web analytics

15

PLOG ZONDAG 23 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_0701
Het probleem met je plog dezelfde avond nog maken is dat er ook nog dingen in de nacht kunnen gebeuren. Zoals een ex-schoonvader die kotsende emoji’s achterlaat op je FB-timeline, je een aantal verwijten maakt in de chat en je vervolgens als ‘vriend’ verwijderd. Ach, dat kon ik er ook nog wel bij hebben, toch?

img_0709
Gelukkig bestaan er ook nog hele lieve mensen! Ik kreeg een kaartje van een lezeres uit Schotland!! En ik mag daar altijd langskomen! Hoe lief!

img_0710
De rest van de ochtend draai ik wat plaatjes!

img_0711
En lees ik wat blaadjes. Soepje erbij. En ondertussen check ik m’n column voor de laatste keer. Ik schreef ‘m dus vannacht, maar ik check ‘m altijd nog een keertje bij daglicht, dat het geen vreselijk pathetische toestand is. Maar hij mag online: DE LADENKAST IN JE HOOFD.

img_0714
Ik maak nog een dromenvanger.

img_0716
Dat is grappig. Het tijdschrift en boek dat ik vandaag las hebben dezelfde titel. Het zal dan wel mijn thema van vandaag zijn hè? Overigens is Arthur Japin echt WOW met woorden. Elke zin kan een gedichtje zijn.

img_0723
OMG! Ziet dit er lekker uit of niet??? Ik hoef dus niet te koken vandaag!

img_0732
M’n moeder is zo grappig! Bovenstaande discussie op FB naar aanleiding van de foto met de lekkere dingetjes. Hahaha! Nou, haal ‘verliefd’ weg en je komt een heel eind in de richting. Maar een man die zo’n plank meeneemt scoort wel punten natuurlijk.

img_0725
En dan niet kunnen vinden wat je zoekt hè?

img_0730
Luun, wat zit je haar goed? Lush??? Bijna goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Rene schreef:

  Toch misschien maar blij zijn dat zo’n schoonvader geen vriend meer is?
  Daar heb je niks aan
  Afsluiten en door!!

 2. Joop schreef:

  Kotsende emoji’s?
  Zoiets doe je alleen maar om iemand bewust te kwetsen.
  Zulke mensen moet je gewoon doodzwijgen.
  Alsof ze niet meer bestaan.

 3. Joop schreef:

  Ik weet niet wie het gemaakt heeft, maar dat plankje ziet er professioneel uit!

 4. Kate schreef:

  HAHA nou, laten we het een familietrekje noemen..

 5. Ri schreef:

  Ik wil geen woorden besteden aan je ex-schoonvader. Dus ik ga alleen op het plankje in. Dat zag er geweldig uit. En mannen die zulke plankjes verzorgen, tsja daar gaat je haar inderdaad goe van zitten.

 6. Esther schreef:

  Inderdaad, zonde om meer dan twee keer energie aan zo iemand te besteden. Barf!

 7. Minca schreef:

  Onbegrijpelijk die ex-schoonvader! Kleuter. Die kun je dus ook beter kwijt dan rijk zijn. Volgens mij ben jij één van de liefste en leukste personen op aarde. Gewoon laten gaan dus….

 8. Linda schreef:

  Wat een lafbek… kostende plaatjes, prive berichten en dan je verwijderen! Maar goed… Ik mee me te herinneren dat hij dat in de eerste dagen ook al deed. Dat plaatje dan en dat mama Riet hem toen van repliek heeft gediend. …. En door… sommige mensen kun je beter kwijt dan rijk zijn.

 9. esther schreef:

  En dat doet een volwassen man?! Godallemachtig. Wat kunnen mensen zich laten kennen. Ik hoop dat je genoten hebt van dat heerlijke plankje & bijbehorende man ??

 10. Terrence schreef:

  Wat een ‘gezellige’ mensen zijn er toch in de wereld! Het is volkomen normaal om het niet met iemand eens te zijn. Geen punt. Maar hoe moeilijk is het om discussies een beetje netjes te houden? ‘Interessant standpunt! Ik ben het er niet mee eens om de volgende redenen…’ -‘Dank voor je inbreng! Ik voel wel iets voor het tweede punt dat je daar maakt maar de rest vind ik onzin. Sorry. Biertje?’ ‘Bedankt voor je heldere respons. Biertje? Graag! Wanneer komt jou het beste uit? Trouwens: jij betaalt. ;-)’ Succes met zoeken! Inmiddels gevonden? Vandaag was ik aan het opruimen en tussen een stapel oude tijdschriften kom ik de Playboy tegen waarin een foto van mijn eerste vriendinnetje staat! Leuk, niet? Ik kom haar weliswaar nog wel eens tegen op festivals waar ik werk en zo maar die foto maakt toch wel gevoelens los…x

 11. Ingrid schreef:

  Dat plankje. Als de man die het meenam net zo ‘lekker’ is…..
  De schoonpa’s zijn inderdaad ex. Jammer maar helaas. Het had niet zo hoeven zijn.

 12. judith schreef:

  Dat je alles met J. niet aan zag komen zegt vooral veel over jou in de positieve zin. Daarmee ben je niet naief maar juist iemand met een groot en goed hart. Ik bewonder je moed en veerkracht. En die schoonvaders, tssss. Zielig.

 13. Annelies schreef:

  Super kinderachtig al die kots emojis van die ex schoonvader. Ik vind daar heel veel van zoals je zelf altijd zegt. Wat valt jou te verwijten. Zegt heel veel over de persoon die dat doet. Opzouten zeggen wij dan in Brabant. En koekwaus. Jonge!!

 14. menno schreef:

  Ja, nee, ik kan me dat toch wel voorstellen van die arme relnicht. Hij heeft natuurlijk je Tweets gelezen, jij meteen beetje sletten, als oudere vrouw zijnde, en hij moet straks gewoon weer bij zijn uitgefreesde hangazalea. #tistochwat

 15. Joop schreef:

  Ik tel 9 kots emoji’s op jouw FB-bericht! Volgens mij heeft die man gewoon iets verkeerds gegeten en is hij nu aan de diarree.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *