web analytics

4

EEN EI, BOERENKOOL & NINA IS 4

middengelukt2016

IMG_1024
Hiep hiep hoera!!!! Deze knapperd is vandaag precies 4 geworden! En ook meteen een Happy Valentine’s Day! LOVE is the message!

IMG_1025_1
Ik maak m’n eigen Valentijns-ontbijtje.

IMG_1026_1
Ik heb gisteren 3 Valentijnskaarten gekregen, maar zelf helemaal niks verstuurd. Ik ben wel bezig geweest, maar vond uiteindelijk geen tijd (en zin). Ik schrijf vandaag een review over die leren handboeien daar rechts op de foto. Althans, ik maak een beginnetje.

IMG_1027
Research!

IMG_1028
Deze XXXL vordert gestaag! Ik denk dat er uiteindelijk wel 100 meter lint in komt te hangen. WOW!

IMG_1029
Het sneeuwt. Soort van.

IMG_1030
Ik help dochter S. met haar huiswerk, maar ja, JESUS, als ze zelf niet eens kunnen tellen daar op school, nou, dan weet ik het ook niet meer! Het antwoord is dus 4965, maar als je dat invult (het is een online programma), dan rekent-ie ‘m fout… maar ja, dat krijg je dus als je denkt dat 4500 + 450 + 15 = 4665 is! Aaargh! Frustratie.

IMG_1031
We eten boerenkool met ballen.

IMG_1032
En Nina krijgt speciaal voor haar verjaardag een blikkie-blikkie. Ik denk dat ze haar bak nog nooit zo schoon heeft gelikt.

IMG_1036
Het hangt.

IMG_1038
J. brengt dochter S. weer richting Apeldoorn en ik breng even een bak boerenkool, een bak soep en een bak boeuf bourguignon bij m’n ouders! Nina neemt haar verjaardagskoekies in ontvangst en gaat dan languit liggen. Kan ze heel goed.

IMG_7070
En kijk hier! Alweer een nieuw speldenkussen van m’n moeder! Een peer met bloemen! Supergaaf!

IMG_1045
’s Avonds kijken we naar Ali B., maar ik vind er weinig aan. Op tijd naar bed, morgen weer vroeg op!

 

Vorig jaar kreeg ik wél Valentijnscadeaus!

Vorig jaar kreeg ik wél Valentijnscadeaus!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Maandagen zijn een stuk minder erg als jij je blogs weer’s up-to-date brengt. Hou vol!
  (maandag omdopen tot Lunadag?)

 2. C.J. schreef:

  Strak plan!

 3. Joop schreef:

  De peer met bloemen die je moeder heeft gemaakt, vind ik heel mooi.

 4. Marjan schreef:

  Hiep Hiep Hoera voor de Nina! En wat een suffe rekentoets… :-(

  Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *