web analytics

22

PLOG MAANDAG 18 JUNI T/M ZATERDAG 28 JULI


Nou, ik dacht niet dat het er ooit nog van zou komen, maar ik heb toch maar besloten om gewoon lekker door te ploggen en bloggen op deze site! Dat betekent; eerst even 1,5 maand bijploggen. Zie hierboven een foto van de deur van Curves. De deur van de sportschool speciaal voor vrouwen. Mijn voornemen was om 3 keer per week te sporten. Is er niet van gekomen, maar hé, de intentie was er.


Je kunt een hoop toys testen in 1,5 maand. Zoals bijvoorbeeld deze.


En deze.


Dit is de laatste keer dat we Indiaas aten en als ik de foto zo zie, dan krijg ik er meteen weer zin in. Pappadums, yesssss!


Het waren de weken van de Love Ritual Boxen! We hebben voor nieuwe kleuren en nieuwe dieren gekozen, dus alles moest iets anders dan hiervoor. Ik vind deze wel lekker mysterieus geworden met raven erop.


Ik krijg de vraag of ik 95 dromenvangers kan maken én nog 1 hele grote van 1 bij 2,5 meter. Ehhhhh. Ehhhh. En dan ook graag binnen 6 dagen af! Ehhhhh???? Hoewel ik eigenlijk ‘geen tijd’ heb, wil ik deze opdracht zo ontzettend graag dat ik ‘ja’ zeg. Dit is 1 van de 95.


En dit is de opgespannen XXXXXXXXL dromenvanger.


Nina moet natuurlijk wel uitgelaten worden tussen al dat werken door.


En Sid Vicious doet z’n best als promopoes.


Ik heb voor deze grote opdracht hulptroepen ingeschakeld. M’n lieve ouders komen helpen met opspannen en vooral met wat mentale hulp; JE KAN HET GODVERDOMMMMMEEEE!


Ik heb ook m’n vader een lekker klusje gegeven; 3000 lettertjes uitzoeken in bakjes doen.


En hij wilde niet alleen die lettertjes uitzoeken, maar ook nog koken! Vietnamees, toe maar!


LIEFDE!


De volgende dag heb ik ook nog een paar keer plezier van een Vietnamese maaltijd.


Hang in there Nien!!!!


Ik heb nog geen tijd gehad om m’n atelier op te ruimen.


Al vind ik wel hele mooie dingen die ik zelf gemaakt heb.


Grootste dromenvanger die ik ooit maakte! Past niet eens bij ons beneden qua hoogte!


Waar gaan we naartoe??? Naar Het Nederlands Instituut Voor Beeld En Geluid! Daar komt de grote dromenvanger te hangen (en de kleintjes waren voor een Droom Diner)!


YESSSS! Nailed it! Wat een opdracht!!!! Het was het waard om 6 dagen te knallen!


Krijg zomaar een lief cadeautje van m’n vriendinnetje over de post!


Hier ging M. en ik per ongeluk even tussendoor uit eten bij Van Der Valk.


We zijn naar Woodstock Aan De Waal geweest; een gratis festival in Tiel!


Af en toe moet ik nog heel erg huilen om Bruce. Het komt zomaar op en ik kan er niks aan doen. Hier stond ik een kipfilet te snijden en normaal gesproken kwam Bruce dan altijd bedelen om een stukje vlees. JANKEN! Frank en Sid geven niks om lekkere snacks en komen ook nooit knuffels of aandacht bij me halen. Hier ligt een stukje kipfilet op de grond en Sid vindt het niet echt boeiend. Stommerd.


Van m’n supergave opdracht naar weer iets nieuws! Ik ga op een hippiemarkt/hippiefestival staan in Gorinchem met m’n dromenvangers, dus ik ga eventjes een weekje productie draaien.


Ondertussen blijf ik Love Ritual Boxen schilderen.


Ik kocht een kapstok, zodat ik m’n dromenvangers op de markt kan presenteren, maar ik vind het zo gezellig in de woonkamer staan, dat ik ‘m misschien daar wel laat staan als de markt voorbij is.


Michael verfde de buitenbank wit. Het duurde even, maar het is echt een grote verbetering! Heerlijk buiten loungen!


Beeldschoon!


Oh. Oh. Weer uit eten. Bij de Cubanita in Tiel. Samen aan de sangria (3 kannen). Genieten!


Dat moet de volgende dag gecompenseerd worden met een bak yoghurt met muesli, maar ik krijg dit zo slecht weg. De hele textuur doet me kokhalzen.


Bruce??????? Nee, het is poes Kiwi van m’n vriendinnetje F.! Ook lief, maar het is geen Bruce.


Nog meer schilderen.


En nog een grote opdracht voor een bejaardentehuis; 3 XXXXL dromenvangers waar bewoners hun dromen in kunnen hangen.


Projectje voor mezelf!!


Ik ben nu HEEL blij! Florence and the Machine heeft een nieuw album uit (geniaal) en volgend jaar ga ik ze voor het eerst live zien; YES!


Zeer schattig! Kettingen met daarin een roodborstjesveer… voor de hippiemarkt!


Stilte voor de storm!


Dit!


We gaan! We hebben nog een hoop gekibbeld, want ik wist zeeeeeeeker dat alle spullen niet in de auto zouden passen, maar Michael vond dat we het eerst moesten proberen en ik had geen zin om te proberen, want het ging toch niet lukken, dit, dat, aaaaargh! Uiteindelijk paste alles prima.


KIJK NOU!


DIT!


DIT!!!!


EN DIT!


Ik ben heel trots!


Deze man kwam voorbij met z’n hond.


We hebben het superleuk gehad op het Hippiefestival! Dag 2 was leuker dan dag 1, maar…


Op dag 1 kwamen m’n ouders zomaar spontaan langs! Hoe leuk!!!! Ja, toen moest ik wel even huilen, maar m’n tranen zitten sowieso hoog de laatste tijd…


We all see the same moon!!!!


HAPPY!


De overburen hebben een puppy!!!! Kijk nou wat een schattig beertje!! Hij is zo lief en zacht en ik ben VERLIEFD! Nina vindt ‘m ook wel leuk. Of eigenlijk; enigszins okay. Beetje snuffelen hier en daar, maar gelukkig geen ruzie of grommen.


Nog meer!!!!


En het testen van toys gaat ook gewoon maar door en door.


Dit is een buttplug. Ik meen dit.


Ik heb een sportmaatje gevonden! M’n vriendinnetje F. komt me 3 keer per week ophalen en dan sporten we samen.


En daarna eet zij bij ons mee. Topdeal dit!


Even bellen.


Frank komt dus wél bij hem liggen. Niet eerlijk.


Maar ik voel me goed! Deze jurk kreeg ik van M. en ik ben er superblij mee (ja, ik koos ‘m wel zelf uit natuurlijk, want als ik M. laat kiezen komt-ie met een kak-mantelpakje aanzetten).


Eindelijk m’n review van de Njoy Eleven online. Wat. Een. Ding.


Pootjes omhoog en genieten van het heerlijke weer!


Kaasplankje erbij.


Ijsje erbij.


En nog een ijsje.


Ik heb de afgelopen weken ook nog keurig een column geschreven voor Ze.nl!


En ondertussen eigenlijk alleen maar naar het nieuwe album van Florence and the Machine geluisterd.


Bijna klaar!


Buiten werken.


Binnen werken.


Buiten werken.


Nog meer buiten werken.


Naar de Curves.


Met de beste chauffeuse van Tiel.


Reviewen, foto’s maken, bloggen.


WOWWWWW!


Ze zijn klaar, ik herhaal, ze zijn klaar!!!


Soms gaat het mis met testen.


Eindelijk! Voor een paar minuten dan.


We doen een dagje Amsterdam! Vooral heel veel wandelen, wandelen, wandelen en na afloop hebben we wel een snack verdiend.


En ik kocht dit supergave kussen!


Nina is ook gek op snacks.


En maar weer een kaasplateau (ik denk niet dat ik hoef te vermelden dat die -15 kilo van vorig jaar inmiddels een -8 kilo is hè?).


Ook Sid doet af en toe een poging.


Uitzichtje hè? Zomaar in de tuin.


Hij wilde een BBQ. Ik wilde geen BBQ. Had ik nogal negatieve ervaringen mee. Hij wilde nog steeds een BBQ. Ik moest leren dat je ook heel gezellig en rustig kon BBQ-en. Zonder stress en zonder in 10 minuten klaar te zijn. Ik maakte diverse spiesjes en M. bakte ze met liefde en respect op de BBQ.


Topteam!


Zo’n goed team dat we zelfs m’n ouders uit durfden te nodigen voor een BBQ!


Nina. M’n vader. Een bak water. En een balletje. Ook een topteam.


M’n vriendinnetje M. en ik gingen naar een edelstenenwinkel in Baarn! WOW!!!!


Daarna samen naar het bos om bij te kletsen.


Inclusief snackplateau. Maak er maar -7 kilo van nu.


Hij wilde een zwembad. Ik wilde geen zwembad. Ik had nogal negatieve ervaringen met een zwembad in de tuin. Maar aangezien het met die BBQ gelukt was…


Superrelaxt!!!


NOG meer testen!


Deze dromenvanger is voor de dochter van ex P.! Hoe leuk is dat? Hij kwam langs (met z’n dochtertje) en zij mocht in m’n atelier alle dingetjes uitzoeken die ze graag in de dromenvanger wil. Ze koos ook zelf de kleuren; roze, paars en vooral veel blauw.


Ik ga ook nog een flyer vorm! Lekker hysterisch!


Deze korting geldt nog steeds; www.maaneschijn.nl!


Kijk eens wie er spontaan langs kwam!


Nog maar een keer BBQ-en dan! Hamburgers… lekker…


Die hitte is echt niet te doen voor Nien. Gelukkig houdt ze wel heel erg van spelen in het zwembadje, dus dan koelt ze iets af.


En nog meer testen en nog meer foto’s maken!


Maar Nina houdt niet alleen van spelen in het water. Ze houdt ook van slopen. Hier heeft ze de stop uit het zwembadje gerukt.


En hier heeft ze in een onbewaakt ogenblik meteen maar het hele zwembadje gedemonteerd. Heel jammer dat daar geen foto’s of filmpjes van zijn, want volgens mij heeft ze enorm van het slopen genoten!

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Janine schreef:

  Fijn je te lezen!

 2. Linda schreef:

  😊 leuk dat je er werr bent!

 3. Linda schreef:

  😊 leuk dat je er weer bent!

 4. Jan Folkersma schreef:

  Topplog! Jammer dat die chauffeuse er niet helemaal op staat. Gaan we ooit nog zelf leren rijden?

  • Paul schreef:

   Waarom is het relevant of Luna nog leert rijden?!

   • Jan Folkersma schreef:

    Wat een filosofische vraag Paul. Wat is wel, en wat is niet relevant? De toekomst, het verleden? Het leven zelf, het heelal?
    Ik meen toch dat Luna ooit heel blij en trots en enthousiast melding maakte van haar intentie om een rijbewijs te gaan halen. Daarna nooit meer iets over gehoord. Kan zijn dat ik iets gemist heb. Lijkt me sterk omdat ik haar op alle mogelijke manieren volg. Om niet te zeggen stalk. Maar er zijn dusdanig veel sociale media dat het bijna niet te doen is.
    Mijn vraag komt voort uit pure en oprechte belangstelling. Chantal deelt (bijna) alles met ons. Dingen die ze voor zich wil houden houdt ze voor zich. Helemaal prima. Maar daarom mag ik toch wel belangstelling tonen en vragen naar dingen waar ik benieuwd naar ben? Als ze daar geen antwoord op wil geven dan is dat ook prima de luxe.
    Ik hoop hiermee jouw vraag voldoende te hebben beantwoord. Met vriendelijke groet.

 5. CJ schreef:

  En nu volhouden hè! 😉

 6. Ingrid schreef:

  Niet zo gek dat je geen tijd had om te bloggen. Hard werken met ter compensatie allemaal leuke en relaxte activiteiten met dierbaren. Leuk om te lezen en te bekijken:)
  Heerlijk voor je dat alles met M. wel op een rustige en liefdevolle manier lijkt te gaan.

 7. Antoinette schreef:

  Fijn dat je weer terug bent! En wat een werk heb je gehad aan de dromenvangers…

 8. Cindy schreef:

  Michael? ;-))

 9. Marjan schreef:

  Dat je uberhaupt tijd had om foto’s te maken en ook nog weet wat wanneer was….. Zo te zien heb je heel drukke, maar fijne weken gehad en heb je tussendoor ook nog met wat nare dingen afgerekend. Bonuspunten Chantall!
  Wat is je buitenbank mooi geworden! Heeft Michael mooi gedaan zeg!

 10. Anna schreef:

  Leuk dat je weer plogt! Ziet eruit als een blije maand :-)

 11. lisetta schreef:

  Zo fijn om weer iets van je te lezen!
  Je hebt je prima vermaakt zo te zien, heerlijk

 12. Else schreef:

  Ik vond die panters heel mooi op de boxen, de mooiste uit de nieuwe serie. Nou ja BBQ kan en zwembad dus niet :-) Een beetje geven en een beetje nemen. En die reply van Jan – die is echt geniaal – het heelal hahaha.

 13. Annelies schreef:

  Jan, kan jij ook niet gaan ploggen? Of blijf je liever de sidekick van Chantall. Het was me al eerder opgevallen dat je een geweldige humor hebt :-))

  • Jan Folkersma schreef:

   Lief dat je dat zegt. Ik hoor dat wel vaker. Maar behalve grappig in de comments ben ik heel erg saai. Ik maak niks mee om over te vlogblogploggen. Het zou echt niemand boeien. Bovendien ben ik niet zo fotogeniek als Luun. Ik blijf maar beter een reaguurder, een toetsenbordridder. De makkelijkste weg. Toch dank.

 14. Bart schreef:

  Jan Folkersma is volgens mij stiekem een beetje verliefd/geil op Luna , geeft niks hoor, ze is ook lekker ,kan een ieder overkomen.

 15. A break like a breath, necessary!
  See you soon !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *