web analytics

9

PLOG ZATERDAG 7 JANUARI 2017


Het heeft gesneeuwd!!!!


Yesssssss! Nou ja, yes, yes, ik zou vandaag met vriendinnetje Y. naar de Ij-hallen gaan, maar ik heb afgebeld, want om door de sneeuw en ijzel op m’n fietsje richting station te gaan en dan met de NS naar Amsterdam? In de kou en gladheid en GEDOE! En dan weer terug? Dat gaat ‘m niet worden.


Dan maar even op pad met deze lekkere, vadsige hond. Die is gek op sneeuw.


Heel voorzichtig rijden hoor, pappa, want het is dus echt spekglad!


Deze 2 knapperds willen ook graag even worden uitgelaten.


ZOEFFFFFFFF!


Okay, nu heb ik wel weer genoeg kou gehad. Niet mijn seizoen dit.


Uitgeput terug in de auto.


Thuis krijgt Nina een heel, heel, heel, heel groot bot van m’n ouders.


M’n ouders hebben ook hun eigen ontbijt meegenomen en eten dat bij mij op. Alsof ik niks te eten in huis heb. Bruce krijgt de ham van m’n moeders broodje. Mazzelpik.


Okay, ik weet het nu zeker; dit ga ik eten vanavond. Maar dan zonder de lychees, want die doe ik wel in een smoothie.


Ik ga heel hard aan het opruimen in m’n atelier. Niemand ziet dat er wat gebeurd is, behalve ik, maar daar gaat het niet om. Nogmaals: het JBL-boxje is écht nu al de aanschaf van dit jaar! Overal muziek via m’n Spotify! Ik hou ervan.


Ik neem even een filmpje op van de Fun Factory Tiger G5 Black Line! Ja, er wordt gewoon gewerkt hier op zaterdag! Echt een goede vibrator en… ook nog eens te koop in ‘mijn online seksshop’! Waar? Nou: HIER.


En dan heerlijk op de bank met een boek.


Kaarsje aan, wijntje erbij, boek erbij en m’n JBL-boxje erbij met chill-muziek.


Oh! NIEN! Wat hebben we het fijn zo hè?


En dan ’s avonds… het LIDL-recept koken!


En kijk eens; gastplogger M. heeft eindelijk geleerd z’n iPhone een slag te draaien als hij foto’s maakt! Applaus!!!!!


Net als op het plaatje!


Dat zeg ik! Maar dan zonder de lychees.


Nou, Nien, schuif maar aan! Wat een heerlijke, fijne, relaxte zaterdag!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Haha, “gastplogger M.”! Zal die blij mee zijn.

  • Luna schreef:

   Ja, nou, ehm… ik heb nog steeds geen naam… nou ja, die heeft-ie wel natuurlijk… maar ik weet nog steeds niet hoe ik ‘m hier moet noemen… komt vanzelf… of niet…

 2. Paul schreef:

  Ik vond het boek Vochtige Streken nogal, nou ja, ranzig eigenlijk. Wat vond jij er van?

  • Luna schreef:

   Hahaha, ja, nou, ehm… als ik heel eerlijk ben vind ik het een geweldig boek, juist omdat het zo ranzig is… Meteen happeta, alle ‘grenzen’ overschrijden! Heerlijk! Het gaat ver, absoluut, maar ik vind sommige dingen best herkenbaar (best wel veel eigenlijk)… Ik heb ‘m nog niet uit overigens, maar ik moet iedere keer als ze iets goors beschrijft ontzettend lachen… heerlijk, die schaamteloosheid :-)

 3. Margreeth schreef:

  Maar hoe smaakte het?

 4. Else schreef:

  Applaus bij deze voor M

 5. Deze blog heeft veel vriendelijkheid en warme gastvrijheid
  heel hartelijk bedankt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *