web analytics

4

PLOG DONDERDAG 18 MEI 2017


Donderdagochtend. Tijd om m’n lege Lush-flesjes en potjes eens uit te spoelen! Als je 5 lege flesjes of potjes inlevert krijg je namelijk een gratis masker! Goede deal van de Lush!


Want kijk; m’n haar zit dus heel erg goed met al die Lush-producten!


Koffie uit m’n nieuwe lievelingsbeker.


En een restje Thaise vis als ontbijt! I’m totally ready for this day!


Om daarna in de regen Nina uit te moeten laten, waardoor m’n haar meteen weer inzakt en m’n humeur ook wel een klein beetje.


Gelukkig is Bruce daar om m’n kantoordag wat op te leuken.


Ga je verhuizen Luun? Nee hoor, ik bewaar alle dozen die ik hier ontvang, zodat ik ze kan recyclen om dromenvangers in op te sturen. Slim! En heel goed voor het milieu natuurlijk.


Ruim je atelier nou eens op!


Ik ben dus helemaal vergeten om Joop, vaste lezer hier, te bedanken voor de kekke sleutelhanger!! Hij hangt al een paar dagen aan m’n sleutelbos, maar ik vergeet er steeds een foto van te maken! Thanks Joop! Unicorns rule!!!!


Ik was even bij de Albert Heijn tussendoor en daar vond ik deze sterrenlamp. Moet nog in elkaar gezet worden. Ik heb al maanden een sterrenlamp van de AliExpress naast m’n bed staan en ach, je moet het een beetje spannend in de slaapkamer houden en een beetje afwisselen.


Over AliExpress gesproken! TOPDAG dit!


Kantjes, bandjes, veren, seksspeeltjes (de komen niet van de AliExpress), hoerige lingerie, T-shirt met een dromenvanger, T-shirt met poesjes! Samenvatting van zo ongeveer mijn hele leven lijkt me zo. De rest van de avond ben ik aan het schrijven en schaven en uiteindelijk publiceer in: LUNA EN DE STAAT VAN ALERTHEID.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Zo gaaf die sterrenlamp!.. Ik had hem al op je plog gezien, wist alleen niet hoe zo’n ding heette…. Nu wel!
  Ik ga meteen op zoek, dank je wel Luna!

  • Luna schreef:

   Ja, bij de AH nu… maar bij AliExpress goedkoper hoor… Ik moet deze nog voorzien van batterijen… ik laat nog wel weten welke leuker is!

 2. Joop schreef:

  Het is je van harte gegund Luun! ?

 3. Jenna schreef:

  Die mok! <3 Mag ik vragen waar je die vandaan hebt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *