web analytics

2

PLOG MAANDAG 24 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_0734
Goedemorgen deze maandagmorgen Bruce! Beetje wakker?

img_0736
Ik wel! Want kijk eens wat een prachtig mailtje ik krijg! Wat een compliment! En wat een leuk idee; jonge jongens de fijne kneepjes van het vak leren! Ik kan bijna niet wachten! Ik mail ‘m meteen m’n 06-nummer!! Omdat m’n vader m’n plog ook leest en al meerdere keren serieus een soortement van paniekaanval heeft gekregen lijkt het me goed om hier even bij te zetten dat dit een geintje is!!! Sorry pappa!! Ik hou het keurig bij oudere mannen die al wat beter getraind zijn! Beloofd!

img_0738
Maar eerst even wat ritueel-boekjes naaien voor in de Love Ritual Boxen!

img_0740
En dit. Altijd weer dit. Maar goed, weer klaar en niet zeiken.

img_0741
Ik verf wat dromenvangers.

img_0744
Ik bestel wat tickets! Woehoe! Dikke jaren-80-party! Zin in!

img_0795
Ik vind de binnenkant van m’n rechterarm een beetje kaal. Dat vind ik al tijden, dus ik heb al een afspraak staan met een tatoeage-dame (1 van de beste van Nederland) (vind ik). Zij gaat begin december een wasbeer zetten op m’n onderarm. Maar ik mis nog wat.

img_0836
Dit glas kreeg ik met Dierendag bij de dierenwinkel. Eigenlijk wel grappig.

img_0837
Ook druk mee geweest; m’n dromenvanger-shop vullen! Er staan weer heel veel nieuwe op www.maaneschijn.nl! En ik moet heel even dit tempo van knopen, maken, online zetten volhouden, want de feestdagen komen eraan!

img_0848
Ik heb nog veel meer ruimte over! Er komt volgend jaar ook nog een roos op m’n hand (is ook al geregeld). Maar op m’n bovenarm is nog plenty of room!

img_0849
Zul je altijd zien. Heb je zin en tijd om een seksspeeltje te testen, moet dat ding eerst opgeladen worden voordat-ie het doet. Ja, en dan heb ik er al geen zin meer in. Aan de oplader dan maar.

img_0852
Hé, een collega? Soort van! Vriendin M. en ik bespreken hoeveel Love Ritual Boxen er de komende tijd geverfd moeten worden! En ik heb een heel gave vormgeef-opdracht gekregen! En er komen nog meer vormgeef-klussen aan, maar die laten we even liggen tot januari, anders denk ik dat ik instort (vast niet, maar je weet het niet). Hele fijne middag gehad, want we werken dan wel samen, we zijn natuurlijk ook gewoon vriendinnen met allebei nogal een turbulent leven. UNDERSTATEMENT VAN HET JAAR! In ieder geval nooit saai.

img_0853
En kijk eens! Ik krijg zomaar een groentepakket van vriendin M.! Of eigenlijk van Lief Lekkerland, het bedrijf waar ik dus ook de vormgeving voor doe (is ook van vriendin M.) (snap je het nog)! Elke week maak ik het recept van de week en dat krijgen de mannetjes en vrouwtjes die lid zijn van Lief Lekkerland! Zoiets dan! Wel grappig om een keertje m’n eigen recept te krijgen.

img_0856
En er zat een andijvie in m’n groentepakket, dus ik maak iets met andijvie. Zelf andijvie snijden, dat is echt jaren en jaren geleden!

img_0861
Okay, het ziet er niet uit, maar het is dus pasta met andijvie, chorizo, roomkaas, ui en wat rode pesto! Was helemaal niks mis mee en ik had alles nog in huis.

img_0863
Ik zet de tv aan. En meteen weer uit. Ik lijk wel gek.

img_0869
Dit gaat ‘m worden! Afspraak is gemaakt! Een POW op de binnenkant van m’n arm. En als ik er toch ben, dan zet m’n tatoeage-mannetje meteen een diamantje op de plek waar m’n trouwring zat. En ik laat ook een snoephartje met het woord KICK erbij zetten (naast het snoephartje met KISS dat ik al heb). Oh, Jesus, Luun, wat symbolisch toch allemaal. Jazeker! Het mooie met tatoeages is dat als je ze eenmaal hebt bedacht, ze er eigenlijk ook al zitten. En dat je er dan alleen nog maar meer wil. Maar goed… voor het einde van het jaar heb ik er 2 kleintjes en 2 grote bij. GOED BEZIG!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Liess schreef:

    Oh ben jaloers. Ik heb veel ruimte en te weinig geld hahahaha

    En niet té hard werken he.. ook aan jezelf denken

  2. Ingrid schreef:

    Ik ben helemaal in de war……een plog zonder fotomodel Nina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *