web analytics

14

VORSPRUNG DURCH TECHNIK

Technologie is briljant. Ik verbaas me er iedere dag weer over. Zo’n 5 jaar terug kocht ik mijn eerst computer. Met een modempje erin. Nachtenlang zat ik achter dat apparaat te ICQ-en. Ik vond het ongelooflijk dat ik zomaar met anderen, die net als ik achter hun computer zaten, kon chatten. En zelfs fotootjes kon doorsturen! Nu, 5 jaar later, zit ik dagelijks achter een apparaat waarmee alles lijkt te kunnen. Boodschappen bestellen? Gewoon even naar www.maxfoodmarket.nl surfen. Zin in een soepje ’s middags? Bij www.urbanbite.nl zit een heerlijke soepbar die binnen 40 minuten thuisbezorgd. Heb ik een leuk muziekje gehoord op MTV? Gewoon even bij Kazaa downloaden. Wil ik de hele cd? Ook dat kan. En wil ook ik nog het hoesje erbij? Gewoon even naar www.cdcovercentral.com, hoesje downloaden en uitprinten op een glimmend papiertje met m’n kleurenprinter. Feestje? Dan foto’s maken met m’n nieuwe Canon PowerShot A40 digitale camera en uploaden naar de pc. Lelijke foto’s weggooien en de mooie foto’s laten afdrukken via www.hema.nl. Gemak dient de mens. Gisteren vertelde ex S. dat hij de film ‘Moulin Rouge’ van Kazaa had gedownload. “Hè? Een film downloaden?”, vroeg ik. “Ja, ik brand hem wel even voor je op een cd’tje, duurt maar 5 minuutjes”, zei ex S. En zo komt het dat ik vanmorgen full screen naar deze meest briljante film ooit kon kijken op mijn 19 inch monitor. En zelfs voor een orgasme hoef ik m’n bureaustoel niet meer te verlaten. Net de porno-dvd ‘Sexual Preferences’ in m’n nieuwe dvd-speler gestopt. Een bewegende pik in een geschoren kutje op nog geen 40 centimeter afstand van je gezicht is een ervaring op zich. Ik kon de stoppeltjes van haar bikinilijn tellen. Van zoveel technisch vernuft ben je wel even stil.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Bas schreef:

  Geen soep op zondag! Aaargh!

 2. Luna schreef:

  Elke dag soep!

 3. Bas schreef:

  ze zijn gesloten bedoel ik… ):

 4. Jonnie schreef:

  Blij dat een vrouw zo enthousiast kan zijn over technologie, de meeste van dit soort speeltjes is toch mannen terrein

 5. Da Bunny schreef:

  Haha, zie je wel.. Moulin Rouge IS een goede film!

 6. noek schreef:

  okeej…ik geloof mijn ogen niet! ik ben de bios uigelopen bij moulin rouge…de beelden flitsten voorbij ik kreeg er hoofdpijn van:
  heb net 1 kwart van tha movie gezien en nu kom ik weeeeer iemand tegen die moulin rouge superbre vind…ik ga hem denk ik toch maar eens huren en helemaal kijken…als ik hem dan ook zo goed vind than euhm bunny i own you one haha:P

 7. Da Bunny schreef:

  Dan owe je me 2 goeie titels.
  Requiem for a dream was DE film die je moest zien van mij ;)

 8. noek schreef:

  jO bunny!:P requiem for a dream hebk gezien die was echt super goed….aanradertje voor mensjes die dit lezen:P

 9. 10e schreef:

  Jonnie leeft in een donkere grot zo te lezen….

 10. Chrestomanci schreef:

  Ik sta ook soms te kijken van de techniek van het internet. Ik ontdek steeds weer nieuwe dingen. Het gaat wel erg snel allemaal. Het idee dat ik als ik ’s nachts thuis kom en het laatste journaal wil kijken, dan niet wacht op de herhaling, maar gewoon op het internet kijk, dat had ik een paar jaar geleden niet gedacht.

 11. Jonnie schreef:

  memento is een goede film, requiem of a dream is saai en langdradig, het enige aardige aan die film is jennifer connely

 12. Ed schreef:

  Eindelijk eens een linklog stukje van Luna, ook wel weer eens leuk.

 13. WA schreef:

  Zou er dan toch iets van een digitale samenleving ontstaan?

 14. Vanzo schreef:

  Zelfs de filosofen onder ons kunnen niet meer onder de digitale filosofie uit komen…

  aanschouw ons INFERNO !!!