen krijg ik, lijkt het wel, elke dag dezelfde 3 spreuken te zien (afwisslend dan), terwijl er toch echt 50 verschillende in het stapeltje zitten. Ik neem het hele stapeltje door en zie er minstens 40 die ik nog nooit heb gelezen. Heel apart.

IMG_0370
Ik ga mijn fiets ophalen bij de fietsenmaker en doe meteen een rondje Action. Voor de Action zit deze wachthond.

IMG_0371
Ook even langs de Albert Heijn waar ik geheel per ongeluk dit taartje meeneem.

IMG_0372
Even een lunch maken voor mezelf.

IMG_0373
En voor mijn man die geen avocado op z’n bagel wil.

IMG_0374
De rest van de dag breng ik werkend door achter m’n pc en wordt maar een paar keer afgeleid door de piepjes en bliepjes van Facebook. Mooi dit overlijdensbericht van Drs. P.

IMG_0379
Ik mooi dus heel erg hoognodig m’n haar verven. Ik heb vanmorgen ook henna gehaald, maar kom er vandaag verder niet aan toe. Of eigenlijk had ik er niet zo’n zin meer in. Maar ik heb een uitgroei van 5 centimeter. Ik zet een review online van dit tintelende glijmiddel van Durex.

IMG_0385
Na m’n werkdag ga ik op de bank met m’n veren en draadjes en kraaltjes. Hoe schattig is dit bolletje garen?

IMG_0387
Nina, je mag op de bank, kijk nou maar niet meer zo zielig.

IMG_0389
Dé tip van maand. We hebben eindelijk weer een serie gevonden die we allebei leuk vinden en waarvan er meerdere seizoenen online te vinden zijn; Tyrant. Ik knip en plak even de storyline: ‘Bassam Al Fayeed is de zoon van een dictator uit het Midden-Oosten. Hij leeft al 20 jaar in Amerika, op de vlucht voor zijn verleden. Daar heeft hij een gezin en een baan als dokter. Dan besluit hij samen met zijn vrouw en kinderen de bruiloft van zijn neef te bezoeken. Als hij eenmaal terug is in zijn thuisland, wordt hij opgezogen door de politieke crisis in het land. Het land is namelijk in opstand tegen de heersende dictator, de vader van Bassam. Als zijn vader dood gaat, moet Bassam een poging doen om de rust te herstellen. Hij moet invloed uitoefenen op de president en zijn instabiele broer Jamal, om zo te sturen naar een politieke oplossing. Kan Jamal het bloedige conflict stoppen?’ Echt superspannend!!

IMG_0390
En ondertussen kan ik mooi deze dromenvanger van 60 centimeter doorsnede opspannen.

Vorig jaar sloeg de trouwstress toe...

Vorig jaar sloeg de trouwstress toe…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. ellen schreef:

    Misschien vind je de volgende serie’s ook leuk: Treme (Amerikaans, over het leven in New Orleans na Katrina) en the Legacy (deens, over broers en zussen na het overlijden van hun moeder) Tyrant schrijf ik zelf op als tip! Ik lees je blog/plog al een hele tijd, reageer nooit, maar ik vind hem wel erg gezellig en grappig! groet, Ellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *