web analytics

33

ROKEN IS SEXY?

Ik ontving vandaag een mailtje: “Ik ben op zoek naar een rokend model voor foto’s en videoclip. Roken is het thema op dit moment. Het is voor mij een hobby, maar er komt t.z.t. ook een cd-rom in een kleine oplage en een website met materiaal van mij. Ik heb er een vergoeding voor over, 100,- voor 2 uur.” Nu heb ik wel vaker obscure mailtjes gekregen ‘van hobbyisten’ met daarin de vraag of ik zou willen poseren (‘Je bepaalt zelf hoe ver je gaat.’) en daar heb ik nooit op gereageerd, maar bij dit mailtje wil ik toch even stilstaan. Dat er mannen zijn met een fetish voor rokende vrouwen is niets nieuws. In Nederland komt dit misschien weinig voor, maar er zijn genoeg Amerikaanse sites en video’s te zien met dit fenomeen. Ik bracht een bezoekje aan de site www.smoking–fetish.com en had er na het intro meteen genoeg van: ‘I bet that you know this since your very young years: the girls who smoke are the sexiest. Aren’t they? The girls who smoke are the nastiest. Right? The girls who smoke are the hottest. True? The girls who smoke love to fuck and just love to give head!’ Is er dan verdomme niks meer heilig? Kun je als vrouw niet eens meer ongestoord genieten van een sigaret? Geilen mannen tegenwoordig echt op alles? Als er ooit een video gemaakt moet worden waarbij een vrouw haar peuk tegen de balzak van een man dient uit te drukken en het stompje vervolgens in zijn anus moet duwen, ben ik erbij. Daar hoef ik dan ook geen 100,- voor te ontvangen, dat doe ik gratis.

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Chrestomanci schreef:

  Nou ik weet het zo net nog niet of mannen overal op geilen. Ik heb heel vaak gehoord, dat je een vrouw die rookt beter niet kan zoenen. Ze zeggen dan dat het net is of je een asbak leeglikt. Dan kan ik trouwens wel gaan oefenen in de bedrijfskantine, aangezien de vrouw waar ik van hou rookt.

 2. Leon schreef:

  Ik vind de associatie van rokende vrouwen en erotiek nou niet bepaald voor de hand liggen, of ben ik nu heel erg naief?

  Als het nou om bananen ging of zo..
  Volgens mij gaat het hier om een bijzonder flauwe grap.

 3. Luna schreef:

  Leon; check die website of zoek eens bij Google op ‘smoking fetish’… er worden honderden video’s gemaakt van rokende (aangeklede) vrouwen en die verkopen als zoete broodjes…

 4. Leon schreef:

  Heb ik gedaan. Leuke dames, maar die sigaretten maken het er echt niet leuker op. Ik zal wel niet in het profiel van de doelgroep passen denk ik.

  Ik blijf hopen dat het hier om een kleine minderheid van mannen gaat.
  Zoniet, laat ik mij ombouwen.

 5. tfz schreef:

  Nou ja… Positief aan dit geheel is in ieder geval wel dat mannen blijkbaar niet alleen naar tieten en konten kijken. Ik vind de link tussen roken en houden van pijpen alleen wel een beetje vreemd. Willen ze dat dan ook meteen combineren? Doet me een beetje denken aan Peggy van married with children die rokend staat te koken.

 6. DirtyDiana schreef:

  Go Luna! Go Luna!
  Gewelddadig goede column!

 7. boer biet schreef:

  10 pakjes per dag, door de rook neemt mijn waarnemingsvermogen snel af.Als ik ook door mijn aars kon roken zat ik al snel op 20 pakjes.

 8. Brave Heart schreef:

  Ik vind vrouwen die roken zo ongelofelijk sexy.
  Er is maar een ding dat me nog heter maakt en dat zijn vrouwen die het stompje van hun sigaret in mijn anus willen duwen, gloeiend wel te verstaan.
  ;-)
  Ach, Luna.
  Ik heb op internet mensen gezien die het met dieren deden, met kinderen deden, met echt hele enge apparaten deden.
  Denk je dat er nog echt een taboe is????

 9. Puar schreef:

  Wat zijn er toch een vreemde mensen op de wereld…

 10. Poltje schreef:

  Hee Puar,

  Dat maakt het leven tenminste nog een beetje boeiend!!!

 11. paradox schreef:

  Vrouwen die roken zijn (voor mij)niet sexy, het is net alsof je met een asbak zoent.

 12. paradox schreef:

  Dan liever toe-sucking..

 13. Paul schreef:

  Ach, ik heb zelf een enorm zwak voor vrouwen met een bril. Vandaar natuurlijk dat ik dol ben op deze site.

  Nee, dit is geen geintje.

 14. Xember schreef:

  Roken is vies! bah bah bah!!

 15. KJ schreef:

  Een rokende vrouw is bij mij altijd het resultaat van de sex. Niet het begin.

 16. Cunningham schreef:

  Skip de seks. Meteen beginnen met roken!

 17. Trio de twee wezen schreef:

  “Roken” en “sex” komen bij mij in principe niet in 1 zin voor. Nou ja, behalve in deze dan…

  Driewerf bah….

 18. Slechte Adem schreef:

  Over smerige sites gesproken, Luna. Kon je deze al??

  http://www.prawnography.net

  Over “adult content” gesproken…

 19. Trash schreef:

  Shit, en ik maar rustig denken dat een peuk op z’n tijd gewoon lekker is. ;-)

 20. Gijs schreef:

  Rokende vrouwen, ik vind het erg om te zeggen, maar het is toch wel sexy…

 21. Abrupt Ingesloten schreef:

  Sexy vrouwen, ik vind het erg om te zeggen, maar het is toch wel roken…

 22. Swets schreef:

  vind vrouwen die pijpen mooier…lol…

 23. smokelover schreef:

  ik vind rokende vrouwen wel lekker en vind het heerlijk om een rokende vrouw heerlijk te tongen, mijn vriendin rookt ook, heerlijk!!!

 24. mini schreef:

  het is heel normaal tegenwoordig

 25. smoking schreef:

  Ik vind rokende vrouwen super sexy, vooral als ze een beetje door paffen.

 26. free poker rooms schreef:

  As far as outdraw grande main poker rooms free coup fill symbols cheat http://www.lepcart.com/poker-rooms.html rag reels rainbow picture poker rooms http://www.lepcart.com/poker-rooms.html door!

 27. In particular stack deck check double play online poker house royal martingale variance house http://www.lepcart.com/online-poker.html no prize door rabbits online poker http://www.lepcart.com/online-poker.html stand fast!

 28. smokey and t he bandit schreef:

  Ligt er aan waar ze roken

 29. .,'.;'-it's da smell-;.';.';-. schreef:

  geef mij maar vrouwen met mooie voetje’s
  ik lik aan haar tenen het zijn net zoetje’s
  ook al ruiken jou voeten niet zo fris
  er is wel wat meer voor nodig voordat ik jou voeten diss…-;’,;.i.sniff.da.foot.;,’;-

 30. play slots schreef:

  A lot trips horses play slots rag underlay flat basic bankroll http://www.vitosfromsicily.com/play-slots.html hole clubs drop!