web analytics

4

PLOG VRIJDAG 10 FEBRUARI 2017


Ja, goedemorgen beestenboel! Geven jullie elkaar maar even een kusje!


Hier laat de oppaspuber haar belachelijk, asociaal goede rapport zien aan mijn ouders voordat ze richting school vertrekt!


JIPPIE!!!!! Ik ben met m’n ouders in de LIDL en ze verkopen weer moestuinkasjes!!!! JIPPIE!!! De kas die ik 2 jaar geleden kocht en waar ik echt 2 jaar onwijs plezier van heb gehad is gesloopt door de Storm Des Doods vorig jaar en ik wil ook dit jaar weer moestuinplantjes gaan kweken en verbouwen! Zo fijn dat ze ‘m gewoon weer verkopen! Ik kan niet wachten om weer met m’n plantjes bezig te zijn! Beetje water, beetje zon en er aan het einde van het seizoen achter komen dat de hele tuin overwoekerd is met XXXL courgettes! Maar laat het eerst maar eens wat warmer worden buiten, want nu het zo koud is ga ik de tuin überhaupt niet in.


Ik krijg een lieve kaart van Anoeschka!


Ik heb mezelf wat bloemetjes cadeau gedaan bij de LIDL en ga, als m’n ouders weer richting huis zijn als een gek door het huis. Alles netjes, alles schoon! Hashtag #whoneedsawerkster!


Ik breng even wat bestellingen naar de post.


Op de terugweg ga ik even langs m’n ouders om te checken hoe het bezoekje aan de oncoloog van m’n moeder is gegaan (goed). Daar tref ik dit horror-tafereel aan.


Het zijn dus maden!!! En er liggen nog meer maden in de KOELKAST!!!!!! Gatverdamme!!!! Niet om op te eten, maar om mee te vissen. Bah! Maar… ieder z’n hobby!


Er is een pakketje voor mij bij m’n buren bezorgd en ik word meteen voorzien van een bak koffie en een stroopwafel en heel veel kusjes en knuffels van Binky, de buurhond!


Ik hou ervan; een gevulde koelkast. Rijkdom is het! Pure rijkdom!


Wat eten we vanavond? Rendang! En dat moet de hele dag pruttelen.


Nina en ik wachten vol spanning op de Luna-fluisteraar.


Aan tafel! Ik zeg; dit zijn de gerechten om voor thuis te komen, toch?! Rendang met nasi en een ei en komkommersalade.


Hahahahaha! Bruce doet net alsof hij zelf niet in de gaten heeft dat hij boven op M. ligt, maar het blijft grappig dat katten dus juist degene uitzoeken die het minst behoefte heeft aan kattenliefde. Of eigenlijk heeft diegene dus enorm veel behoefte aan kattenliefde, alleen weet hij dat nog niet. Hahaha!


Ja, echt hoor, HAHAHA! M. hoeft maar op de bank te gaan zitten en Bruce ruikt het vanaf de zolder. Het wordt een projectje; M. veranderen van een hondenman in een kattenman. Bruce en ik hebben de tijd.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Zera schreef:

  Dat poezen mensen uitzoeken om bij te gaan ziten heeft (vaak) te maken met de manier waarop die mensen naar de dieren kijken. Ze maken vaak meer oogcontact en dat ontvangt een kat als uitnodiging.

  En trouwens die Rianne is top! Ik schreef het al op de Twitters, vind haar net Theo en Thea ineen :)

 2. Jan Folkersma schreef:

  Mijn vader had vroeger ook maden in de koelkast. Nam hij mee naar het vissen in zo’n groen rond doosje. Als je die te lang bewaart, worden het hele grote strontvliegen! Moet je maar eens proberen.

 3. Moeder van Luna schreef:

  Echt NIET Jan !!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *